Лече без Божинов съхрани надежди след победа като гост над Каляри

18:07
Лече без Божинов съхрани надежди след победа като гост над Каляри
Валери Божинов остана резерва при успеха на Лече с 2:1 над Каляри като гост в мач от поредния кръг на италианската Серия "А".

Българинът не игра и миналия уикенд при разгрома с 4:1 над Сиена. 

Муриел откри резултата за гостите днес, преди Ларивей да изравни в началото на втората част. Бертолачи обаче вкара победното попадение за Лече в 61-ата минута.

С добрите си резултати в последните седмици, тимът от "Виа дел Маре" гледа към спасението, след като е само на 2 точки от 17-ия Сиена, разбил днес с 4:1 Палермо. Сицилианци останаха с 10 души още във 2-ата минута, но изненадващо Игор Будан откри резултата за тях в 12-ата минута. Терци от дузпа и Богдани обаче помогнаха на домакините да поведат с 2:1 до почивката. Росетини и Бриенца вкараха останалите голове за домакините през втората част.

Рома продължи с играта на приливи и отливи и бе разгромен като гост с 1:4 от Аталанта. Денис вкара хеттрик за домакините, а гостите завършиха с 9 души след червени картони на Освалдо и Касети. Другото попадение за Аталанта вкара Марилунго, а за "вълците" точен бе Борини. Рома остава пети, въпреки загубата, докато Аталанта е 11-и. 

В други мачове от кръга в Серия "А", Катаня надви Новара с 3:1 у дома, докато Киево се справи с Чезена след 1:0 с гол на Москардели в 78-ата минута. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари