Залог на деня: ОФИ Крит – Пансерайкос (познат)

12:19
Залог на деня: ОФИ Крит – Пансерайкос (познат)
Уважаеми потребители на Winner.bg, екипът на сайта стартира нова поредица с прогнози, която ще се отличава значително от досегашните предлагани от нас. Рубриката "Прогнозите на специалиста" ще бъде обновявана всекидневно и в началото си ще съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

В "Залог на деня" всеки ден ще можете да откривате кратка, но ясна прогноза за една от интересните за прогнозиране срещи, като авторът на рубриката Георги Сотиров гарантира висок процент на успеваемост.

Мачовете, за които ще намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

С гарантирането на висок процент на успеваемост и "разумни" коефициенти, авторът Георги Сотиров се надява да изгради взаимно доверие между него и вас - почитателите на футболния портал Winner.bg.

► Залог на деня за 22.02.12г.:




Днешното предложение е свързано с един от двата останали двубоя от четвътфиналите от турнира за купата на Гърция противопоставящ ОФИ Крит и Пансерайкос. Домакините се представят страхотно за новак в елита, като се намират на 6-та позиция и прекрасното представяне трябва да триумфира в класиране на тимът и на полуфинал за купата, където го чака и гранда Олимпиакос. Дори да няма особени шансове срещу гранда на евентуален полуфинал, то ОФИ ще получи сериозни финансови стимули от класирането си до тази фаза на турнира. Последните събития случили се около домакините ясно показват тяхната нагласа и пълна концентрация към точно този двубой. ОФИ загуби последния си мач от ПАОК с 0:2, а след него в рамките на 10 не изигра нито една среща, като се подготвя в лагерна обстановка за предстоящия четвърфинал. Преди за загуби въпросната среща с ПАОК тимът на ОФИ беше в серия от 5 поредни победи. Колко новаци в други първенства демонстрират подобна форма? Силната игра на остров Крит е пословична за ОФИ, а Панасерайкос като средняк и то във второто ниво на гръцкия футбол не би трябвало да го затрудни особено. Пансерайкос отстрани в миналия кръг тима на Ксанти като гост с голяма доза шанс с резултат 2:1, но късметът наистина споходи гостите тогава, защото ако изключим този двубой последната победа на Пансерайкос изобщо (във всички надпревари) като гост датира от началото на ноември 2011г. ОФИ Крит се отличава и с по-солидна селекция, като в средата на терена се разпореждат двамата испанци и полусъименници Жорде Лопес Монтана познат с игрите си в Сарагоса и Сантандер и другата звезда в селекцията Жорди Лопес със стаж в К.П.Р, Суонзи и преди да дойде на остров Крит играл във Витес. Всички предпоставки за класиране на ОФИ на полуфинал са налице и тимът вероятно ще го направи с победа днес.

Прогноза: 1, коефициент 1.60

Георги Сотиров


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vlatkyn
22.02.2012 23:08

До коментар [@comment 974883] от [@user Pavel7]:

Сайта дето ми предлагаш не го чета, но и как реши че съм цесекар, пак не позна

dominator20
22.02.2012 21:16

Браво на господин Сотиров , продалжаваите в същия дух и за напред лично на мен сте ми много от полза едно голямо Благодаря дано тази рубрика да се разрасне и да стане с едни от наи точните прогнози за футбол Успех *beer**wink*

yannis
22.02.2012 18:56

Браво Гн Сотиров много добре *ball*

Karfiola
22.02.2012 18:20

много добре 4 от 5 *smile*аз вчера играх примерно един мач 1.4 коеф и не излезна(чарлтън за пореден път ме дънят)тъй че коеф не е важен,важни са познанията и шанса.може да не са от най-високите коеф,но поне излизат

GaLeRiaN40
22.02.2012 18:03

Май ще започна да пускам мачовете на г-н Сотиров. Добра успеваемост показва. *money*

pyroman
22.02.2012 17:03

2-0 на полувреме само така гоше*beer**beer*

fugee
22.02.2012 14:57

Този мач вече доста мирише.и статистиката му е гадна,а и не познавам като цяло в историятат си офи да е силен домакин.От мен ахтунг!Хикса винаги е вариан в мач за купа!

Pavel7
22.02.2012 13:13

само статистики ми гледате и давате прогнози, гледали ли сте ги тия отбори как играят? ако ви попитам с какви фанелки са няма можете ми кажете сигорно.

Jason182
22.02.2012 14:12

+1 Аз живея в гърция и се занимавам с тяхното първенство и мога да ти кажа че всички отбори освен Олимпйакос и Панатинайкос правят само издънки. Също за гръцкото първенство е факт че 90% от мачовете излизат Под 2.5. Заради това залагайте там спокойно

vlatkyn
22.02.2012 13:22

Кой не е гледал ОФИ как отстраниха Левски от купата на УЕФА, освен да не си бил роден тогава