Борисов: Не знам защо винаги обсъждаме темата за лиценза

15:26
Борисов: Не знам защо винаги обсъждаме темата за лиценза
ЦСКА е близо до привличането на трима нови футболисти, с които да подсили състава преди началото на пролетния дял на шампионата. Това призна президентът на клуба Димитър Борисов след края на турнето в Либия.

"Испанецът Антонио Томас вече е в София и минава медицински прегледи. До утре трябва да подпишем с него. Очакваме и централен нападател от Бразилия, както и ляв бек от Спортинг Брага - Марко Рамос", каза Борисов.

Президентът на ЦСКА изрази задоволство от гостуването в Либия, където тимът спечели първи трофей за годината на тристранния турнир с местните Ал Ахли и Ал Насър.

"Давам отлична оценка за гостуването в Либия като организация. Но по отношение на футбола се видя, че има още дупки в нашия отбор, които трябва да попълним до началото на шампионата. Закъсняхме със селекцията и сега правим всичко в движение", каза Борисов.

Той не се притеснява от поредните спекулации за отнемане на лиценза на ЦСКА за евротурнирите.

"Не знам защо тази тема за лиценза винаги се обсъжда, когато дойде март месец. По принцип в ЦСКА никога няма пари, но винаги се оправяме по някакъв начин. Лудогорец, Литекс и Левски сигурно са по-богати от нас", каза още Борисов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gogo_rz
23.02.2012 16:00

*confused**confused**confused* пари нема деистваите!?!?