Кой ще е "Шампион на Квартала" за район Люлин?

10:00
Кой ще е "Шампион на Квартала" за район Люлин?
Наближава и вторият турнир от веригата "Шампион на квартала" организирана от MyTeam. Той ще се проведена игрищата R5 (www.r5club.com) и в него ще участват отборите от ж.к. Люлин, ж.к. Западен парк и ж.к. Света Троица. Техническата конференция се проведе на 22.02.2012г. от 19.00 часа на игрищата, на които ще се състоят мачовете от веригата.

Турнирът ще бъде във формат групова фаза ( 4 групи по 5 отбора). Завършилите съответно на първо и второ място в групите си отбори се класират за ¼ финалите. Шампионите на турнира ще получат карта за 5 посещения на терените R5 на стойност 285лв. + парична награда от 100лв, заелият второ място получава парична награда от 100лв. Класиралите се на 1во и 2ро място отбори се класират директно за финалният турнир "Купа на София" през есента. Очаквайте и много други допълнителни предметни награди.

Осемнадесет отбора вече са подали заявка за участие във втория турнир "Шампион на квартала", а до крайния срок за записването остават броени дни! Четири от отборите вече са познати от първия турнир – Ямакаши, ALL-IN, Спартаците и шампионите от Турнир 1 - Малки страсти. С много колоритни имена изпъкват няколко от записаните тимове: Сен Тропе, Inferno, Вьорнер, Пожаревска чета, Lafuriq и други.

Допълнителна информация за записване, такси за участие и регламент може да намерите на www.myteam.bg или на фен групата във Фейсбук: www.facebook.com

Организаторите Ви приканват към една честна и спортсменска игра! Нека най-добрият победи! Успех!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

just_19
24.02.2012 07:29

Тоя турнир може да го направим и в Пловдив ама ддз как може да се организира