Пенев: Ако пристигнат нови играчи, ще бъде добре

18:33
Пенев: Ако пристигнат нови играчи, ще бъде добре
Отборът на ЦСКА се завърна от турнето в Либия, където тимът спечели "Купата на мъчениците" на тристранния турнир с участието на местните Ал Ахли и Ал Насър.

"Червените" кацнаха на летище "София" без новото си попълнение Нджонго Присо, който е получил почивка и ще поднови тренировки в понеделник.

От клуба не обявиха официално каква е съдбата на двамата румънски футболисти на проби Джорджиан Паун и Николае Мушат, но почти сигурно двамата ще бъдат освободени.

"Ако пристигнат нови играчи, ще бъде добре. Всичко е въпрос на организация на ръководството", каза старши треньорът Димитър Пенев на летище "София".

Президентът на ЦСКА Димитър Борисов даде отлична оценка на организацията на турнето в Либия. Борисов за пореден път успокои феновете да не се притесняват за лиценза на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mincho97
23.02.2012 19:01

Продават играчи за да вземат някои лев. Ама после пак купуват някои които не се знае дали ще играят добре и ще им е нужно време да се сработят. Вярно собствениците искат пари ама може и по друг начин да го постигнат. Например правят добра селекция и после 2/3 сезона не продават всички а само 2/3 на сезон. И може да влязат в групите на ШЛ или на ЛЕ. И евентуално от там ще спечелят пари!

Jurka5
23.02.2012 21:44

Това е проблема. Тук винаги се търсят бързи пари. Не се мисли за след 2-3-5 сезона,а ако може някак си на късмет да се влезе в Европа и да се вдигне цената на някой играч и стига толкова. За да може да тръгне футбола в страната - трябва от най-високо ниво да хвърчат глави,а не да махнат чистачката и да казват,че са направили реформа.

aa2
23.02.2012 18:54

Тея колко играчи купиха бе?Отбор с 50 играча не се прави!Ще започне реването, ще започнат финансовите проблеми, защото плащаш на 30 играча заплати без да играят...Много глупава политика имат тея ЦСКА и Левски!

manutd_forlife
23.02.2012 18:59

така е то половината футболиста на цска сега са от тези трансфери, просто.. незнам какво ще правим с толкова много футболиста, дано поне са на половина добри колкото ги казват по медиите, че лошо ни чака