Всички нови в Лудогорец на пейката през пролетта

11:23
Всички нови в Лудогорец на пейката през пролетта
Въпреки че взе цели 6 нови попълнения, старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев не възнамерява да гласува доверие на никой от тях като титуляр през пролетния полусезон. От изиграните контроли по време на подготовката той е заключил, че нито един няма да вдигне кой знае колко класата на тима.

Единствено португалският защитник Витиня има шанс да започва като титуляр през втория дял. Наставникът на разградчани е останал недоволен от изявите на десния бек Шоко в проверките. Според Петев, бразилецът си е вирнал прекалено много носа и имал нужда от "приземяване". Не е изключено при това положение Йордан Минев да мине като десен бек, а Витиня да действа като ляв.

Въпреки че бе привлечен с много фанфари, черногорският национал Младен Касчелан засега ще се задоволи с ролята на резерва. В средата на терена Петев ще продължи да залага на доказания тандем Светослав Дяков-Станислав Генчев.

Двамата вратари Радек Петер и Аргилашки с нищо не показаха, че могат да бъдат по-добър вариант от Голубович, а младостта на халфа Георги Костадинов и защитника Теро Мантила засега също им отрежда ролята на резерви. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bradata63
25.02.2012 21:26

Абе дано Вие р азградчаните влезете в шампионската лига,че да вдигнете нивото на българският футбол!И дано на вашето пристаншще акостират най-големите презокеански кораби!

RamseyArsenal
25.02.2012 12:10

Дано ние(разградчаните) другата година да се класираме в групите на ШЛ *smile* да вдигнем нивото на българското първенство *wink*

Gogata85
25.02.2012 20:37

пхахахах вземи се събуди или по-добре смени съня с това как гадже ти е някоя плеймейтка *lol* по-хубаво ще ти е

night_wolf84
25.02.2012 11:26

Незнам ам Лудогорец ще берат големи ядове срещу Локо Пловдив.Също така и ЦСКА срещу Черноморец

Gazara_rs
25.02.2012 12:10

не забравяи за Левсли и Литекс