Тунджа постигна минимална победа над Сливен

16:52
Тунджа постигна минимална победа над Сливен
Сливен отстъпи с 0:1 на лидера в Югоизточната "В" група Тунджа Ямбол 1915 в контролна среща, която се игра на едно от помощните игрища на стадион "Хаджи Димитър". Гостите от Ямбол демонстрираха добър футбол и стигнаха до гола в 35-ата минута при контраатака.

Сливналии протестираха срещу решението на съдията да зачете гола, тъй като претендираха, че топката е напуснала терена преди центрирането. В крайна сметка обаче голът беше зачетен.

"Доволен съм от контролата, която беше много полезна за нашия млад отбор. Ние нямаме нови попълнения с изключение на момчетата от школата, които се вляха в първия тим. Но така или иначе ще се борим и ще се постараем да направим труден живота на всички, които играят срещу нас. Доволен съм от включването на Иван Цветанов в треньорския щаб. Определено мога да кажа, че това е най-доброто ни попълнение. Човекът дойде и работи здраво, за да повишим нивото си на тактическа грамотност", каза за БТА старши треньорът на войводите Димчо Ненов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Anatolyi
25.08.2013 10:05

Дано успее Тунджа да се пребори за промоция в Б-групата тоя сезон !? Все се напъват уж , ама все нещо не им достига за съжаление ! Само Тунджа Ямбол !!!

8510
22.02.2012 17:30

Естественно,няма да е лошо да ни оправят стадиона,ама то от София стига ли нещо до другите градове.

8510
22.02.2012 18:30

Такава ни е политиката,вместо д асе учим от Германия,където парите си стоят в градовете.И само при нужда се изпращат за да подпомогнат столицата,а при нас е точно обратното.София е 2мил. а другите градове нека да умират,ебаси политиката.

GarethBale3
22.02.2012 17:39

Май не братле *sad*