Шампионът за Люлин се казва… "Обеля-1"

12:05
Шампионът за Люлин се казва… "Обеля-1"
Завърши вторият турнир от веригата "Шампион на квартала". Той се проведе на 24, 25 и 26 февруари на игрищата R5 в Люлин. Отборът на "Обеля-1" се оказа крайният победител, който успя да наложи собствения си стил на финала и да победи колоритния отбор на "Дрен 2011" с резултат 7:3.

Шампионите през целия турнир показаха една много добра отборна игра и спечелиха турнира с пълен актив от победи. Логично и индивидуалните награди за най-добър вратар и най-атрактивен играч останаха за отбора победител. Борислав Недялков (носител на приза за най-атрактивен играч от втория турнир от веригата "Шампион на квартала") изпъкна над всички с перфектни отигравания и многобройни голове и асистенции.

На трето място остана младия, но доста талантлив отбор на "La Furia", които бяха безгрешни до полуфинала където отстъпиха с 4:6 от доста по здравите физически момчета от "Дрен 2011". Четвърти пък се наредиха футболистите от "Дубъла на Барса", които за нещастие се сблъскаха на полуфинала с бъдещия шампион "Обеля-1", от който бяха тотално надиграни и загубиха с 1:9.

Нивото на втория турнир от веригата на www.MyTeam.bg "Шампион на квартала" бе много високо и от организационна гледна точка и от гледна точка на силната конкуренция между отборите. Получиха се доста завързани мачове, красиви голове и здрави единоборства. Особено красив гол вкара капитанът на ВИП Атлетик Клеменс Гергер с великолепна странична ножица в ¼ финалната фаза. Освен отборите достигнали във финалната четворка трябва да се отдаде заслуженото и на другите отбори представили се достойно и играли доста силно в турнира- Ямакаши, Тигрите, Пожаревска чета и ВИП Атлетик. Те достигнаха до ¼, но поради липса на късмет или поради това, че срещнаха по-силни отбори им попречи да продължат напред.

Очаквайте подробности за следващите турнири на може да намерите на www.myteam.bg или на фен страницата във Фейсбук: www.facebook.com

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация