Любо Пенев: Бербатов не е готов за националния отбор

13:21
Любо Пенев: Бербатов не е готов за националния отбор
"Димитър Бербатов ми каза, че засега не е подготвен да играе за националния отбор, така че ситуацията около него за момента не се променя", каза селекционерът на България Любослав Пенев.

"Да, разговарях с Бербатов, но се разбрахме да се чуем пак. Вратата за него остава отворена, той просто каза, че за момента не е подготвен да играе за националния тим", добави Пенев по повод на евентуално завръщане в тима на нападателя на Манчестър Юнайтед при "трикольорите".

Наставникът се срещна с медиите преди контролата с Унгария през следващата седмица.

"Искам да вземем позитивен резултата от мача с Унгария, това означава само едно - победа. Не очаквайте обаче светкавични резултати, ще действаме бавно стъпка по стъпка преди първия ни официален мач през септември. Смятаме да изиграем до този момент три или четири контроли, надяваме се да са четири", каза още Пенев.

"Не е важно кой ще носи капитанската лента. Най-важното е как ще играем и всички да се раздадат. Искам да видя мотивация! На мен ми трябват мъжки момчета, сега ще разговарям с тях, ако на някой не му се играе за България, може да си ходи. Аз обаче от никой не се отказвам, ще разчитам на всички, така че това важи и за следващата приятелска среща с Холандия. Казвам ви пак, аз ще разчитам на всички футболисти, въпреки, че идеята ми е да не работя с много голяма група", добави бившият нападател.

"Искам по-опитните да помогнат на малките. Ще има доста млади състезатели, не може обаче без опитни играчи. Момчетата трябва да изиграят 15-20 мача заедно, за да свикнат един с друг. Започваме със сериозната работа още от първия ден", сподели още националният селекционер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Man_oF_War
25.02.2012 17:59

Не бол готов, че то с тоя национален в каква дупка трябва да си попаднал че да не си готов

Zdr4Maho
24.02.2012 22:23

За Пенев кво да кажа времето ще покаже . Но тои кво може чак толкова да направи да не работи с тези хора целогодишно .Само да ги нахаса и да ги накара да мислят само за Националния и да подреди правилно състава другото си зависи от самите играчи как играят по клубовете си кво толкова може да направи Пенев все пак да видим

Zdr4Maho
24.02.2012 22:18

Еи там по клубовете да се фурцат да праят физиономи в националния се идва само ако искаш пожелание е

Zdr4Maho
24.02.2012 22:17

Ходете по стадионите викаите за нашите ако паднем пак викатие ако бием пак викаите обаче не викаите никои които не иска да идва

Zdr4Maho
24.02.2012 22:16

Стига не пак Бербатов да му ядете х*я на Бербатов . Кво токова ако иска да идва ако иска да не идва кво толкова има ,Пенчо Генчо Драганчо срадни чичковци аз ша играя ако тоя го няма ,аз пък ша идвам само ако играя .Боли ме фара и с Боико Борисов да изленем аз пак ще викам за нашите не ме ебе кои играе

FaNaTiKa
24.02.2012 20:15

да бе .. Бербатов не бил готов, че той и на един крак ще е по-добър от Спас Делев, Хичо, Пичо, Сърмов и разни други смешници, забравих и Божинов (той с футбола е свършил), Чаврдар Янков и да не ги изреждам наистина .. няма смисъл .. *lol*

onzzy
24.02.2012 15:15

Ще стане готов ,когато евентуално ни тръгнат добре квалификациите

Futbulfen
24.02.2012 14:12

Сега е момента чичовото да покаже треньор ли е,не е ли. Време е да видим някаква промяна и все си мисля,че няма накъде по-надолЕ.Положителната промяна, обаче, не минава през връщането на Д.Резерватов. Айде започвайте да пеете простотии от типа на: "ама ти завиждаш,виж го какво постигна" ; "ама ти си от Левски" ; "ама той е най-добрият ни футболист" и т.н. Не се излагайте..бербатОФ няма място в нац.отбор!

AlexGun
24.02.2012 17:25

Разбира се, че има място и той ще го заеме. Той е най-успелия български футболист ако не на всички времена то поне в последните години. Няма как да станеш голмайстор на най-силното първенство в света с късмет или с отбор. Всичко опира до уменията, а той дори беше половината сезон на резервната скамейка, защото от Манчестър не могат да уволнят пенсионера дето му минаха златните години, няма какво повече да даде на отбора може само да му навреди и мисля, че феновете на МЮ ще се съгласят с мен. Най-великия треньор много години наред, но не и последните 1-2. Бербатов винаги трябва да има място в националния отбор.

DeIvId7
24.02.2012 14:39

ем да ти пратим повиквателна на теб тогава да те видим ти колко можеш всички специалисти станахте нямал място ти къф си че ще казваш кой има и кои няма място в националния?

rmadrid_fen
24.02.2012 14:38

апфф.. ти завиждаш, ти си леФскар и никога ама никога няма можеш да му стъпиш на малкия пръст

Manower
24.02.2012 13:49

Харесва ми мисленето на Пената и философията, която иска да наложи на отбора! Трябва търпение, а българските фенове нямат такова....Искам един път да чуя аплодисменти и радостни викове с цел подкрепя на националите ни дори и да са загубили! Балкансми манталитет, няма европейско мислене.... Такова нещо съм виждал само на Герена! Все пак дано Любо изпълни това, което е намислил и дано да не му попречат някои странични фактори.

rmadrid_fen
24.02.2012 15:13

верно, мерси *smile*

Todorov1234
24.02.2012 14:54

не е баща му е чичо му

rmadrid_fen
24.02.2012 13:54

Дано да се превърне като баща си - като най-великия тренер на 20 век!

bionik
24.02.2012 13:31

много се радвам,че ще играят повече контроли.Това означава доста пари от залагания.Незнам защо,но коефицентите за България винаги са доста прилични.Ако заложите голяма сума срещо тях няма начин да не спечелите.А срещу отбори като Холандия,Испания,англия задължително хенди кап,това ще ви донесе доста добри и сигурни пари *smile*