Официално: Антонио Томас подписа с ЦСКА

17:15
Официално: Антонио Томас подписа с ЦСКА
Испанският полузащитник Антонио Томас подписа договор с ЦСКА за година и половина.

27-годишният халф за последно е играл в елитния испански отбор Сарагоса, но преди дни разтрогна договора си с клуба и идва на "Българска армия" като свободен агент.

Испанецът разгледа Музея на Спортната слава на ЦСКА, след което бе представен пред медиите. Антонио Томас е четвъртото ново попълнение на ЦСКА през зимата след Анисе Абел, Нджонго Присо и Илас Хадад.

"Вече нямам проблем с контузия. Преминах прегледи, които показват, че всичко е нормално. В перфектна физическа форма съм", каза испанецът.

Томас за последно е играл в елитния испански отбор Реал Сарагоса, но преди дни разтрогна договора си с клуба и идва на "Българска армия" като свободен агент.

"Дойдох тук заради възможността да спечеля титлата на страната и участвам в евротурнирите. В Сарагоса отидох контузен, а след това не успях да се приспособя. И аз, и приятелката ми не се чувствахме много добре там. Знам, че в ЦСКА са играли Стоичков, Пенев, Бербатов и Мартин Петров", каза Томас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crevil
24.02.2012 23:38

"Дойдох тук заради възможността да спечеля титлата на страната и участвам в евротурнирите.''-Тази възможност важеше през 60-те години...