Уникална драма на "Уембли", Ливърпул спечели Карлинг Къп след дузпи

20:47
Уникална драма на "Уембли", Ливърпул спечели Карлинг Къп след дузпи
Ливърпул победи драматично Кардиф след изпълнение на дузпи и спечели Карлинг Къп на "Уембли".

Редовното време и продълженията завършиха 2:2.

"Мърсисайдци" можеха да открият още във 2-а минута, но нямаха късмет, след като удар на Джонсън разтресе напречната греда. Тимът от Чемпиъншип отговори с хубава атака, който обаче завърши с много неточен шут на Милър. Темпото на игра в началото не бе особено високо и ако изключим ситуацията в началото на срещата, Кардиф успешно противодействаше на съперника си. В 18-а минута Суарес центрира към Керъл, който не успя да нанесе добър удар и вратарят на уелсците се справи. Секунди по-късно обаче отбраната на Ливърпул бе матирана и Кардиф поведе. Мейсън бе изведен очи в очи с Рейна и го преодоля за 1:0 в полза на състава от Чемпиъншип. В 32-а минута шут на Адам мина встрани от вратата. "Червените" нямаха ясна идея как да пробият добре подредената защита на Кардиф. Джерард в 40-а бе оставен сам отдясно в наказателното поле на съперника, но би много неточно. Четири по-късно отново капитанът на Ливърпул се озова на удобна позиция. Противников защитник обаче блокира изстрела му.

Пет минути след началото на втората част Суарес пропусна добра възможност да изравни. В 60-а обаче "мърсисайдци" стигнаха до изравнително попадение, дело на Шкъртел. Защитникът довкара топката в мрежата, след като преди това Керъл уцели греда. Ливърпул бе по-активният отбор и в 74-а нов удар на Шкъртел бе спасен. В 78-а и коварен изстрел на Даунинг бе отразен. В 83-а Кардиф бяха близо до втори гол, но Ларсон с глава би неточно. Пет по-късно и Милър не успя да отбележи от чиста позиция.

Керъл и Белъми пропуснаха чудесни възможности за "червените" в първото продължение. В 103-а минута бившият футболист на Нюкасъл стреля с глава на сантиметри покрай страничната греда. Две по-късно пък колегата му в атака шутира над вратата.

Последният коз на Кени Далглиш – Дирк Каут се оказа решаващ във вторите 15 минути. Холандският нападател с прецизен удар в 108-а минута изведе Ливърпул напред. Десет по-късно обаче Търнър отблизо изравни.

Първата дузпа, изпълнена от Джерард, бе отразена от Хийтън. След това Милър от Кардиф нацели гредата. Адам шутира безобразно и Ливърпул пропусна втори наказателен удар. Кауи вкара за уелския тим, след което и Каут реализира. Гетстед от Кардиф би в страничния стълб. Даунинг вкара, Уитингъм също. Джонсън хладнокръвно реализира за "червените". Последва пропуск на Антъни Джерард, братовчед на Стивън Джерард и Ливърпул триумфира!!!

Ето и стартовите състави на двата отбора:

Ливърпул: Рейна, Джонсон, Агер, Шкъртел, Енрике, Адам, Джерард, Хендерсън, Даунинг, Суарес, Каръл

Кардиф: Хийтън, Макнаутън, Хъдзън, Търнър, Тайлър, Уитингам, Гунарсон, Коуи, Гестеде, Мейсън, Милър

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Man_Madrid
27.02.2012 20:30

Най-драматичния финал , който някога съм гледал !! Честита купа на Ливерпул . Заслужаваха си я *wink*

gos13
27.02.2012 23:52

Явно не си гледал финала на Шампионската лига между Милан и Ливърпул, който се игра в Истанбул на олимпийския стадион "Ататюрк"през 2005г.

BGvendeta
27.02.2012 20:26

"Вчерашният финал с Кардиф Сити бе поредният от сериала “да си изгризеш ноктите” но шотландецът поне може днес да отбележи, че е научил своите играчи как отново да бъдат победители "" Това ме разби *joking* колко точно казано *lol**joking*

nik_san_
27.02.2012 20:13

най накрая взехме купа голямо викане беше снощи,моите уважения за Кени Далглиш, но ако не беше направил смените на време купата щеше ве4е да бъде в Кардиф....сега здраво напред към 4-ката......поздрави за вси4ки които оби4ат ливърпул.....

BGvendeta
27.02.2012 20:01

Мнооо ма кефят тес които коментират играчите кой как играел ква смешка била незнаели де са намират . Вие кат можете що не земат в поол пък да покажете смешки хейтъри ! Трябва да се радвате за купата а не да хулите отбора кой къф бил . За кардив това беше мача на живота им нямаше какво да губят играха като за последно затова беше трубно просто на тях не им пукаше дали ще загубят търсиха головете и ги вкараха Мача беше уникален много одавна не бях се напрягал така на мач последния път беше 2005 а именно финала на Поол *thumb_up**beer* Поол винаги правят финалите уникални !!

Kireto1232
27.02.2012 19:16

Са влизаме в топ4 и сезона ще ни е добър *smile*

luiz_lfc
27.02.2012 17:07

Кво ли се разпраявам с вас до вчера керъл хранихте (аз лично не съм го хранил може да проверите стари постове и..) сега суарез е наред пфф.......

vaskoo_1892
27.02.2012 18:35

имало и някой който подкрепя карол като мен*thumb_up*

luiz_lfc
27.02.2012 18:13

А бе каут напоследак добре играе но в началото беше трагичен керъл винаги ме е кефил но не крия че играеше слабо преди но последните мачове и той влиза в форма единствено тва дърво хендо остава...

gerrard9000
27.02.2012 18:09

за 10000 път ти казвам, че керъл играе много под очакванията.суарес направи слаб мач снощи, но те така се бяха прибрали.хендерсън да не говорим колко беше плачевен.ти не плюеш по керъл, но за каут точно с тебе спорих неотдавна.

Happynesss
27.02.2012 16:48

колко още време ше седи тая статия .. влизам и и само това гледам

gos13
27.02.2012 17:33

И аз не искам да те гледам тук, ама какво да се прави?*joking*

luiz_lfc
27.02.2012 17:06

Вие ако земете купа ще стои 1 месец...

Zapalqnkoto123
27.02.2012 16:38

Ако взема да говоря за вчерашния мач то просто Хендерсън незнаеше къде се намира и той трябва и да нахуля и Джерард просто целия отбор вчера може да е отнапрежението че от 6 години не са печелили нищо, може защото им е първи мач на Уембли. Но това просто един отбор от Чемпиъншип да ни натисне така в края на продължението просто беше върхът тогава просто все едно ние бяхме отбора от Чемпиъншип а те от Премиър лииг. Колкото и да ми е гадно ето вчера друг подобен пример Норич- Ман. Юн. Манчестър си вкараха гола и норич напъваше все едно Манчестър са новаците в лигата но като изравниха има няма за 10 мин пак вкараха гол, а ние какво правим няма кой да ни вкарва головете.

luiz_lfc
27.02.2012 16:28

Суарез търси и гони топката по цял мач просто ги няма пасовете зад гърба на отбраната.

ceco26
27.02.2012 16:28

Даунинг вчера пък бе приятната изненада, заради сравнително добрата си игра, но и той има да развива най-вече центриранията си. Да спомена-лятото голямо приказване как Пуул имат 9-10 халфа и как били много...говореше се и как новите Хендо и Даунинг ще вдигат топката на главата на Керъл, който да бележи...е, аз не виждам подобни неща... Керъл съм сигурен, че от 10 добри центрирания ще вкара поне 1 гол и още 4-5 ще са му точни или до гредите. Адам пък, също като Хендо, го слагат да играе на неприсъща позиция и не се представя добре, а за голове да не говорим, поне не и от игра. Спечелиха купата с 300 зора, но да не се размечтават, че вече играта им сама ще се оправи...трябват усилия и промени, за да играят по-добре и с желание, и да вкарват повече голове. Сега би било задоволително да спечелят и ФА къп, видя се, че Тотнъм с повече усилия могат да бъдат победени категорично, Челси пък навлизат във форма май, но все пак с правилна тактика и добра игра и те хвърчат...Най-опасните отбори за ФА къп май са Съндърланд и Евртън-котките с О'Нийл са много по-добри и за купата ще са мотивирани също като Евертън, който са силни в защита и намират шанс да вкарат достатъчен гол...

luiz_lfc
27.02.2012 15:44

Ех ех миналия сезон когато мина всички от юнайтед не му казвахте че се лакоми но сега го храните ами кво да направи като бяхме с човек по мал ( хендо не се брои и без него 10..) целия отбор нямаше никва идея кво прави центриранията бяха на много лошо ниво дори керъл неможеше да ги стига даунинг беше единственият който се опитваше да прави нещо с топка в крака керъл правеше сички възможно във въздуха свали няколко топки към суарез на който този мач не му вървеше просто но това беше 1 мач не може да плюете суарез заради един слаб мач!

ceco26
27.02.2012 16:22

Ако това е към моят коментар отговор, то го прочети отново, а и да не е пак. Суарез не веднъж в предните мачове и да вземе топката от защитник пак не може да вкара...вкара един гол, който напомни за Суарез в Аякс и толкова, да, няма и той късмет, било снощи преди удара /гола/ на Шкъртел или в други мачове с греди. Просто Ливърпул се нуждаят от нападател, който да вкарва, а не от нападател, който играе като крило... Като изключим, че има повече голове от Торес, то той си прилича с него по начинът му на игра в челси, но в челси имат Стъридж и Дрогба, който успяват да ги спасят от загуба на точки /поне повечето мачове/, докато при нас кого имаме-Каут и Белъми...и то те не рядко са резерви. И Кени като го сложи в дадени мачове централен нападател-сам...имаме 5 халфа /които без Лукас изнемогват/, а Суарез продължава да финтира и подава, вместо да търси подаване, за да вкара. Абе просто няма да е загуба, ако го продадем, а ако остане ще ни е от полза, само ако подобри играта си или купим добър нападател, или Керъл пък израстне значително в играта си до следващият сезон... Това е положението. Е, не мога да виня само него, за незадоволителните и непостоянни мачове на отбора, но може да се постарае да играе по-ефикасно.

ub7
27.02.2012 14:42

Честито на Ливърпул. Браво на Кардиф - раздадоха се момчетата до последно. ONLY in England

Legend_3viL
27.02.2012 14:27

Честито на всички и вярвам, че след спечелването на тази купа Ливърпул ще стане отборът страшилище какъвто беше преди. Много пъти твърдих, че Далглиш е човека, който ще ни възроди и видяхте ли ?? - Върна се и спечелихме купа, сега ще гледаме по- високо .. САМО ЛИВЪРПУЛ *beer*

luiz_lfc
27.02.2012 13:08

Днеска от както съм станал си мисля само за вчерашната драма *lol*

panew
27.02.2012 11:50

Честита купа на всички фенове на Пуул, наистина ми е приятно, че този отбор я спечели след толкова години суша *beer*

troublesome86
27.02.2012 11:35

Наистина съжалявам феновете на Англиския футбол,как величаят това смешно турнирче създадено за отбори които немогат по друг начин да се класират в Европа.Наистина английския футбол в момента е жалък.

kalchy
27.02.2012 13:06

Кажи защо завиждаш на пуул ?

gos13
27.02.2012 12:48

Това да ти е познато? Реал (Мадрид) - Ливърпул 0:1, 25.02.09 г. Ливърпул 4 - 0 Реал Мадрид... 10.03.09 Шампионска Лига мога да ти дам и линкове да ги видиш. *joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking*

Chamberlain
27.02.2012 10:22

Съжалявам за феновете и на двата отбора,но по-жалко изпълнение на дуспи не съм гледал.Иначе честито на Пуул,които не повториха нашата грешка от миналата година и поздравления за борбения Кардиф. *beer*

specialchoo94
27.02.2012 11:23

Според мен няма отбор които да не иска да спечели купата а и мисля че кардиф като отбор от 2-ра девизиа на Англиа се справиха повече от добре с малко късмет и хъс .. Но все пак отбора на Пуул бе фаворита в мача

gerrardksp
27.02.2012 10:57

Ливърпул 6яха притиснати от едва ли не 3адължението си да спечелят та3и купа, докато Кардиф не са 6или на такова 3релище преди.. и 2та тима 6яха невероятно и3нервени и това си ка3а думата... но като цяло ду3пите си 6яха готини.. не си прав

nterziev
27.02.2012 10:20

Напрежението си каза думата.И 2-та отбора играха добре,Кардиф задържаха топката повече и се защитаваха.Ливърпул все правеше десетки центрирания без цел,и отправяше постоянно удари но пак нямаше късмет.Заслужено се стига до дуспите,но там опита на Ливърпул си каза думата.Просто тези футболисти на Кардиф бяха прекалено натоварени психически за да се справят,защото мн рядко играят на финал а Ливърпул са го правели много пъти и особено в ШЛ знаят какво е.Все пак успех на Кардиф дано се преборят за влизане в ВЛ и ги гледаме с големите отбори.Колкото до Ливърпул,надявам се това да им вдъхне повече увереност и да повярват в себе си и да стигнем до ТОП 4 *smile*

vaskoo_1892
27.02.2012 10:16

Чарли Адам ако намери титулярно място до края на сезона ще е най-грубата грешка от страна на КРАЛЯ от когато е застанал на трона.

Gr1kA
27.02.2012 10:02

Не бе Джерард може да му е казал на брачеда си , виж ся аз бачкам за 120 палки на седмица ти за 5 , дай пропусни дуспата може да измислим нещо да ти дам половината *lol**lol*

gos13
27.02.2012 12:59

*joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking*

mostwanted1986
27.02.2012 09:25

Е няма такива мачове хора, вчера съм се изкефил на мах през целия ден

bl3nd
27.02.2012 09:14

Честито фенове на Ливърпул! И сега в кръга на шегата не ме нападайте, ама защо на Стиви братовчеда не мина и той с титлата *lol*.. Браво страхотен мач направиха двата отбора, пожелавам ви повече победи за напред *smile*

mostwanted1986
27.02.2012 09:27

На Стиви братовчеда му стана гадничко заради първата изпусната дузпа от страна на С. Джерард и реши и той да изпусне за да не го набие баткото след мача *lol**lol**lol**cup**cup**cup* Честито Крале от ЛИВЪРПУЛ *cup*

vaskoo_1892
27.02.2012 09:12

Джерард изигра много лош мач.Не му беше ден.Толкова добре му даваха топката на границата на наказателното поле а той я прашташе нагоре.Бях сигурен че ще изпусне дузпата.Но честита купа ЛИВЪРПУЛ.YNWA

vasil1974
27.02.2012 00:46

Суарез беше много зле.незнам след края на сезона дали шефа ще го държи.никой не иска в отбора си скандален играч.....Честита ни купа и дано не е последна за тази година

Junytooo
27.02.2012 00:36

тези правилно не играят в ПЛ не може толкова слаби изпълнители на дуспи да има *erm* относно 1вата дупса бях може би на 101 процента че Джерард няма да пропусне,но забелязах че и той е човек и той може да сгреши *joking**lol* мн добро изпълнение както от вратаря така и от Джерард

DeIvId7
26.02.2012 23:40

честито на всички фенове на Пуул *smile*

specialchoo94
26.02.2012 23:33

Честито на пуул .. Много хубав и равностоен мач се получи , даже останах доста изненадан от играта на Кардиф .. Браво и честита победна отново : )

petarata
26.02.2012 23:27

Честит триумф на фътболен клуб Ливърпул и техните привърженици . След изтрадалите сезони заслужаваха трофей .
Според писанията мача е бил зрелищен точно по Ливърпулски.
Честито !

mutito0o
26.02.2012 23:24

Преди и аз не отдавах достатъ4но подркепа на Каръл но ся може да е убеден 4е тя е пълна към него *smile* мн ми харесва как играе Каръл4о ..

sibco_9
26.02.2012 23:18

Фенове на ЛИВЪРПУЛ Честито,ари Наздраве *beer**beer**beer**beer**beer*

Lubo0o
26.02.2012 22:47

Браво на Кардиф ,въпреки че ги мислеха за тотални аутсайдери те играха с Ливера като равни и дори бяха близо до победата !

Zapalqnkoto123
26.02.2012 22:42

Този мач според мен не трябваше да се стига до дуспи като цяло, но Шкъртел трябва да стане нападател когато имам време и гледам мач на Ливърпул той все бележи а не някои от нападателите ни. В този мач и не само като цяло Суарез вече взема да ме дразни адски много все гледа да изпроси нещо може и да има но нека да продължи да играе то съдията затова е сложен да гледа вместо него, да спре толкова много да мами че на чисти позиции си ги прави много по сложни отколкото са. Керъл кой не го знае ебаси и пъна просто за него нямам думи свали 1 2 топки и тва е за цял 1 мач. Даунинг беше добре този мач. Хайде с две думи просто голям късмет изкарахме че победихме защото и при гола на Каут след това не трябваше да се завираме като мишки в дупка а да продължим да мачкаме. А и друго ся се сещам като ни натискат това избиване на посоки тип "избии топката колкото се може по-далеч пък нека квото ще да става след това'' нещо супер много дразни и то трябва да има умисъл във всяко едно действие на отбора а не каквото стане стане. При дуспите просто пълна трагедия там добре че имахме късмет и изтърваха и те дуспите иначе работата ставаше много зле. Иначе да ни е честита измъчената победа ама просто ако продължаваме с такава игра сме за никъде ама и то вярно е че един отбор играе колкото съперника му позволи може този мач съперника да не ни е позволил да играем нашата игра но трябва Ливърпул да са нахални и те да командват а не тях да командват. *smile*

Zapalqnkoto123
27.02.2012 16:32

Еми то да беше само заради вчерашния мач бог и съквартиранта ми са свидетели колко съм се нервил заради неговите отигравания в последно време само реве за картони все са го фаулирали преди виках на Кристиано Роналдо че падал лесно ама Суарез зима да го надминава. Да стане като мъж и да продължи.През повечето време прекалява с техниката има я но сам си се оплита (пример Каут няма техника но вкарва голове може да не е винаги ама прави нещата по простия начин а не по трудния) Тази форма на суарез може да е заради многото мачове наказание, може да е защото отбора все още не се е сработил като колектив (но не тая надежди за догодина и не казвам че следващия сезон че ще ги разбием). С времето си всичко ще се проясни по ми харесваше отбора когато беше наказан Суарез (лично мнение). Пък да видим в следващите мачове как ще се справи *smile*

ceco26
27.02.2012 15:35

Сори, но дори аз, който го защитавам попринцип и ми допадаше, мога да кажа, че просто не се прояви като играча, когото търсехме... Вярно, купиха го като 2ри в атаката, когато Торес игра при нас, но Суарез реши да се отдръпне от центъра на нападението ни. Един голям играч ще поеме отговорност и ще вкара гол, когато трябва, а той само опитва да финтира и повече да подава преди гола, който няма кой да вкара, а когато реши да бие бие много неточно или просто изтърва точният момент за удар... Тоя сезон Белъми ги засрами с игра и голове, а Шкъртел и Агер, та дори Джонсън вкарват все по-често от халфовете и нападателите, които уж трябва да бележат... Бих споменал и голямото наказание, заради което пропусна не един мач, но едно, че тогава отбора играеше не по-слабо, ами и че от ФА се излигавиха с него като му дадоха рекордно наказание за дума, използвана с друг смисъл, но той все пак си е емоционален като повечето латиноси. Та с/у едни 25млн. лятото може да го продадем и още 20 от нас и да вземем Кавани, примерно. А Керъл все по-добре започва да играе, ако му центрират на ниво и ще вкарва по-често, а и не си проси картони, а и не е по-зле от Суарез в дузпите... Е, най-добре да вземем 3ти нападател от класа или просто да вземем юноша, който да ги засрами следващият сезон, но надали.

martin_lfc
27.02.2012 14:26

Хендо като десен не може да играе по-добре да го пуска в центъра тогава прави много добри мачове.

Kireto1232
27.02.2012 14:14

Много ясно Суарез е един от най-добрите в отбора

luiz_lfc
27.02.2012 13:31

Суарез направи 1 слаб мач и хулите по него но забравихте като ни спасяваше керъл мога да ти кажа че ако суарез играе добре при такива свалени топки ще правим най редовно голове иначе като цяло нашите бяха под голямо напрежение за това се стигна до дуспи освен това мога да ти кажа че джерард направи по слаб мач от анди а пък за хендо не говоря щото той е най големият некъдърник който сам гледал....

scouse_to_grave
26.02.2012 23:39

също толкова лошо пропусна почти на прасна врата след като не си спря добре топката но просто това не беше неговия мач *smile*

Zapalqnkoto123
26.02.2012 23:30

То в този мач всеки игра повече от Суарез просто той беше трагичен една хубаво отиграване не видях от него(изтървах продълженията заради интернета затова не знам как се е справил там). Доколкото Керъл просто не знам за мен ще си остане дърво докато не започне да вкарва по често а не да бяга от топката защото не е само онова отиграване за което ти ми говориш просто и преди това го гледах как бягаше от топката и не само през този мач, просто не ме кефи Керъл но и в последно време и Суарез въобще не ми харесва *smile*

ceco26
26.02.2012 23:14

Май не си гледал добре...Керъл игра повече от Суарез-връщаше се да избива центриранията в защита, поема, подава...само при една ситуация остана на едно място, а трябваше да тръгне напред. А и Пуул в колко от мачовете си тоя сезон като вкарат са продължавали да нападат? А и вече е минало играта им от 2008/9та. Трябва още много неща да се променят в отбора и да не гледат да бият само в дербитата, а във всеки мач, та дори повече слабаците, защото НАПРИМЕР Арсенал не са победили в дерби с/у отбор пред тях, но на добра позиция за пореден път и тяхната слаба форма отмина, а при нас по-скоро добрата идва и си отива.

gos13
26.02.2012 22:42

Честито още веднъж на всички *cup* и да си видя някой филм.

madmaxxxx
26.02.2012 22:38

честито на всички.....заслужават го Ливърпуул

Kingisback
26.02.2012 22:23

последно-казахти,че ако искам само трофеи сигурно щях да съм фен на реал или барса или... С Челси и Арсенал ти дадох пример за адреналин и емоции и точно тва ми липсва сега в отбора.Никак не ми се гледат протоколни мачове ,но...знам какво можеше този отбор дори до преди 2 3 години и ми се гледа същото,а не измъчени неща.изяждам телевизора и не ми казвайте колко и на кого съм фен! и леко с обидите и определенията...щото и аз ги мога.Със Здраве!

elbarca
26.02.2012 22:21

уинар пуснете едно видео на дузпите

gos13
26.02.2012 23:14

[@link http://www.vbox7.com/play]*lol*bf1ca79da&start=6

Levski123456
26.02.2012 22:13

Да ви е честита титлата,продължавайте така,искам предишният Ливърпул!

Kireto1232
26.02.2012 22:15

Дано и ние го искаме *smile*

mutito0o
26.02.2012 22:09

Алекси мн добре си го каза .. ако купата можеше по някакъв на4ин да се раздели щеше да е страхотно *smile* И двата отбора заслужаваха *smile*

Kireto1232
26.02.2012 21:59

[@link http://www.youtube.com/watch?v=ma3Nax8yyOE]

стига сме се карали а се насладете на невероятния ни химн уникален *smile*

Premierleague9
26.02.2012 21:55

Сега Ливърпуул ще се издигне във ВЛ и следващия сезон сигорно ще се бори за титлата ! Много им трябваше тоя трофей важно беше за тях за отбор като Ливърпуул който няма много трофей в последните години , тази купа е безценна !

Kireto1232
26.02.2012 21:55

Мерси брат успех и на Юнайтед *smile*

scouser_pool
26.02.2012 21:53

Вместо само да пишете кой какво заслужава и да си правите сметки ако не бяхме победили просто се насладете иначе губите многоооооооооо!

Kireto1232
26.02.2012 21:54

И аз това викам евала пич нека се насладим на тази купа и се надяваме за още приятни моменти през този сезон *smile*

Kireto1232
26.02.2012 21:53

Дано сега играем и по добре в Висшата Лига *smile*

Kireto1232
26.02.2012 21:49

А кво ще кажете за мен Даунинг направа най-добрия си мач откакто е в Ливърпул *smile*

ceco26
26.02.2012 21:48

Наистина не играха много добре мърсисайдци, но пък за сметка на това Кардиф играха с мотивация и направиха мача много драматичен и нямаше да бъде незаслужено да спечелят. Дузпите пък бяха направо убийствени...след удара на Адам на 95% се отчаях, но братовчеда на Джерард ни помогна да спечелим купата. Дано сега играчи като Хендо, Даунинг и изобщо всичките да се надъхат и да играят с настроение и дано по-лесно вземем ФА къп! И въпреки победата, играчите и дори Кени трябва да си помислят много добре дали трябва да продължават да играят така, защото следващият път няма да имаме шанса за такава победа, а в първенството подобна игра категорично се вижда, че ни губи точки. И жалко за Торес...

gos13
26.02.2012 22:38

Защо си недоволен? Това е турнирна среща, в каквато Ливърпул отдавна не е участвал, в случая голямото напрежение е в Ливърпул, дори Джерард направи толкова грешки, колкото не е правил в други срещи взети заедно. Дори и дузпа изпусна, какво повече да ти обяснявам. Но както се казва всичко е добре, когато завърши добре.

Kireto1232
26.02.2012 22:37

Абе ти нема ли да си лягаш??

Kingisback
26.02.2012 22:24

стига с тия спомени*cool*

gos13
26.02.2012 22:20

А това гледал ли си го: [@link http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bz546VRTPGo#t=0s] и тогава ли беше недоволен?*joking*

Kingisback
26.02.2012 22:10

не си мъчи акъла ,кво съм щял да кажа...играта е никва и щом сравняваш Поол с Кардиф(цялото ми уважение)...значи Шехерезада ти е любимка*confused*

gos13
26.02.2012 22:06

Той дори не е "песимист", той е "Вечният недоволен", ако бяха спечелили в редовното време например с 2:1, той пак щеше да каже "Това не е победа, трябваше да е с 3,4,5... :1"*joking*

scouser_pool
26.02.2012 21:56

Смешен си!Щом си фен на Ливърпул се очаква да знаеш , че този клуб прави велики неща и преживява велики моменти...ако си фен на трофеите ти препоръчвам Манчестър Юнайтед,Барса,Реал...по-комфортно ще се чувстваш предополагам...и дори и да бяхме загубили нямаше да съм чак толкова недоволен , а ти си мислиш , че си реалист , а си просто песимист!!!

Kingisback
26.02.2012 21:50

Благодаря ти за ТРЕЗВАТА мисъл...и ти като мен предполагам че не смееш да се зарадваш ИСТИНСКИ. Респект !!!

Kireto1232
26.02.2012 21:46

Аре стига намесвали другите отбори и нека почустваме привкуса на купа отдавна него бяхме осещали евала Ливърпул доста инфарктен финал но накря свърши добре за нас Феновете *smile*

pr0fy
26.02.2012 21:39

Невероятен мач.Кардиф показаха изключителен дух и смелост и борба , абе всичко.Нищо , че играят във втората дивизя на Англия играха страхотно.Просто адмирации за този клуб.Имаха шанса да победят , но го пропуснаха.Ливърпул показаха опита си и най-накрая спечелиха трофей.Честито на всички мърсисайдци.Този уникално драматичен финал ще се помни дълго. *cup*

FC_BarCeLoona
26.02.2012 21:39

Гошо от Почивка трябва да направи песен за този мач!
Естествено трябва също да се цитира в песента реплики на Сокачев..
*lol*

mickata
26.02.2012 21:39

Който смята, че сме жалки, защото се радваме на третия най-важен трофей в Англия- ДА ГО ДУХА!
Забравихте ли миналата година Арсенал каква драма направиха от загубата му и колко бяха надъхани да го спечелят?!?!?!
А за всички фенове на Ман Юнайтед, в сайта, които само хранят ще им кажа да се радват още няколко години , защото когато този наистина велик мениджър Сър Алекс се откаже от отбора няма да става нищо от тях

mitko911
26.02.2012 21:44

ЪЪЪ, щом си казал *joking*

barca_messi
26.02.2012 21:36

честито на феновете на Пулл.А хейтарчета като Anders0n където се опитват да омаловажат победата като изтъкнат колко са добри Манчо са ми много смешни.Да пише Мю на титалата?ИНАчЕ ПАК чЕСТИТО НА ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ НА Ливърпул.*beer*

7ed0o0
26.02.2012 21:36

Кардиф заслужаваха победата,не се предадоха и бяха смели

gos13
26.02.2012 22:15

Не се подигравам, това е турнирна среща, в случая голямото напрежение е в Ливърпул, миналата година Арсенал даже губят, и от една среща започвате големите разсъждения и т.н.

7ed0o0
26.02.2012 22:13

Добре няма смисъл да спорим,ти мислиш,че Ливърпуул са го заслужавали,аз казвам,че Кардиф са го заслужавали,но мача свърши,Ливърпуул биха,моите поздрави,дано да се класирате на 5-то място,за да могат Челси поне 4-то да хванат*joking**joking*

scouser_pool
26.02.2012 22:07

Така е , но каза , че Кардиф са заслужавали трофея , което аналогично води до извода , че твърдиш , че Ливърпул не са го заслужавали или , че поне е било по-малко от Кардиф , което според мен не е така...Кардиф действително направиха всичко по силите си и показаха , че имат сили да надвият Ливърпул и да вдигнат трофея , но ако погледнеш статистиката ще разбереш кой беше по-активния и настоятелния тим...всичко можеше да стане , но сякаш има нещо магическо във въздуха , което в такива мачове винаги е на страната на ЛИВЪРПУУУЛ!

7ed0o0
26.02.2012 22:03

Ами като се подиграваш,то можеше да е и 2:0 за Кардиф...всичко можеше да се случи

7ed0o0
26.02.2012 22:02

Не съм споменавал,че пуул са го взели незаслужено...

gos13
26.02.2012 21:53

КК 29.11.2011 Челси – Ливърпул 0 - 2 *joking**joking**joking*

scouser_pool
26.02.2012 21:52

Не мога да кажа дали заслужават да са във Висшата Лига , защото не гледам Чемпиъншип достатъчно , а ти повтаряш думите на Алекси Сокачев , че заслужават да са във ВЛ...но трябва да погледаш и някои други отбори като Блекпул,Уест Хям,Бирмингам,Лийдс,Мидълзбро,Саутхямптън,Брайтън , които също са впечатляващи...а и днес Кардиф дадоха всичко от себе си , но в други мачове едва ли показват чак толкова много...но наистина бяха страхотни и ако бяха взели трофея нямаше да е незаслужено , но и за Ливърпул също не е незаслужено , така че...

7ed0o0
26.02.2012 21:48

Виж не всеки отбор може да докара 2:2 на Уембли срещу Ливърпуул и според мен те заслужаваха да победят,защото са от Чемпиъншип и футбола е на съвсем друго ниво,а те излизат срещу Ливърпуул и ги затрудняват толкова много,че се стига до дузпи,поне признай,че Кардиф заслужават да са във Висшата лига...

scouser_pool
26.02.2012 21:43

Кардиф играха добре , когато владееха топката обаче реално погледнато ги надиграхме по всеки показател освен ефективност!...показаха дух , но не мисля , че заслужаваха победата колкото нас , и двата отбора показаха чудесна психическа подготовка днес и изнесоха уникален мач изпълнен с невероятна драма ...зрелище , в което обаче да твърдиш , че Кардиф са заслужавали повече от Ливърпул трофея е смешно!

wesselin1994
26.02.2012 21:32

Владеене на топката : 37% : 63% за Ливърпул
УДАРИ : 8 Кардиф - 30 Ливърпул
Корнери :"3 Кардиф - 20 Ливърпул

Определено Кардиф имаха 1-2 чисти положение, но да кажете, че бяха по-добри е СМЕШНО !!!

wesselin1994
26.02.2012 21:39

Аз много добре знам в каква форма е моят отбор! Някъде да си видял да казвам, че Ливърпул ще смачка всички?! Просто казвам, че бяхме по-добрите и ако имахме малко късмет можехме и с разлика да бием... вярно, и Кардиф имаха своите моменти, но все пак...

spoke_1912
26.02.2012 21:34

Щом едва биете такъв отбор с дузпи, прави си изводите за формата на Ливирпул. *wink*

arsenal_gunners
26.02.2012 21:31

Честит трофей на Ливърпул и браво на Кардиф за достойното представяне *beer*

Anders0n
26.02.2012 21:31

Взехте Мики Маус Къп и пак почнахте да се мислите за най-големите в Англия *lol*

gos13
26.02.2012 21:50

Anders0n:, дори не си забавен като Роберто_Манчини:.*joking**joking**joking*

messi_torres
26.02.2012 21:49

Ливърпул е печелил всякакви купи *lol* *lol*

scouser_pool
26.02.2012 21:49

Щом си вярваш и си убедил себе си...ти си знаеш , мен с нищо не можеш да ме обидиш с това изказване ако го правиш нарочно , а а ако си вярваш наистина просто зле за теб!

wesselin1994
26.02.2012 21:48

Ти феновете на Ливърпул ги остави *thumb_up*

Kireto1232
26.02.2012 21:47

А млъкни и ти бе кой го интересува вмомента за Юнайтед

Anders0n
26.02.2012 21:46

За толкова години Пуул имат само един единствен значим трофей,който беше спечелен с огрооооомен късмет(ако това беше Юнайтед щяхте да оплюете света) и нищо повече,незнам как не те е срам да се хвалиш с разни пропаднали купи като тая Мики Маус Къп,която днес спечелиха.Просто Ливърите са 10 класи под Юнайтед,но аз от много години съм се убедил,че феновете на Пуул са най-големите и заблудени тъпанари *party* *wink*

messi_torres
26.02.2012 21:45

Важното е , че сме велик отбор .Ливърпул

scouser_pool
26.02.2012 21:44

Ливърпул 3:3 Уест Хям и на дузпи печелим...също голям финал , даже по-голям от този!

messi_torres
26.02.2012 21:41

Велики финали в които винаги ливърпул е шампион: Купа на уефа: Ливърпул - Депортиво Алавес 5:4 прод. Шампионска лига:Ливърпул-Милан 3:2 след дузпи Карлинг Къп -Ливърпул-Кардиф 3:2 след дузпи *cup**cup**cup**cup*

Gerrard951
26.02.2012 21:29

*cup**cup**cup**confused**party**party* 8-ма титла в Карлинг къп рекордьори *cigarette*

Lampss
26.02.2012 21:18

Честита купа на всички фенове на Ливърпул *beer*

elbarca
26.02.2012 21:14

сокачев сигурно е припаднал от кеф пул му е любимият отбор

lfcfann97
26.02.2012 21:14

Казах ви,дане подценявате Кардиф.Сега честита победа и да се борим за ФА Къп! *thumb_up*

Sir_Mitko
26.02.2012 21:14

Честито на всички фенове на Пуул,това беше велик финал!Поздравления и за борбеността на Кардиф.

chelsea_dimo
26.02.2012 21:13

фенове на ливепоол пазете се за финала на фа куп

vaskoyankov123
26.02.2012 21:52

Повтори го още 5 пъти.....Иначе честито и на двата отбора,нямах възможност да ги гледам,но явно е станал хубав мач.

Manower
26.02.2012 21:13

Страшен мач, голяма драма. Много ми харесаха Кардиф, голямо раздаване и голяма борбеност до края, едвам ходеха от умора играчите, но не ги хвана страх от името на съперника им. И двата заслужаваха купата, жалко че Кардиф не си използваха късмета при дузпите, но така е било писано.

wdimitr0w
26.02.2012 21:13

Когато Ливърпул е спечелил за последно Карлинг Къп , 3 месеца след това печели и Фа Къп !! Честита победа МЪРСИСАЙДЦИ !!!!!!!!!!!!!!

chelsea_dimo
26.02.2012 21:15

един от малкото свесни фенове на сити не като повечето

k1r37o
26.02.2012 21:11

Уникален мач. И двата отбора заслужаха победата. Надвам се кардиф да хванат промоция тая година и да ги гледаме по ТВ. - уникален характер проявиха. Не се предадоха до последната секунда.

Magic_man1892
26.02.2012 21:10

Пул заслуужиха победтата но много ми се искаше Кардиф да вдиге купата.Честито на феновете на Ливерпул най-вече на Сокачев.

Kingisback
26.02.2012 21:09

жалки бяхме...не мога и да се израдвам! да да да хейтър съм.....не не не реалист!!!!

scouser_pool
26.02.2012 22:13

Хората ти го казаха...никой не те задържа и можеш да си прекратиш мъките както и на мен и на други фенове на Ливърпул като си прекратиш абонамента към "червените" и преминеш към някой друг тим...а за това с Челси и Арсенал...по тази логика , хората няма смисъл малките отбори никой да ги гледа , защо въобще да съществуват?Ами може би , защото това е голяма част от чара на футбола , не мислиш ли , че щеше да е малко скучно ако Ливърпул правиха равни например с Барса и Реал и печелят винаги постоянно срещу такива дребни риби...точно това му е интересното на футбола , нищо не е писано и нямаше да е интересно ако беше писано , разбирам , че си имаш мнение и искаш да изсмучеш максимума от оттбора , ама аз с нищо не бих заменил подобни моменти...Ливърпул си има цена и си я плаща (например с Милан когато губим с 1:2 , или , че не печелим ВЛ над 20 години) , ама си струва...аз предпочитам понякога да сме в ролята на губещ ама да има и такива моменти , а не като Барса , например , които печелят и губят по протокол все едно...откакто е тази тяхната доминация не съм гледал никаква драма , нито в случаите в които печелят нито пък и в редките в които губят(с Интер , с Реал за Купата на Краля)!!

Kireto1232
26.02.2012 22:09

Аре стига бе отбора ни не е печеил купа от 2006 и ти тука ми се оплакваш момчетата са млади повечето повечето от тях не бяха играли финал никога а Кардиф е дори за 3 път там за 5 или 6 години ако не се лъжа ....

Kingisback
26.02.2012 22:07

Реалист съм ! и според теб ако искам трофеи,щях ли да викам за Поол. Емоция е 4:4 с Челси и Арсенал ,а тва е мъкааааа веееее !

gos13
26.02.2012 22:01

Като не ти харесват, не ги гледай, стига си обяснявал какво искаш да гледаш. Големи специалисти, това е игра и ако няма емоции никой няма да ходи на стадионите.

Kingisback
26.02.2012 21:48

освен ЕФЕКТИВНОСТТА ,която ни липсва цял сезон...да аз съм робот и искам да гледам животни на терена,не може като ги надиграваме да треперим до последно ,пак казвам тва да не Барса. Ти ако си дечко и подскачаш сега нека, аз мисля за следващия път в който няма да сме победители и тогава ....ще разбереш,че в крайна сметка сме на нивото на такива дрешници ай ай

scouser_pool
26.02.2012 21:40

Можеш да се радваш ама ако беше нормален човек , който знае как да се наслаждава на живота...а ти си ограничен и искаш всичко да става по протокол и да бием такива отбори с по 2,3:0 , ама няма слаби отбори във футбола и ако разбираше малко повече от футбол щеше да го знаеш...Кардиф играха добре , когато владееха топката обаче реално погледнато ги надиграхме по всеки показател освен ефективност!

rooney_fen_10
26.02.2012 21:39

Незнам, защо обръщаш темата за Юнайтед, при положение, че говорим за Ливърпул и Кардиф...

rooney_fen_10
26.02.2012 21:37

За това, кой разбира повече от футбол можем да спорим до утре, така че не искам да захващам тази тема... За състава, вярно че нямате най-класните играчи, но все пак в момента този отбор е в процес на възстановяване от пораженията през сезон 2009/10 и въпреки това успяхте да спечелите трофей, което си е страхотно постижение, пък и показвате страхотен отборен дух, който ви доведе до тук. И не може да очакваш състава ви да е пълен с класни играчи, просто това е напълно невъзможно. Кажи ми само ЕДИН отбор, в който да няма футболисти-издънки, състав който да е перфектен, защото аз не се сещам за такъв наличен в момента...

Kingisback
26.02.2012 21:34

и още нещо ....не мога да се израдвам на късметлийска победа и то над съперник класа по-доло,виж ако бием Барса на късмет може....но пък забравям че ти така или иначе си фен на отбор,който печели половината си мачове така!

Kingisback
26.02.2012 21:30

що бе мойто дете,щото искам да гледам машини на терена ,а не хора които стигат до наказателното ,затварят очи и центрират.Или защото не ми се гледат хора които владеят топката и след една атака им бележат или вратар който не легна за загрезе таааз топка , а се остави даму я НАБУТАТ между краката ли а?малко повече смятам че го разбирам футбола от теб!! не може левашки отбор да ни тормози толкова и не може такава немощ пред наказателното или пък такива ДУЗПИ. да продължавам ли или...

wesselin1994
26.02.2012 21:29

С КОЕ КАРДИФ БЯХА ПО-ДОБРИ? МОЛЯ ТЕ, КАЖИ МИ !!!

rooney_fen_10
26.02.2012 21:29

И двата отбора бяха равностойни, така че не мога да преценя кой заслужаваше повече трофея. И се радвам за Ливърпул, защото ги уважавам като отбор.

gos13
26.02.2012 21:26

[@link http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bz546VRTPGo#t=0s]

Strraxo
26.02.2012 21:23

Пич и аз дам фен на Юнайтед и не се радвам за Ливерпул .. Как може да се радваш за тях Кардиф бяха по добри и го заслужаваха.........

rooney_fen_10
26.02.2012 21:14

Не ти не си хейтър, а един най-обикновен псевдофен и голрихънтър. Аз не знам кой нормален фен не би се зарадвал на спечелен трофей от любимия си отбор. Аз, че съм фен на Юнайтед, супер много се радвам за Ливърпул, а ти който уж си фен на Ливърпул казва, че били жалки... Е в случая ти си жалкия. *thumb_down*

scouser_pool
26.02.2012 21:11

Да,да , хейтър си*wink**joking*

Forever1892
26.02.2012 21:10

Или си гледал друг мач или изобщо неразбираш от футбол

chelsea_dimo
26.02.2012 21:08

фенове на ливепоол пазете се за финала на фа куп

Georgi_97
26.02.2012 21:06

Ако може някои да ми каже в колко часа играят ливърпул и арсенал ? *smile*

LiverpoolFen20
26.02.2012 21:11

На 03/03/12 от 14:45 ч. Ще има двоен празник другата седмица . Празник на всички българи и празник на феновете на футбола *smile*

chelsea_dimo
26.02.2012 21:10

14:45 сабота

valdes021
26.02.2012 21:05

честита победа на всички фенове на Ливърпул, дано да видим Кардиф в ВЛ следващия сезон

Anders0n
26.02.2012 21:05

Жалко.....*nerd* надявах се Кардиф да ги нацепят,но късмета показа друго....

tarantino_q
26.02.2012 21:47

Това твоето се нарича алчност. Ливърпул печелят купа, а ти навсякъде пишеш колко велики са Юнайтед и го пишеш на фен на Челси. Отидете си във ваши теми.

Addicted92
26.02.2012 21:44

Дай да видим кои са тия победи ? И по долу не съм писал ВЛ а ШЛ , понеже твоя колега Лапсс изрази мнението си относно турнира , кой къде и колко пъти играл .. Спрете да се заяждате за глупости .. Определено там сме на по-високо ниво от вас ! А за най-големия майтап срещу Челси беше онзи полуфинал между Челси и Барса , когато не ви отсъдиха 4 дузпи .. А определено бяхте по-добри и наистина късмета не ви достигна ! Тогава трябваше пак да е финала повторение от предната 2008 година (Манчестър Юнайтед - Челси)

Anders0n
26.02.2012 21:41

Ами то от 20 години се тегли тая черта и се вижда кой е абсолютен доминант в Англия,ама тия заблудените и ограничени типове пак не възприемат *wink*

7ed0o0
26.02.2012 21:37

ОТ създаването на Висшата лига,Члеси има 13 победи срещу юнайтед,а те имат 12 и сигурно поне 5 от тези победи са благодарение на съдията

Addicted92
26.02.2012 21:36

Приятел , не им говори истината . - Тя е болезнена за него и много други .. Нека си живее във филма който си е втълпило в главата момчето и бъде щастливо .. Накрая като видим таблицата , слагаме чертата и то пак ще покаже кой е най-добрия ..

gos13
26.02.2012 21:34

Anders0n: , ти си просто едно завистливо момченце, как беше мача ви с Аякс, но никой не ти го напомня!*joking*

Addicted92
26.02.2012 21:33

20 години господство = късмет ? .. Не звучи ли малко смешно ? Какви финали , какви полуфинали .. Така или иначе заговори за ШЛ ... Ние за 4 години играхме на 3 финала .. вие за 114 години нямате толко финали , да не говорим пък за титли .. Я ми кажи кога Челси победи Манчестър Юнайтед в Шампионската лига .. ? И на наш и на ваш и на неутрален терен ви победихме .. Как от толко победи все с нас е късмета бе мам*а му .. Днешната победа в последната минута пак е късмет може би нали ? Явно толко и наблюдаваш отбора .. То и коментатора го каза .. "Едва ли има друг отбор , който е печелил повече мачове от Ман Юнайтед в последните минути ..Това е в ДНК-то на отбора .." Този човек , както и всички други анализатори и букмейкъри са по умни и от мен и от теб и от всички "специалисти" в този форум .. Едва ли някой тук разбира повече от тях , все пак те с това си изкарват прехраната .. Моля ви не бъдете смешни и не бъркайте съдий , късмет , поощрения и други тем-подобни ! Събудете се най-накрая и вижте реалността !!!!

Anders0n
26.02.2012 21:30

Ти си пусни единственият ви финал и просто гледай как Джон Тери плачка,може да се присъединиш към него *thumb_up*

Lampss
26.02.2012 21:27

Скрий се бе брато!Гледай 3-те финала на МЮ в ШЛ и тогава ми говори *wink*

Anders0n
26.02.2012 21:25

Налииии Юнайтед 20 години разпорват всичко по пътя си все с късмет *beer* ходи ридай,че дори милярдерът не може да ви направи шампиони *party*

Lampss
26.02.2012 21:23

Не говори за жалкост,защото вас късмета никога не ви е напускал *wink*

Anders0n
26.02.2012 21:14

Когато са замесени Ливърпул винаги възкликвам с "жалко" хахаха *beer*

scouser_pool
26.02.2012 21:07

Ако след такъв мач , мнението ти е "жалко" много "жалко" за теб тогава , че не можеш да се насладиш на нещо подобно...

ceko0911
26.02.2012 21:04

Браво, време беше,искам да поздравя и момчетата на Кардиф.

gos13
26.02.2012 21:04

Както каза коментатора "Винаги го правят по най-трудния начин", така беше и в Истамбул. Може би затова ги обичам! You`ll Never Walk Alone *cup*

svog
26.02.2012 21:04

Благодаря на всички нефенове на ливърпул, който поздравяват и признават за победата на Пуул .. *smile*)) за всички останали (хейтъри) вие сте едни тъпи деца, които не разбирате от футбол и от какъвто и да било спорт щом казвате че Кардиф заслужавали повече победата *lol* найстина бореха се хвърляха се оставиха си сърцата на терена, но това не е достатъчно да се победи отбор от ранг-а на Ливърпул *wink* отново ЧЕСТИТО ООО !!! *cup**cup**cup*

Woodbook
26.02.2012 21:04

ЛИВЕРПУЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

Forever1892
26.02.2012 21:03

Нямам думи просто *lol**lol**lol* Невероятен мач! Кардиф показа, че не са стигнали туко - така до тук!!! Честито на всички фенове на Ливърпул и на всички фенове на ФУТБОЛА

scouser_pool
26.02.2012 21:03

От 20 минути не съм писал коментар , ама нямаше как...трябваше да се възстановя , направо щях да припадна , чак сега се съвземам*lol*

peterdeadman12
26.02.2012 21:03

уникален мач.. лудница.. А Пул много слаби на дузпи *lol* Айде Честито, заслужаваха го, най-вече Джерард..

FC_BarCeLoona
26.02.2012 21:05

Кой от двамата?

Notlike
26.02.2012 21:03

Нямам глас останал след мача! Но ги бихме, заслужихме си успеха! Уважавам Кардиф, бориха се до последна капка, но нека не се лъжем, нашите контролираха темпото, а Суарез ако осере още няколко положения в такъв род мачове, ще бъде застрелян от някого..

elbarca
26.02.2012 21:02

хайде честито момчета такъв ливърпул трябва да гледаме всяка година

SAr_mu
26.02.2012 21:03

и аз сам на това мнение

wesselin1994
26.02.2012 21:01

До коментар [@comment 980758] от [@user luckatoni1989]:

На какъв език говориш? Нито английски, нито български *joking*

LiverpoolFen20
26.02.2012 21:05

Напомня ми на 1 случай ,в който се опитвахме някакси да разговаряме с 1 румънка. Аз знам английски и донякъде френски ,тя знае влашки и португалски. Като пишеше през гугъл транслейт се опитвах да разбера какво искаше да каже ,но не можех ,а беше на български . При тоя е същата работа *lol*

ZIDAN_
26.02.2012 21:00

Е на това му си вика мач изпълнен с АДРЕНАЛИН голям кеф *beer* *beer* *beer* *party* *party* *goal*

luiz_lfc
26.02.2012 21:00

Ако някой може да ми даде линк на лс със снимки как нашите дигат купата ще съм му много благодарен айде Y.N.W.A

SAr_mu
26.02.2012 20:59

дано кардив оспее да даиде в вл заслужава го просто са оникални

tarantino_q
26.02.2012 20:59

Защо трябва винаги да е толкова трудно? Защо трябваше да треперим до последната дуспа? *cry*Защото така победата е по-сладка *beer**cup*

gos13
26.02.2012 21:15

Ако не беше така, кой щеше да помни още 2005г. ? Финала в ШЛ *cup*

rooney_fen_10
26.02.2012 20:58

Честит трофей на Ливърпул. Аз лично такъв вълнуващ мач не бях гледал скоро. Направо ми изкочи сърцето. Благодаря и на двата отбора, че ме накараха да се радвам, че съм фен на футбола. И отново честито на всички фенове на Ливърпул в този сайт. *cup*
П.С. Тоя Сокачев трябва да си носи по 2 чифта бельо, че той се на*ра от викане. *joking*

scouser_pool
26.02.2012 21:05

Абе , точно този коментатор е много добър...ако крещеше и като испанците -гол,гол,гол,гол,гол,гол,гол,гол щеше да е перфектен!!!

peterdeadman12
26.02.2012 21:04

с бг аудио не е същата драма *sad*

luiz_lfc
26.02.2012 21:01

Мачът беше уникален но и коментатор вкара допълнителна драма

avenger_
26.02.2012 20:58

Във всеки финал в който сме участвали сме правили големи мачове . Алавес 2001 за Уефа къп , ШЛ 2005 сега с/у Кардиф за Карлинг Къп , с/у Уест Хям през 2006 за ФА къп . Просто всеки финал трябва да го спечелим по-трудния начин .

luiz_lfc
26.02.2012 20:58

Не не мога айде момчета отивам да си взема душ малко да се успокоя че може и да не издържа

SAr_mu
26.02.2012 20:58

тоя ма4 бех за пуул да изтарваха кардиф последната дузпа се насрах да викам от радост браоо

luckatoni1989
26.02.2012 20:58

fan alone livarbol not deserved this match Cardiff played their game of the year only a great service evala can say in a dazpite himself without comment congratulations to all of liverbol

flyboy
26.02.2012 20:56

"Последва пропуск на Антъни Джерард, братовчед на Стивън Джерард и Ливърпул триумфира!!!"
Супер намек, ама да го духате не е изпуснал нарочно, за да бият Ливърпул...

brisi
26.02.2012 20:56

Честито на феновете на ЛИВЪРПУЛ,заслужаваха я тази купа.......след толкова мъки и смяна на мениджъри*beer**beer**beer*

SAr_mu
26.02.2012 20:56

брао на пуллл много як ма4 заслужена титла

TheShamrock
26.02.2012 20:56

Честита купа Мърсисайдци. Едно голямо БРАВО и за Кардиф, който играха много мъжки, дори умората не се отказаха до последната минута да нападат и напълно заслужено изравниха и направиха мача още по интересен.

123456789
26.02.2012 20:56

Абе я се стегнете ! :Х Тва да не е купата на вишата лига ? тва е Карлинг Къп,която едвам едвам я взехте,а с оглед на играта Кардиф я заслужаваха повече..

tarantino_q
26.02.2012 21:17

Поне да правеше разлика между купа и титла, ама и за това не ти достига мозъка.

wesselin1994
26.02.2012 20:58

Ти мача гледа ли го?

luiz_lfc
26.02.2012 20:55

Не не не мога испих бирата на екс от нерви на дуспите просто не мога да спра да викам

StevieG_19
26.02.2012 20:55

Когато Кардиф изтърваха последната дузпа просто се разревах и не можех да говоря ! Уникален мач ! Не очаквах такова зрелище! Браво и на Кардиф !*beer*

Juan_Mata10
26.02.2012 20:55

Някой може ли да ми каже Кардиф на кое място са в Чемпиеншип

gos13
26.02.2012 21:47

"Някой може ли да ми каже Кардиф на кое място са в Чемпиеншип" За такива неща не се пита, иди в Чемпиеншип и си виж, или на умен се правиш?*joking*

FC_BarCeLoona
26.02.2012 20:58

6 Сокачев каза.

chelsea_dimo
26.02.2012 20:56

6-то

Forever1892
26.02.2012 20:55

6-то май

marto778
26.02.2012 20:55

то ако не бяха тия греди от дуспите поол щяха да ревът

manutd_forlife
26.02.2012 20:56

ако, ако то иначе за какво са тея греди?

ageer
26.02.2012 20:54

оле оле оле са ливърпул оле оле оле оле оле шапиони

chelsea_dimo
26.02.2012 20:54

някои видяли че всички биха в един ъгъл

LiverpoolFen20
26.02.2012 20:56

Кени Милър би в другия и Джонсън би малко към средата ,иначе всички други 8 дузпи наистина се биха в десния ъгъл на вратаря

aa2
26.02.2012 20:53

ПлачЕ*, извинявам се за детската си грешка, но така е...случва се!

Fozzera
26.02.2012 20:52

Тия англичани и уелсци не се научиха да бият дузпи...

FC_BarCeLoona
26.02.2012 20:57

По-тъм коментар не можа да измислиш!Човек знаеш ли какво е напрежение!Всичко може да се случи..

kris_666
26.02.2012 20:54

Че нали меси е перфектен при дузпите *lol**lol**lol*

FC_BarCeLoona
26.02.2012 20:52

Леле направо ми дожаля за Кардиф!Сега когато се качваха по стълбите..

korektor
26.02.2012 20:52

другата седмица очаквам супер мач Поол-Арсенал *smile*

jun4z0N
26.02.2012 20:51

Гадно ми е за Кардиф.. момчетата дадоха всичко от себе си и според мен трябваше да спечелят. На мен ми се дорева чак, а на тях какво им е било незнам :Х Иначе стана един велик мач, поздравления за Ливърпул *beer*

cc4
26.02.2012 20:51

Честито на всички фенове на Ливерпул *smile**cup*

LiverpoolFen20
26.02.2012 20:51

Това е Ливърпул . Когато печелят нещо ,колкото и рядко да се струва това напоследък ,те го правят със стил.
Ливърпул-Алавес ,Ливърпул - Милан ,Ливърпул - Уест Хям ,Ливърпул - Кардиф... Уникални мачове просто

luiz_lfc
26.02.2012 20:50

Не мога да спра да треперя не е истина каква велика победа направихме *beer*

luiz_lfc
26.02.2012 20:52

И аз просто искам да видя момчетата го заслужават

mutito0o
26.02.2012 20:51

Кой ли не треперии... нямам търпение да видя купата *smile*

shift123
26.02.2012 20:50

кардифф кардиффф кардиффф и пак кардифффф

blackberry93
26.02.2012 20:50

Този Адам според мен няма място в отбора поздравявам ви за купата *smile*

TS26
26.02.2012 20:50

не само той *wink*

chelsea_dimo
26.02.2012 20:49

забелязахте ли че всички фотболисти биха в десния ъгъл спрямо вратаря

luiz_lfc
26.02.2012 20:49

Радвам се че спечелихме по този уникален начин!

Petkovv_9
26.02.2012 20:49

Доста фенове на Ливърпул като мен са получили мини инфаркт.Честито на всички фенове на "Червените"

TS26
26.02.2012 20:49

оле оле мога да си отворя нова биричка *cigarette*

Kireto1232
26.02.2012 20:49

Благодаря ви Ливърпул отново много ви обичам поздравления и за Кардиф *smile*

gerrard9000
26.02.2012 20:49

само ливърпул може да направи такъв финал.просто няма по труден начин за спечелване на КК.YNWA мърсисайдси.ВЕЛИКИ!!!

aa2
26.02.2012 20:48

Аз ше си сваля някое хубаво порно да полея хубавата победа над Тотнъм днес, препоръчвам същото и на феновете на Ливърпуул!

manutd_forlife
26.02.2012 20:51

аа не ти ме разби *lol**lol* приятна вечер *lol**lol*

kris_666
26.02.2012 20:50

хахахахахаха тва ме разби *lol**lol**lol*

fena_man_utd
26.02.2012 20:50

Свали си,някое,но полей победата на Юнайтед.

MRLIVERPOOL
26.02.2012 20:48

ДОЖИВЯЯЯЯЯЯХ БЕЕЕЕЕ !!! 6 ГОДИНИ ! 6-6-6 ! НАЙ-ПОСЛЕ БЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙ !!! ВСИЧКИ СТЕ НОМЕР 1 бе ПИЧОВЕЕЕЕЕ!!! АУУУУУУУУУУУУУ!!!! *party*

kris_666
26.02.2012 20:48

Честито на поол! Велик мач се получи. *smile*

fena_man_utd
26.02.2012 20:48

Чарли Адам.По-некадърен футболист няма от този,бе.Може ли една дузпа като хората да не успее да вкара.

mutito0o
26.02.2012 20:48

Какъв ма4 каква победа :Х Това е мом4ета 4естито на вси4ки наши фенове *smile* Уважение и респект към Кардиф.. просто един невероятен отбор са тва ... дани се изка4ат в ВЛ

Georgi_97
26.02.2012 20:47

До сега гредите вредяха на ливърпул сега обаче ги спасяват *wink* !

TS26
26.02.2012 20:47

но адам изби рибата с тази дузпа ,топката отиде на луната за спомен на зелените хора

Antonpram
26.02.2012 20:47

Леле, невероятни дуспи! Просто останах, без думи! Наистина адски интересен мач беше!

gerrard_LFC8
26.02.2012 20:47

Огромен РЕСПЕКТ към Кардиф! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ЛИВЪРПУЛ !!! YOU'LL NEVER WALK ALONE !! *party**party*

martinkata2003
26.02.2012 20:47

Айде Ливърпул се класира за така мечтаната Лига Европа. *confused**lol*

izrodchetoo
26.02.2012 20:47

Доживях да го видя това!
Честита да ви е купата *smile*

teenage_head
26.02.2012 20:47

Кардиф заслужават промоция в ВЛ и искрено им го пожелавам. Честита купа на Ливърпуул.

Juan_Mata10
26.02.2012 20:47

Честито на Пул,но не бих казал,че и Кардиф не заслужаваха трофея

luiz_lfc
26.02.2012 20:47

Казвам ви сяка дуспа си казвах гол или не и познавах *lol*

Stanimir95
26.02.2012 20:46

Сърцето може да не издържи на този велик мач!

TS26
26.02.2012 20:46

свалям си го този мач *cup**cigarette*

Roberto_Mancini
26.02.2012 20:46

ужасни изпълнения на дуспи много са зле футболистите на кардиф

mladen12
26.02.2012 20:48

ти как ще си след 120 минути тичане ?

korektor
26.02.2012 20:47

абе ти си мн зле те едвам стигаха до топката да изпълнят дузпа толкова са раздадоха момчетата ти само са оплакваш ........ за мет това беше най-добрият финал последните 3-4 години който съм гледал *smile* Честито

ManUnitedfan07
26.02.2012 20:47

тихо бе "роналдо".

manutd_forlife
26.02.2012 20:47

ти няма ли да си лягаш бе? Поне не коментирай и тук

BGvendeta
26.02.2012 20:46

До коментар [@comment 980635] от [@user Forever1892]:

Аз струших чаши *confused**confused*

Forever1892
26.02.2012 20:47

аз тука полудях, скачах, виках, блъсках

England_arsenal
26.02.2012 20:46

ТОВА БЕШЕ МАЧ МОМЧЕТА, ТОВА БЕШЕ ФИНАЛ, ТОВА БЯХА ДУСПИ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! РЕСПЕКТ КЪМ КАРДИФ! И ЧЕСТИТО НА ЛИВЪРПУЛ!!!!!!!!!!!

efc27
26.02.2012 20:46

Нашето момче пропусна.Честита купа на съседите и браво на Кардиф *beer*

FC_BarCeLoona
26.02.2012 20:45

Еееее,Кардив си повярваха и резултата е на лице!Честито на всички!

Georgi_97
26.02.2012 20:45

Е кардиф не заслужаваше да загуби *smile* !!

luiz_lfc
26.02.2012 20:45

Ллеле не знам и аз като коментатора дали ще издържя треперя и викам като луд браво на нашите наистина пореден велик и драматичен финал честито на всички леле немога да опиша радоста си *party*

LiverpoolFen20
26.02.2012 20:45

Още 1 мач към колекцията ми от класики ,които си свалям. Такива мачове не се забравят . *beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**party**party**party**party*

BurJisSs
26.02.2012 20:45

ей насра са тоз сокачев *joking**joking**joking*

manutd_forlife
26.02.2012 20:45

честито на ливера и за всичките им фенове: Железни нерви имате момчета *joking*

mutito0o
26.02.2012 20:45

Купааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа йесссссссссссссссссссссссссссссссссссс

Kireto1232
26.02.2012 20:45

БЛАГОДАРЯ ВИ ЛИВЪРПУЛЛЛЛЛЛЛЛЛ обичам ви

korektor
26.02.2012 20:45

Сокачев реве ся хахахахахахаха направо нз разби ма хахахахахахахахахахахахаааа

Double_De
26.02.2012 20:44

Честит трофей на Ливърпул заслужиха си го *wink*

avenger_
26.02.2012 20:44

ЛВЪРЪПУУУУЛЛЛЛ ВИНАГИ ПО-ТРУДНИЯ НАЧИН , НО ПЕЧЕЛИМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aa2
26.02.2012 20:43

Айде, сега късмета ще избяга от Кардиф.

aa2
26.02.2012 20:42

Ливърпуул си остават легенди и във финалите!Тоя отбор поне с това може да се хвали в последните 10 години, УНИКАЛНИ ФИНАЛИ!

TS26
26.02.2012 20:42

адам,хендо,керъл и даунинг вън барабар с далгиш

England_arsenal
26.02.2012 20:41

ДРАМАТА Е ПЪЛНА МОМЧЕТААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Arsenal__1886
26.02.2012 20:40

оу оу, тука не става въпрос само за слаби отбори...

avenger_
26.02.2012 20:40

Олелеле само да не стани като Бразилия - Парагвай от миналото лято ....

korektor
26.02.2012 20:40

тоя ко напраи е хахахахахахахахахахахахахаахаххаахахахахахаха

Valenti
26.02.2012 20:40

Драмата е пълна вика дано да издържа *lol**lol**lol*

aa2
26.02.2012 20:40

ХАхахахаа, Милъъър, смешник!!!*lol**lol*

aa2
26.02.2012 20:41

Аз го казах това, да.Не разбирам какво му става този сезон, но както виждаш и Джерард направи нещо което рядко прави!

LiverpoolFen20
26.02.2012 20:41

Луиз ,та ти ли ми викаше ,че Адам биел дузпи невероятно *lol**lol**lol**lol*

TS26
26.02.2012 20:39

кени вън,кени вън,кени вън оле оле оле

luiz_lfc
26.02.2012 20:37

Нашите много обичат да играят драматични финали...

KrisPK
26.02.2012 20:37

Дами и господа текава драма и шоу може да се види само по терените в Англия затова Примиршип е най-доброто първенство в света и това не е от вчера и от днеска.......

real_gunner_7
26.02.2012 20:37

И след тази драма остава пак да не предават награждаването като миналата година.

luiz_lfc
26.02.2012 20:36

До коментар [@comment 980488] от [@user TS26]:

Ти чуваш ли се бе виж суарез цял мач нищо не прави далглиш ти е виновен

Johan_Cruyff_14
26.02.2012 20:38

А кой ви докара до финал на тая купа? Суарес ли?!

TS26
26.02.2012 20:37

абе моля ти се :стига сте сравнявали с миналия сезон с още по-големия минзухар Рой Ходсън,ами поради доста причини.1.има ли някаква игра,не играем стил от 90-години,който изобщо не ни върши работа 2.какви измислени играчи купи,вместо лятото да се направи стабилна селекция,той взе рендета и половина,а за трансферите на суарез и енрике,избощо няма пръст,то за това и те са му най-добрите,заедно с белами.3.харчат се милиони за измисле играчи,но това спада към 2-причина 4.не може да мотивира играчите си и това си личи 5.вместо да се опитва да направи от дървета адам,керъл,хендърсън и даунинг ,да вземе да разчита на момчетата от школата,който съм сигурен на 200% че ще играят много по-добре ,има ли смисъл от още факти*wink*

Roberto_Mancini
26.02.2012 20:36

всичко се връща ! Бихте сити с 2 дузпи и 2 червени картон

korektor
26.02.2012 20:38

абе ти нали нямаше да пишеш повече ........ тъкмо сички се зарадваха и ..... след 15 сек дран още 5 коментара

avenger_
26.02.2012 20:36

Явно щом ние играем финал винаги финала трябва да е един от най-великите . *smile*

blinderchyyy
26.02.2012 20:36

Браво!!! Това е мач.. Поздравления и за Ливърпуул и за Кардиф! И нека по-добрият да победи.

Forever1892
26.02.2012 20:36

Ние имаме 2-ма, мах 3-ма които могат да бият дузпи...

TS26
26.02.2012 20:35

До коментар [@comment 980492] от [@user BGB5]:

споко в 21:45 и вие ще ядете яко от наполи минимум 4 *wink*

Arsenal__1886
26.02.2012 20:38

ако ше те сгрее загубата на интер срещу загубена купа в спечелен мач - ок.

aa2
26.02.2012 20:35

А сега след този финал ми кажете с каква нагласа ще гледаме финала на купата на България?Дали и нашите ще направят такова зрелище?

manutd_forlife
26.02.2012 20:38

дано *smile*

aa2
26.02.2012 20:38

Аз се надявам да направят един хубав финал за купата.Може би ЦСКА - Левски за да може да се направи това което се прави в другите държави - половината стадион червен, половината сини.Миналата година се опитаха половината бели, половината червени, но имаше 200-300 бели и беше смешно.Дано тая година да гледаме нещо яко и в нашата купа!

manutd_forlife
26.02.2012 20:36

мани то за 1 ден направиха 3-4 незабравими мачове, а наще за 3-4 месеца правят един хубав

FC_BarCeLoona
26.02.2012 20:35

Ще има дуЗпи!Вече се научих че се пише с З.*lol**joking**joking*

Gogata85
26.02.2012 20:35

леле
как да не обичаш футбола. ей за такива мачове се живее. Арсенал-Тотнъм , Норич- Ман.Ю. , Кардиф-Ливърпул. направо те изправят на нокти. Няма такава тръпка просто

avenger_
26.02.2012 20:39

От Милан - Ювентус очаквахме много повече , но съдията ....

efc27
26.02.2012 20:37

от вчера Лион-ПСЖ и Милан-Ювентус.Абе страхотен уикенд беше *beer*

MRLIVERPOOL
26.02.2012 20:35

ЕЕЕй 1 финал за 100 години и те ще се издънат бе. Т'ва са ги събирали от улицата олигофрени бе тяхната мамка де*ба ...

TS26
26.02.2012 20:35

сега се потвърди твърдението ми ,далглиш да си ходи *thumb_down* вън,вън *thumb_down*

Johan_Cruyff_14
26.02.2012 20:38

Но пак ви докара до финал...

TS26
26.02.2012 20:37

стига сте сравнявали с миналия сезон с още по-големия минзухар Рой Ходсън,ами поради доста причини.1.има ли някаква игра,не играем стил от 90-години,който изобщо не ни върши работа 2.какви измислени играчи купи,вместо лятото да се направи стабилна селекция,той взе рендета и половина,а за трансферите на суарез и енрике,избощо няма пръст,то за това и те са му най-добрите,заедно с белами.3.харчат се милиони за измисле играчи,но това спада към 2-причина 4.не може да мотивира играчите си и това си личи 5.вместо да се опитва да направи от дървета адам,керъл,хендърсън и даунинг ,да вземе да разчита на момчетата от школата,който съм сигурен на 200% че ще играят много по-добре ,има ли смисъл от още факти*wink*

Johan_Cruyff_14
26.02.2012 20:36

Защо?! Помните ли къде бяхте преди Далглиш - в зоната на изпадащите. С кой треньор стигнахте до финала?

mutito0o
26.02.2012 20:34

Айде така ще е *sad* ако сега не спе4елим то никога няма да го направим *smile*

luiz_lfc
26.02.2012 20:34

Леле не не не не не сокачев супер коментира и за двата отбора вика като луд имам лошо предчуствие за дуспите *thumb_down*

korektor
26.02.2012 20:34

еееееее голям мач *smile* браво на КардиФ

aa2
26.02.2012 20:34

Съдията много лошо спря голова атака на Кардиф, бяха с 2-ма свободни играча в ляво, а съдията свири край...Жалко!

FC_BarCeLoona
26.02.2012 20:33

Сокачев ся казва:
-Чакайте ме дами и господа да си взема хапчетата!
*lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol*

TS26
26.02.2012 20:33

добре,че беше каут да вкара и да изчисти при едното положение,ама само с 1 играч не става

aa2
26.02.2012 20:33

Сега Ливърпуул ще вкарат.

England_arsenal
26.02.2012 20:33

Ей тва е мач не като наще Светкавица - Ботве *joking**joking**joking**joking**lol**lol**lol**lol*

TS26
26.02.2012 20:32

те едвам ходят ,но успяха евала им правя,а далгиш да изчезва моментално,ако не иска догодина да се борим за оцеляване

Gogata85
26.02.2012 20:31

Тая Неделя е велика
много яки мачове хорааааааа

korektor
26.02.2012 20:31

ненееннеен днес само хубави мачове *smile*

aa2
26.02.2012 20:31

Заглавието в Уинър трябва да е - Влачейки се играчите на Кардиф изравниха в 118-та минута.Баси, тея са велики, вече са ми втория любим отбор в Англия!!!*lol**lol*

magarto
26.02.2012 20:30

офффф тооо алекси ма убииииии *joking*

real_gunner_7
26.02.2012 20:30

Дузпииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии

aa2
26.02.2012 20:30

Гоооол, Кардиф го заслужавахааа!!Не съм за тях, но с показаното го заслужаваха!Браво!!!

England_arsenal
26.02.2012 20:30

2:222222222222222222222222222222222222222222222 ПЛУДЯХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

aa2
26.02.2012 20:29

Обаче Кардиф не спират да се борят...просто са уникални!Браво на тях!

aa2
26.02.2012 20:25

Сега ако имаха още една смяна Кардиф щеше да е нормално да вкарат както във футзал-а нападател на мястото на вратаря и всички в противниковото поле!*lol**lol*

aa2
26.02.2012 20:27

Благодаря ти!

mutito0o
26.02.2012 20:27

Хд *lol* имаш страшно 4увство за хумор *lol*

Roberto_Mancini
26.02.2012 20:24

това ми е последния коментар.. ИСТИНА БОЛИ ! преди 7-8 години радвахте на ШАМПИОНСКА ЛИГА..... след 8 години Карлинг Къп.....

LiverpoolFen20
26.02.2012 20:29

Казал го "фен" на Манчестър Сити -отборът ,който до преди няколко години правеше големи мачове с Хъдърсфийлд ,Крю Ал.и компания и отбор ,с който се гавреха "грандове" като Мидълзбро и го мачкаха с 8:1 и то резултатът тогава остана само толкова ,защото играчите на Мидълзбро изпитваха съжаление към сините смешници от Манчестър...

efc27
26.02.2012 20:26

Повече няма ли да пишеш? *cry*

England_arsenal
26.02.2012 20:23

Таз съпругата на оня Джон Хенри е..... страшна мацка *joking* дъртя знае ква да си хваща и оная има нюх към парите *cigarette**lol*

mutito0o
26.02.2012 20:22

къде сте хейтариииии къдееееееееееееееееееее ????

aa2
26.02.2012 20:23

Ми Роберто_манчини е тук!

respect_kn
26.02.2012 20:22

КАУУУУУУУУУУУУУТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cesc4barca
26.02.2012 20:22

алексито найстина е фен на ливърпул затва се радва кат луд

cesc4barca
26.02.2012 20:24

аз знам че е фен на ливърпул отдавна незнам къде си ми казал, и не казвам че е фен на ливърпул защото се радва а просто си им е фен, Краси Минев е фен на Реал Мадрид

GarethBale333
26.02.2012 20:23

аз като ви кажа че сокачев е фен на ливърпул ми вярвайте *lol*

LiverpoolFen20
26.02.2012 20:21

Изключителен гол на Дирк Каут *party**party**party**tongue**tongue**tongue*

England_arsenal
26.02.2012 20:21

Тоз си садра гърлото коментатора !!!!! *lol**lol**lol* ЧЕСТИТО НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛИВЪРПУЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

luiz_lfc
26.02.2012 20:21

Удар и гол дир каут уникален гол леле немога да опиша радоста си настръхвам *cool*

ynwaLFC
26.02.2012 20:21

ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

TS26
26.02.2012 20:21

велик каут *cup**thumb_up**thumb_up**thumb_up*

avenger_
26.02.2012 20:20

КАУТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ

PeRsIe_FC
26.02.2012 20:20

Голяма издънка то ужасно много пропуски......срещу силни бият срещу слаби падат*erm**erm**erm**erm**erm**smile**smile**smile**sleep**sleep**sleep**sleep*

England_arsenal
26.02.2012 20:20

Аха, благодаря *smile* Оффффффффффффффффффф тоя Суарес, става по зле и от Торес си мисля *devil**nerd**nerd*

Gogata85
26.02.2012 20:19

ех. какво ли е чувството половината стадион да пее любимите песни и химна на един клуб. как ли се отразява това на футболистите. дано тези играчи които наистина ценят емблемата на клуба и играят не само за пари оценяват това

Valenti
26.02.2012 20:17

Тия Ливърпул леко са се притеснили ми се струва , смешен отбор !!

luiz_lfc
26.02.2012 20:17

Кардиф играят ролята на опълченците на шипка късмета липсва суарез също го няма никакъв радвам се че се пак хендо излезе че този е голям некъдърник надявам се най сетне та вкараме гол защото на дуспите може и да паднем...

mutito0o
26.02.2012 20:16

колко станах пропуските ве4е ?? 1 000 000 достигнаха ли ?

almost_famous
26.02.2012 20:14

Имам лошо предчувствие за дузпите, затова се моля да вкараме преди да се стигне до тях

teenage_head
26.02.2012 20:14

Анди Керъл с буйно развети коси и Каут с не толкова буйно развети коси *lol**lol**lol*

England_arsenal
26.02.2012 20:13

Коментатора няма ко друго да коментира ами косите на Анди Керъл *lol*

ynwaLFC
26.02.2012 20:13

Сокачев да не е изкарал курс за фризиор *lol*

KrisPK
26.02.2012 20:12

Съдбата бута двата отбора към дузпи...

TheoWalcott14
26.02.2012 20:11

Пул да са стяга и да взима трофея пожелавам им го ! *smile*

st0b796
26.02.2012 20:10

и няма значение какво е името на лигата тя е била най елитната и титлите им са 18

ynwaLFC
26.02.2012 20:07

Тоя Енрике е баси тъпака еее не се научиха бе..

scouser_pool
26.02.2012 20:04

Просто няма един момент от мача , в който Суарез да докосне топката и да не ме ядоса....лекенце от класа , много ме дразни!!!

peterdeadman12
26.02.2012 20:04

Тоя вратаря на Кардиф е много лудо копеле.. Харесва ми как играе, доста добри спасявания направи.. А при едно много добро спасяване, тоя Алекси ли е къв е, хвали само Ливърпул, а за него нищо не каза.. А мача е доста интересен.. Успех и на двата отбора.. *smile*

GarethBale333
26.02.2012 20:06

ти не знаеш ли че алекси сокачев е луд фен на ливърпул ? *lol*

scouser_pool
26.02.2012 20:06

На няколко пъти в мача , коментаторът похвали вратаря за спасяванията му , ама такива като тебе и онзи , който критикуваше Даунинг (рууни-фен) се чудят какво да напишат!

England_arsenal
26.02.2012 20:02

Кардиф се оказаха костелив орех, впечетляват с играта си и с хъса си! Някои други малки отбори биха легнали пред Пуул или друг топ-тип като се скатаят 10 души и да играят антифутбол.

TS26
26.02.2012 20:01

за защитнците на далгиш-просто играем феноменално,личи си ,че такчиски нещата са перфекти,айде да ни дойдат барса

LiverpoolFen20
26.02.2012 20:01

Абе що ли си мисля ,че редакторите на Уинър трябва да минат пети клас отново *erm* ... Заглавието след края на първото полувреме :
"Кардиф изненада нАприятно Ливърпул преди почивката"
"Ливърпул и Кардиф ще определят победителя в продължАния" ...*silent*

wesselin1994
26.02.2012 20:01

Това май беше 95484 пропуск, който Ливърпул прави *smile*

MRLIVERPOOL
26.02.2012 20:00

Много слаб Хендерсън! На полувремето трябваше да си е събрал багажа. Суарез и той се дъни яко днеска ... много зле е работата.

KrisPK
26.02.2012 19:59

Не знам защо но ми се гледат дузпички *lol**lol**lol*

fena_man_utd
26.02.2012 19:57

Сега,ако Кардиф бие ще е голям майтап,но все пак си мисля,че Ливърпул ще бие дори и ако се стигне до дузпи.

mutito0o
26.02.2012 19:55

Хууууууу спасихме се ... ся съм по спокоен *smile* напрежениет може да ви изиграе мн лоша шега :Х

rooney_fen_10
26.02.2012 19:55

Абе тоя Даунинг не може и топката да си спре бе. *evil*

nterziev
26.02.2012 20:00

Приятел я гледай целият мач и ми говори за Даунинг,че аз така без да гледам мачове мога да ти говоря за половината отбор на Юнайтед.Ся да не спорим,Даунинг тъкмо е тръгнал да прави най-добрият си мач,та финтовете му минават,та ударите му са добри макар и 2-3.Моля ви не обиждайте играчите,тъкмо са почнали да хващат темпото и вие ги отчайвате още повече ;дд дайте и малко увереност,хъс ;ддд Е един път не спрял топката,нищо *smile*

FC_BarCeLoona
26.02.2012 19:55

Как беше името на оня коментатор-фен на Милан!Той е истински коментатор.Този коментатор има школа за коментатори и Алекси ходи там да се учи,затова така се вълнува!*lol**joking**lol**joking**lol**lol*

fen_na_juventus
26.02.2012 19:58

Тициано Крудели се казва коментатора *smile*

LiverpoolFen20
26.02.2012 19:56

Крудели *smile* Тоя е уникален просто. Всеки път като го гледам в Ютуб ми тръгват сълзи от смях

almost_famous
26.02.2012 19:52

а, Суарес си е трагедия от всякаде след наказанието

England_arsenal
26.02.2012 19:51

Суарес незаслужава да играе в Ливърпул*thumb_down* ГОЛЯМ ЕГОИСТ Е СПОРЕД МЕНЕ!*devil*

rooney_fen_10
26.02.2012 19:51

Нищо лично към феновете на Ливърпул, но тук Суарес се ИЗЛОЖИ.

almost_famous
26.02.2012 19:51

Сокачев си е изродче, оня с тъчовете бил от школата на Сток *lol*

aa2
26.02.2012 19:50

Това е истински коментатор!Верно, че понякога говори глупости, но е много добър в това което прави!Вие какво искате, да си говори тихичко дори когато има супер положение за един от 2-та отбора?

aa2
26.02.2012 19:54

Ми може би Меси преди време му е барал топките и той сега като го види да бара топката се сеща как е барал неговите...Не знам, но е забавно да се слуша г-н Сокачев!

KrisPK
26.02.2012 19:52

Не говори глупости на Диема са мн.добри коментаторите!Всеки път като Меси играе с топката имам чуството ,че г-н Сокачев получава оргазъм !

nikshan11
26.02.2012 19:50

хора искам да ви питам 1 въпрос той няма нищо общо с ма4а или пул ? нали преди време даваха бразилското първенство по Евроком дали още го дават ?

LiverpoolFen20
26.02.2012 19:49

Сокачев с тия негови оргазми направо ме вбесява понякога ...

aa2
26.02.2012 19:48

Милър доказва, че последния му отбор преди Кардиф е Рейнджърс, хахахахаха.Само от там може да излезе играч, който да пропусне такова положение!

RamseyArsenal
26.02.2012 19:44

Кардиф страшен отбор са,много красив футбол,а играч на мача е Даунинг *wink*

LiverpoolFen20
26.02.2012 19:45

Даунинг или Хийтън ... И двамата са невероятни този мач...

aa2
26.02.2012 19:43

ДуЗпи бе, за Бога!!!ДДДДДД УУУУУ ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ ПППППП ИИИИ!!!!Стига с това ''дуСпи''!!!

aa2
26.02.2012 19:46

Ами така де..омръзна ми да чета ''дуСпи'' на всяка тема, на всеки втори коментар!!!Не е толкова трудно да се научат, че се пише със З!!!

efc27
26.02.2012 19:45

Гошо Учителят *beer**lol*

mladen12
26.02.2012 19:42

Тука направо дуспи ли има след края ?

Marchi
26.02.2012 19:34

тоя Шкъртел иска да вкарава още *beer*

FC_BarCeLoona
26.02.2012 19:33

Искам Пуул да бият,но ми се гледат дуспи!Ако завърши 1-1 до 90 мин съм сигурен , че Пуул през другите 30 мин ще поведат в резула..Но ми се гледат дуспи.....*lol*

FC_BarCeLoona
26.02.2012 19:37

Дуспите най-инересно!Няма как да не гледам...*joking*

LiverpoolFen20
26.02.2012 19:35

Ако се стигне до дуЗпи няма смисъл да гледаш. 200% падаме *wink*

telkisky
26.02.2012 19:27

тоя коментатор бива ли да е толкова пристрастен

FC_BarCeLoona
26.02.2012 19:38

Те му плащат за да говори.Пък дали вика или не .......

efc27
26.02.2012 19:21

Смукачев кърти отвсякъде *lol*

pr0fy
26.02.2012 19:21

Гологлавия защитник *joking**joking**joking*

FC_BarCeLoona
26.02.2012 19:21

Некой знае ли Кардиф срещу кои отбори се е изправил за да стигне до финала???*thinking*

FC_BarCeLoona
26.02.2012 19:25

Ммммм не съм ги видял.Мерси! Пуул имаха доста по-трудни съперници!*beer**smile**smile*

wesselin1994
26.02.2012 19:23

[@link http://www.winner.bg/league/289.html]

pr0fy
26.02.2012 19:22

Казаха ги. Оксфорд , Хъдърсфийлд , Блекбърн , Кристъл Палас и още един имаше. *wink*

avenger_
26.02.2012 19:20

шКЪРТЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

Marchi
26.02.2012 19:19

най сетне го смени тоя хендо ае са дано Белаами вкара и да обърнеме

mutito0o
26.02.2012 19:12

Кой по дяволите казваше 4е Хендо има талант ??? къде по дяволите го видяхте ???

hustlerz
26.02.2012 19:12

1-0 Страхотен Кардиф ,браво и дано бият*cup* заслужават купата*blush*

martinkata2003
26.02.2012 19:14

Знам защо си мислиш,че я заслужават.Хаахахха

mutito0o
26.02.2012 19:07

Пффф тоя хендерсан незнае къде се намира :Х

pr0fy
26.02.2012 19:06

Винаги ми е бил противен и ненавиждам потребителя отдолу Роберто_Манчни , но в този случай е прав.Висша Лига и Първа дивизия са две отделни неща.Вярно, че и двете означават най-високото ниво в Английския футбол , но има резлика.Висша Лига или Премиър Лийг е така казано "съвременната първа дивизия" т.е започва от сезон 92/93.Там Ливърпул наиситна няма титлта. [@link http://en.wikipedia.org/wiki/Premier_League] Ето тук пише за какво става въпрос. *wink* Манчини обаче да е тих , защото неговия отбор нито една титла , в най-високото ниво на Английския футбол *wink*

Roberto_Mancini
26.02.2012 19:21

*beer**beer**beer*

mutito0o
26.02.2012 19:02

Айде успех Ливърпуул .. вярваме в вас .. *smile*

levskirealfen
26.02.2012 18:56

Няма такива смешници като Пуул!!!

sunfreak
26.02.2012 18:57

Ти тихо , че колко ви се размина срещу Валекано не е истина.

scouser_pool
26.02.2012 18:56

Прекалено сме предпазливи , дано второто полувреме го изиграем по-добре...вярвам , че можем да ги обърнем!

Double_De
26.02.2012 18:56

Ливърпул ще обърне мача, просто през 1вото полувреме само късмета им попречи да не вкарат гол.

sunfreak
26.02.2012 18:55

Даунинг тоя мач ги искърти по левия фланг , а тва ренде Хендерсън да го дават някъде! Тоя струва по-малко от Йовов а му платиха 15 млн. :@

luiz_lfc
26.02.2012 18:55

Е няма как да победим с човек по малко в центара то бива бива ама тоя кени кво го налага хендо като се вижда че не става той 1 пас на кръст не може да даде нямам думи просто толкова некъдърен играч не сме имали от много време...

Roberto_Mancini
26.02.2012 18:54

все още не получих отговор.. "Великия" Ливерпоол имали титла Висшата лига ?

Johan_Cruyff_14
26.02.2012 20:22

А Сити сигурно има 20... Жалка картинка.

chelsea_dimo
26.02.2012 19:31

а великия сити има ли

Marchi
26.02.2012 19:27

хахахахахахахахахахахахах евала добре му го каза *beer*

wesselin1994
26.02.2012 19:26

ХАХАХА ! *beer*

aa2
26.02.2012 19:25

Купи дюнер - спаси Сити?

rooney_fen_10
26.02.2012 19:03

Все още не получавам отговор, "Великите" Ман Шити имат ли титла във Висшата лига. Ае бегай да питаш прадядо си кога сте ставали шампиони...

mutito0o
26.02.2012 18:57

Еми ти или си прост или се правиш на такав *smile*

avenger_
26.02.2012 18:57

Кажи ми колко ШЛ-та имате ?

luiz_lfc
26.02.2012 18:56

Аз не получих отговор някой ще успеели да изчака онова часовниче което изброява 48 години как шити са без купа *lol*

Petkovv_9
26.02.2012 18:54

Тия утайки имат 2 удара за първото полувреме и вкараха гол.Ливърпул цял мач създава положения и немогат да вкарат.Колко нереална е тази игра наречена футбол.Имам чувството,че ние феновете на Ливърпул и този мач ще хабим много нерви.

mutito0o
26.02.2012 18:55

На мен ли го казваш :Х .. ако утре имам здрави ръце или крака евала :Х

sunfreak
26.02.2012 18:53

Хубаво е да получаваш подкрепа от всички отбори , било то и най-големите ни противници. *smile*

scouser_pool
26.02.2012 18:53

Еми , предпочитах да спечелим с нещо от сорта на 2:0 , ама сега ще трябва да треперим както фенове на Ливърпул винаги са правили...дано накрая ги обърнем и това да се превърне в една магическа вечер за пореден път , обаче засега Кардиф играят добре в защита и трудно ще ги пробием...какво да се прави , това си е Ливърпул , все пак*smile*

TS26
26.02.2012 18:51

айде да паднем и този крал бени да си хваща пътя

TS26
26.02.2012 19:01

стига сте сравнявали с миналия сезон с още по-големия минзухар Рой Ходсън,ами поради доста причини.1.има ли някаква игра,не играем стил от 90-години,който изобщо не ни върши работа 2.какви измислени играчи купи,вместо лятото да се направи стабилна селекция,той взе рендета и половина,а за трансферите на суарез и енрике,избощо няма пръст,то за това и те са му най-добрите,заедно с белами.3.харчат се милиони за измисле играчи,но това спада към 2-причина 4.не може да мотивира играчите си и това си личи 5.вместо да се опитва да направи от дървета адам,керъл,хендърсън и даунинг ,да вземе да разчита на момчетата от школата,който съм сигурен на 200% че ще играят много по-добре ,има ли смисъл от още факти*wink*

Forever1892
26.02.2012 18:53

Не виждам за какво да си хваща пътя? Може би, защото ни измъкна от калта в която бяхме затънали?

zlatito719
26.02.2012 18:51

баси комедията ако не направи смени на полувремето ше духаме супата още 1 година

pr0fy
26.02.2012 18:50

Много слаба игра първото.Дано ги обърнете тия смешници , че ще е пълен резил и сега ако изтървете на готово титлата. Успех *wink*

pr0fy
26.02.2012 19:03

Искам да кажа , че Кардиф е възможно най-лесния съперник , който може да ви се падне.Не ме разбирай погрешно *wink*

scouser_pool
26.02.2012 18:51

"На готово" хахаха*lol* Какво му е "на готовото"???Финал ако е на готово , не знам просто...да , Кардиф са от Чемпиъншип , ама ние трябваше да излезем като равен с равен и винаги така се излиза на финали ако искаш да печелиш!!

rooney_fen_10
26.02.2012 18:49

Абе споко дишайте, Ливърпул сега ги обръщат тея. *wink*

scouser_pool
26.02.2012 18:48

Каут и Белъми да влизат на мястото на Хендерсън и Суарез и да се надухаме за обрат!!!*wink*

Roberto_Mancini
26.02.2012 18:46

хахха толкова ли е срамно да КАЖЕЖ ЛИВЕРПООЛ НЯМА НИТО 1 ТИТЛА В ПРЕМИЕР ЛИЙГ ???

st0b796
26.02.2012 20:08

абе пич висшата лига е започнало много преди 1992 години но теб те устройва да отрежеш този период защото пуул нямат титла тогава казвам го като фен на челси

peterdeadman12
26.02.2012 20:03

Напротив ! Има 18.. Сити и след 1 млрд. години няма да имат толкова *smile* *wink*

Gogata85
26.02.2012 18:56

мдам само 3 отбора да печелили Висшата лига на Англия. Дали твоят отбор ще е 4-ти?Ами времето ще покаже. Английското първенство е много яко до последният кръг . *beer* по една бира за всеки истински фен не зависимо от кой отбор е

RamseyArsenal
26.02.2012 18:53

Брат не се сърди,ама стига се връща милиони години назад,винаги се гледа настоящието,а в момента настоящието е СИТИ и с изключителни играчи,не съм фен на сити,ама да гледаме реалстично на нещата (фен съм на Арсенал)

mutito0o
26.02.2012 18:52

А сити май ги няма нещо а ?

Roberto_Mancini
26.02.2012 18:49

да ама преди 30 години в Дивизия 1.. Premier League champions Season Champions 1992–93 Manchester United 1993–94 Manchester United 1994–95 Blackburn Rovers 1995–96 Manchester United 1996–97 Manchester United 1997–98 Arsenal 1998–99 Manchester United 1999–2000 Manchester United 2000–01 Manchester United 2001–02 Arsenal 2002–03 Manchester United 2003–04 Arsenal 2004–05 Chelsea 2005–06 Chelsea 2006–07 Manchester United 2007–08 Manchester United 2008–09 Manchester United 2009–10 Chelsea 2010–11 Manchester United

Lampss
26.02.2012 18:48

Ти братле няма ли да спреш да плюеш Ливърпук,може и да нямат титла от 20 години,ама все пак заслужават уважение *wink*

wesselin1994
26.02.2012 18:47

Има 18 *smile*

pr0fy
26.02.2012 18:45

Е ако се издъните сега и срещу Кардиф вече ....

wesselin1994
26.02.2012 18:45

Football League First Division (English football champions):[103] 18
FA Cup: 7
League Cup: 7
European Cup/UEFA Champions League: 5
UEFA Cup: 3
UEFA Super Cup: 3
Требъл:
League, League Cup and European Cup: 1
FA Cup, League Cup and UEFA Cup: 1
FA Charity Shield/FA Community Shield: 15
Дубъл:
League Cup and European Cup: 1
League and UEFA Cup: 2
League and FA Cup: 1
European Double (League and European Cup): 1

Я ти ми покажи къде са Манчестър Сити? МОЛЯ ТЕ *blush*

mutito0o
26.02.2012 18:45

Дейба вееееееееееееееееееееее :Х:Х:Х:Х:Х

VivaLaFootball
26.02.2012 18:41

До коментар [@comment 979943] от [@user norwich_ajax]:

Кой си ти, че без да ме познаваш ще ме обиждаш?

Roberto_Mancini
26.02.2012 18:40

Отговорете ми ! Ливърпол имали трофей ПРЕМИЕР ЛИЙГ !!!! даже Блекбурн спчели ПЛ ливерпол не

rooney_fen_10
26.02.2012 18:48

Даже Блекбърн има титла във Висшата лига, а Ман Сити нямат, ахахахахахахахахаахахаххахахааххахахахахаххахахахаххахахаххахахахахахаххахахаххахахаххахахахахаххахахахахаххахахахахх.

Forever1892
26.02.2012 18:43

Манчини, да те ебе който те хвани, който те изтърве пак да те ебе. *smile* може би сега ще разбереш, че е време да млъкнеш. Не мисля повече да се занимавам с теб(фен на Сити от 1 година).

BGB5
26.02.2012 18:35

да продължава да пуска слабаците и ще падат мн ясно

nikshan11
26.02.2012 18:33

те никога няма да станат този отбор който бяха *wink*

norwich_ajax
26.02.2012 18:28

единствените велики в англия са юнайтед, АРСЕНАЛ и пуул другия НЯМА.Тотнъм челси и Шити са изкуствени отборчета.Днес ги има, утре не.

Woodbook
26.02.2012 18:28

Вкараха един гол и сега целият мач в защита ...

England_arsenal
26.02.2012 18:25

Феновете на Ливърпул да не отчайват, има много много до края на мача, може всичко да стане! Кардиф са ми симпатяги, но Ливърпул също като нас се нуждаят отчаено много от някаква купа така, че стискам палци за Пуул, а и продълженята също не са изключени! *smile*

Roberto_Mancini
26.02.2012 18:22

цяла седмица пиша 1-0 кардиф ще бие кардиф ще бие !! Вижте само колко е попаднал "великия" Ливърпол ?!?!?!

Forever1892
26.02.2012 18:35

И веднага след това 0:1 на Етихад *smile* там където бяхте "непобедими". А я ми кажи до преди 2 години къде бяхте?

VivaLaFootball
26.02.2012 18:33

Ти си много отворен, ама си фен на най-жалкия отбор! Аре млъквай! Тука е тема за Кардиф–Ливърпул! Пиши си тъпите коментари другаде!

peterdeadman12
26.02.2012 18:32

пък при вас и 1000 млн да се налеят над 10-то място няма да завършите..

Roberto_Mancini
26.02.2012 18:32

3-0 на Етихад хахахах кой смаза ?

Roberto_Mancini
26.02.2012 18:31

пич Ливърпол ПРЕДИ беше велик отбор сега не !....

Forever1892
26.02.2012 18:28

Пропаднал, пропаднал ама ви смазахме. Така че си трай и тихо. *smile**smile**smile*

norwich_ajax
26.02.2012 18:26

хаахх абе тоя манчини е тъп и шити са тъпи ама фен на Челси да се ебава със Шити...Ми то и вие сте същите *joking* преди абрамович се едно бяхте повече от шити *joking**money*

peterdeadman12
26.02.2012 18:23

Ако Ливърпул не е велик, кажи ми, ако обичаш, какви са Сити.. Аз ще ти кажа.. Едни боклуци, които до преди 2 години никой не знаеше, че дори съществуват.. 400 млн наляха в жалкия си отбор, а се борят за ЛЕ.. Смешен си *wink*

plamensg
26.02.2012 18:23

виш колко време има още бе калъф Ливърпул ще ги бият поне с 2 гола

kris_666
26.02.2012 18:23

Чакай бе едва е 20 минута.. има много време поол да ги смажат *smile*

norwich_ajax
26.02.2012 18:20

Е тоя мач е от ясен по ясен.Ако Лузърите немгоат да бият тия чайки ли са лястовици ли са незнам.За мене мача е 3:0 или 4:1.

biserms
26.02.2012 18:14

Аре най-после тоя велик отбор да спечели купа и да си върне малко позагубеното самочувстие.Напред ПУУЛ !!! Разбийте ги !

Sasiro
26.02.2012 18:14

тоя мансини е анти фен на всички добри отбори *lol*

mutito0o
26.02.2012 18:07

Айдее Ливърпуулл *smile* време е за купаааааааа