Стоичков: Полузащитниците могат да играят и като защитници

18:00
Стоичков: Полузащитниците могат да играят и като защитници
"Ще играем карти. Там нямам загуба", коментира шеговито наставникът на Литекс Христо Стоичков, когато бе попитан какво ще прави с отбора през седмицата, в която доста футболисти от тима са повикани в държавните гарнитури.

"Доволен съм от играта, момчетата се раздадоха", заяви още старши треньорът на шампионите минути след равенството с Арис в Солун.

"Вече се подготвяме за официалните срещи. Искам да бием Видима Раковски в събота, контролите вече не ме интересуват", допълни Камата.

Той коментира и фактът, че Литекс игра последните минути с човек по-малко. "Видях, че полузащитниците могат да играят и като защитници", завърши Стоичков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bellar
26.02.2012 11:39

Нали знаеш че за тях всеки е селянин и простак. Сега още повече го мразят защото е треньор и на Литекс. Ходят по всички стадиони и първото което скандират в провинцията е "селяни". Винаги съм го казвал комплексарштината се резвива по бързо от всяка болест. Това са мишки в панелни блокчета. И аз се присединявам към последният ти поздрав.

TheHeavenMakers
26.02.2012 01:43

Стоичков говори за неговия отбор и за това той какво е видял че могат ! Вие сте много зле бе олигофрени глупави и грозни ! Плюете го заради селско-тарикатския манталитет които има ама човека се оправя в цял свят и навсякъде знаят кой е той ! Вас колко човека ви познават ? Него го познават милиони по целия свят и му свалят шапка за нещата на терена които правеше ! Стоичков записа името си сред най великите футболисти играли някога ! А вие сте едни мишки които църчът пред монитора и си мислят че са нещо повече от жалки плазмодий мдм в устенцата хейтъри жалки

mahaha
25.02.2012 21:55

Ицету иска да каже че е прост, ама ние си знаем .Така че просто да си мълчи,един селянин от Мировене ни стига.

bradata63
25.02.2012 21:17

Абе може бе Ице как да не може,че то пожарникари играят като премиери та полузащитници няма да играят като защитници!

pr0fy
25.02.2012 19:39

То ако не е Ицата да измисли нов футбол , кой ще е *joking**joking**joking*

Bundesligarcho
25.02.2012 19:15

А нападателите могат да играят като вратари*smile*

dict8or
25.02.2012 20:42

Ян Колер докато беше в Борусия се наложи на няколко пъти да играе като вратар, че даже и дузпи е спасявал така. При червен катрон/контузия на титулярния и резервния вратар, като няма в групата друг или няма право на повече смени, така става.

mincho97
25.02.2012 18:59

Добре че Стоичков го каза*surprized* Аз не знаех че може. *lol*