Сър Алекс нападна Бенитес, харчил прекалено много

12:49
Сър Алекс нападна Бенитес, харчил прекалено много
Мениджърът на английския шампион Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че наставникът на Ливърпул Рафаел Бенитес има грешен подход при селекционната си политика. Според шотландския специалист мърсисайдци през последните години привличат само утвърдени и съответно скъпи футболисти, а "червените дяволи" имали по-балансирана селекция, като те разчитат и на млади попълнения от школата на клуба и от други отбори.

"Мениджърът на Ливърпул ще увеличи драстично разходите на клуба, след като подписа новия си договор, който му дава пълен контрол над трансферите на "Анфийлд". Така ще се потвърди и моето твърдение, че той не разчита на млади футболисти", каза Сър Алекс.

"В нашия клуб съществува разумна политика и баланс. През последните пет години сме привлекли 18 футболисти, 8 от които са млади. Рафа Бенитес явно изповядва съвсем различна философия, но все пак да не забравяме, че всеки има свой различен начин на работа", допълни Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

keeNeon
21.03.2009 19:04

incrediblefan , Венгер от нищо прави нещо а не както САФ опитва да се изтъкне!
*sick* само глупости чета...

incrediblefan
21.03.2009 17:57

DEATHRAPER кажи успехите на Венгер, за да затвърдиш мнението, че е направил нещо кой знае кво ?

DEATHRAPER
21.03.2009 15:52

МОЕТО СКРОМНО МНЕНИЕ Е, ЧЕ НАЙ-ДОБРИЯТ МЕНИДЖЪР ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ Е ВЕНГЕР. ОТ АНОНИМНИ ХЛАПЕТА ПРАВИ ДОСТА ДОБРИ ИГРАЧИ. А ЗА СЪР И ЗА БЕНИТЕС МОГА ДА КАЖА, ЧЕ С ПЪЛНА КЕСИЯ МНОГО ЛЕСНО СЕ РАБОТИ, НО НЕ Е ГАРАНЦИЯ ЗА УСПЕХ - ЗА ПРИМЕР ДАВАМ ИНТЕР, ЧЕЛСИ, РЕАЛ МАДРИД - ПАРИ БОЛ ПРИ ТЯХ, А УСПЕХИ НЯМА /ПОНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА/.

incrediblefan
21.03.2009 15:25

Ей го и тоя...съдиите им помагали *lol* ставате не банални, а смешни вече *wink*

air_J
21.03.2009 14:58

Тоя Алекс Фъргюсън с напредването на годините съвсем е изкуфял и е станал абсолютен комик. Той ли ще говори за харчове? Я първо да пресметне колко пари даде за Бербатов, колко пари трябва да даде, за да задържи Тевез, колко пари даде за някакви двама сръбски келеша, пък тогава да говори - ебати изкуфелият дядка. Биха го 4-1 и сега не може да си намери място и хвърля боб да не срещне Ливърпул на финала в ШЛ, ако изобщо стигне дотам. Иначе няма спор, че и Ливърпул и Юнайтед са мега противни отбора, но истината трябва да бъде казана - напоследък Юнайтед харчи дори повече от Челси, Ливърпул, пък какво остава за пословично пестеливият Арсенал. И на този фон да се обясняваш, че Ливърпул харчи много пари е смях работа. Да не говорим, че Юнайтед определено е отбора на всички власти в Англия и е постоянно подпиран от съдиите, особено когато някой мач се закучи, така че изкуфелият Сър по-добре да си гледа спокойно старините, отколкото да дава акъл кой колко да харчи. *joking*

Kantev
21.03.2009 14:56

Последният коментар е много на място. Браво ! МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД *devil*

manunited666
21.03.2009 14:37

Просто съм иэумен колко сте непросветлени.Първо стига сте повтарали това 4-1.Видич ви подари мача , човека игра много эле и на него трябва да сте благодарни а иначе ... Юнайтед има 68 победи над Пуул а Пуул има 59.Последните 20 мача са эавършили с 12 победи эа Юнайтед , 7 победи на Пуул и 1 равен.В последните 10 гостувания на Анфилд , Юнайтед е победил 6 пъти и е эагубил 3 и един Х а Ливърпуул при последните си 10 гостувания на Олд Трафорт е эажубил 6 пъти , победил е 3 и е эавършил един път Х.В теэи гостувания на Анфилд , Юнайтед е вкарал 12 гола а Ливърпул като домакин е вкарал 11.На Олд трафорт Ливърпуул е вкарал 9 гола а Юнатйед е вкарал 14.Не ми говорете эа тая щаслива победа.Имахте ден эащото футболистите на Юнайтед едвам ходеха.В продължение на месец играха мачове преэ 2 , 3 дена.Видич ви подари 2 гола че и даже си испроси червен картон.Той съра толкова е млатил Пуул , че чак му е писнало вече.Погледнете първо съзийте какви неща правят эа вашия отбор и тогава говорете эа съдийство.И си спомнете какво говореше Бенитеэ когато юнайтед тръгнаха эле отначало.

SwedeN
21.03.2009 14:09

Какви малки пари бе момче, ти сериозно ли говориш ?Единственият, който върши много работа с малко пари е Венгер.А точно дъртия шотландец харчи минимум по 25 млн. за един футболист.В ерата на парите е нужно да се споменат само някои имена като Верон, Нистелроой, Стам, Фърдинанд, Рууни и Бербатов, за да се види точно колко "малко" харчи червения нос.Дори в началото на 90-те години, когато трансферите се осъществяваха за далеч по-малко пари, отново той държи рекорда за най-скъпа покупка с привличането на Марк Хюз.Когато не си запознат с цифрите и историята най-нормалното нещо е да замълчиш.

shark2009
21.03.2009 13:41

Фъргюсън си знае работата и правилно прави забележка за голямото охарчване на Бенитес , Сър знае как със малко пари да свърши много работа не случайно толкова години е начело на червените дяволи *smile* . Някой ако не е съгласен с мене да каже.

ReZo
21.03.2009 13:26

слафчо, като няма какво да кажеш мойто дете, по-добре замълчи ...кой говори тук за късмет ?! и какво е "КЪСМЕТ" -любимото оправдание на всеки ЛУЗЪР ! *sick*

incrediblefan
21.03.2009 13:26

Само да кажа, че тези думи между треньорите на големите отбори се нарича словесна война.Бенитез когато падаха и той зееше с голяма си уста колко помагали съдиите на Ман и следващия мач гонят Лампард за ФАУЛ СРЕЩУ НЕГО !Така, че всички тези приказки са нормални и няма нужда да плюете най-добрия треньор в новата ера на футбола *wink* И пак кажа, че колкото повече си вярват Пулци......по-добре

slavi_771
21.03.2009 13:03

На двамата папагали ще ви кажа че късмета винаги е с по силния.Няма защо да злобеете.МanUtd forever!!! *thumb_up*

SwedeN
21.03.2009 12:58

Червения нос май не може да си намери място след събота.Хитроумно поне изчака жребия, където се падна с трите най-слаби отбора в един поток, за да може да си отвори хилядолетната паст, защото много бой го чакаше от всеки друг отбор във втория поток.Той работи от 20 години в своя клуб, докато Бенитес от 5, което означава, че е изградил своя отбор и му остава всеки сезон да надгражда с по 1-2 попълнения.Да не говорим, че може да си позволи всяка от своите трансферни мишени, докато в Ливърпул американските идиоти не позволяваха същата фриволност на Бенитес.Испанецът има много грешки на пазара, но в единствения сезон, в който получи финансов гръб и всичките си цели, той доведе на "Мелууд" Торес, Бабел и Бенаюн.През следващия сезон ще има около 30 млн. без Рик Пари и ще видим какво ще свърши, а в състава през това време се налагат специално за САФ младите Агер, Шкртел, Ел Жар, Лукаш, Бабел, Инсуа и Нгог.Разбира се има и доста утвърдени титуляри на крехка възраст като Торес, Маскерано, Арбелоа, така че старата кошница е по-добре да си гледа в своята паница.

razorblade
21.03.2009 12:54

това си открай време стратегия на лукавата шотландска червеноноса МАСТИЯ, дъвчеща дъвка с отворена уста...когато усети,че някой отбор започва да става по-добър от неговия и е рална опасност за първото място, започва да бълва какво ли не по негов адрес ....Така беше с Венгер в силните години на Арсенал, така беше и в началото на престоя на Мориньо, така е сега и с Рафа ....
учуден съм колкото много се е обезценила титлата "сър" на острова, щом Кралицата я раздава на на такива кретени като фъргюсън ! нещо като нашия орден "Стара планина" е станало.....