Стюърт Пиърс няма нищо против да води Англия на Евро 2012

13:45
Стюърт Пиърс няма нищо против да води Англия на Евро 2012
Временният мениджър на английския национален отбор Стюърт Пиърс заяви, че би бил доволен, ако води тима на Европейското първенство, но няма интерес да бъде назначен с постоянен договор на поста.

Пиърс, който по принцип води младежите на страната, снощи беше начело на първия отбор в контролата с Холандия, която гостите спечелиха с 2:3 в последната минута. Освен това, пред бившия защитник има още едно предизвикателство- той ще бъде начело и на обединения Британски отбор на Олимпийския футболен турнир. Медиите обаче посочват Реднап като фаворит за поста.

"Наслаждавах се на момента да водя Англия в мача с Холандия, но нямам интерес да бъда начело на отбора и след лятото. Нямам проблем с това да бъда начело на тима на Евро 2012, тъй като имам опита от такива състезания като играч и като треньор на младежкия отбор. Но за да си начело на отбора в по-дълъг период, се иска друг тип опит, обясни бившият капитан на английския национален отбор.

"Истината е, че през тази седмица действително ми беше приятно. Но титулярен мениджър за квалификационна кампания- за момента това не е за мене.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация