Двама защитници на Бдин с контузии, под въпрос за първото пролетно домакинство

10:59
Двама защитници на Бдин с контузии, под въпрос за първото пролетно домакинство
Двама водещи защитници на амбицирания за промоция в А група Бдин Видин са с контузии и ще тренират днес и утре на облекчен режим. Петър Кюмюрджиев и Георги Георгиев получиха мускулни травми, поради което днес и утре ще тренират на облекчен режим.

Кюмюрджиев има хематон на прасеца от тренировка в понеделник и вчера пропусна контролата с ЦСКА. Георгиев пък се контузи именно във вчерашната среща. Очаква се в петък да им бъдат направени тестове, но надеждите на старши треньора Николай Нинов са и двамата да бъдат в строя за първото пролетно домакинство срещу Академик София тази събота.

Във Видин очакват по-късно днес към отбора да се присъедини нападателят Александър Якимов, който трябва да бъде преотстъпен от ЦСКА. Дефанзивният халф Николай Дюлгеров също е получил предложение да играе в града край Дунава, ако не стигне до съгласие за договор с ЦСКА.

В Бдин все още чакат екипировката на отбора, която е на Адидас и е поръчана от Германия. За мача с Академик обаче тя трябвало да пристигне на стадион Георги Бенковски. Една от положителните новини в клуба от последните дни е пристигането на жълтата карта на халфа Мартин Керчев от азербайджанския Туран Товуз, където игра за последно. Така няма проблем полузащитникът да бъде картотекиран още за подновяването на първенството.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация