Наполи обърна от 0:1 до 3:1 Челси, АВБ на дузпата (видео)

23:40
Наполи обърна от 0:1 до 3:1 Челси, АВБ на дузпата (видео)
Наполи обърна Челси от 0:1 до 3:1 в първа среща от 1/8-финалния сблъсък между двата тима в Шампионската лига. По този начин италианците взеха добра преднина преди реванша на Острова, а мениджърът на лондончани Андре Вияш-Бояш може да бъде изключително притеснен относно оставането си при "сините".

Още в 10-тата минута Кавани можеше да изведе напред в резултата италианците, но не сполучи от близка дистанция. В 19-тата минута Чех направи второ отлично спасяване след изстрел на Маджо. Така се стигна до 27-мата минута, когато Мата се възползва от грешка в отбраната на домакините и реализира 1:0 в полза на Челси.

Луис с глава след центриране от корнер можеше да удвои в 35-тата минута, но не съумя да прати топката в мрежата. Наполи отговори подобаващо на устрема на лондончани и в 37-мата минута Лавеци реализира изключително красив гол, изравнявайки 1:1. Минута по-късно Рамирес можеше отново да изведе гостите напред, но стреля над вратата.

В последните секунди на полувремето Кавани с рамо засече остро центриране, правейки обратът пълен - 2:1 за Наполи след полувреме игра.

През 2-рото полувреме гостите осъществиха териториален натиск, но по-опасните положения отново бяха пред вратата на лондончани. След контра Лавеци пропусна да вкара 3-ти гол за Наполи в 54-тата минута. Опасните бързи атаки на домакините дадоха резултат в 65-тата минута, когато Кавани изведе Лавеци на отлична позиция и последният бе точен за 3:1. Челси отговори с няколко удара към вратата на италианците, които отвърнаха с нова перфектна контраатака в 81-вата минута довела до изстрел на Маджо и изчистване на топката от самата голлиния от страна на Ашли Коул.

В заключителните минути на мача Дрогба и Лампард стреляха опасно, но резултатът не бе променен 3:1 в полза на Наполи срещу Челси и добра преднина за италианците преди реванша в Лондон.

Съставите на двата тима:

Наполи: Де Санктис, Ароника, Кампаняро, Канаваро, Маджо, Зунига, Гаргано, Иглер, Хамшик, Лавеци, Кавани

Челси: Чех, Иванович, Луис, Босингва, Кейхил, Рамирес, Малуда, Мейрелес, Мата, Дрогба, Стъридж


Napoli 3 Chelsea 1 by acosart

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bobygbg
22.02.2012 20:39

Челси ще продължи. Два гола не са адски много, а и Наполи не е кой знае какъв отбор. Мача можеше да свърши и по друг начин. Интересно ми е дали Арсенал ще може да върне 2-3 гола на Милан. Ако в Челси няма бойкот на треньора Наполи е отстранен лесно. В Арсенал няма опитни футболисти и обрата е само на мусколи. След 2 седмици ще си проличи.

torreschelsea9
22.02.2012 15:51

Аз вярвам че можем да продължим !

bleid_2
22.02.2012 16:47

Няма нищо смешно в това да си подкрепяш отбора и до последно да вярваш в успеха.Този път обаче не виждам как ще стане.Просто в момента Челси не са в тази форма в която трябва да са за да обърнат този резултат.Отбора е плах,няма психиката от преди няколко сезона и в защита доста куца.Периода е преходен за любимият ти отбор и смятам че бяхте до тук този сезон.Но ти продължавай да вярваш,за това си фен все пак!

torreschelsea9
22.02.2012 16:36

не виждам какво е толкова смешно ! Трябва винаги да подкрепяш своя отбор не зависимо дали се представя слабо ! Затова сме ние феновете ! Не знам какво толкова ти е смешно *wink*

pr0fy
22.02.2012 16:27

*joking**joking**joking*

Anders0n
22.02.2012 15:35

Алелеле пак ли имаше бой Шмелси?До кога,който ви хване ще се гаври с вас? *smile*

go6etoo2
22.02.2012 14:17

Сега ако някой ми каже защо махнаха 4-а квота на италианските отбори за ШЛ.Първо Милан разгромиха Арсенал , сега Наполи разкъсаха Челси

bleid_2
22.02.2012 15:04

Италия загубиха един отбор понеже в последните 5 години единствено Милан и Интер направиха нещо значимо.В сезоните в които спечелиха ШЛ бяха единствените тимове от ботуша стигнали далеч в турнира,другите отпадаха доста рано а в същото време отборите от Германия просперираха и трупаха точки за класирането на УЕФА.Класацията се формира ако не се лъжа за последните 5 сезона на дадената страна.В този период и Милан и Интер се дънеха а Юве не участваха.Сега нещата пак си идват на мястото и съвсем скоро Италия пак ще има 4-ри отбора в ШЛ а най вероятно Германия ще загубят отново една позиция ако само Б.Мюнхен върви нагоре.Ако обаче английските отбори продължат да губят позиции като този сезон може и те да загубят едно място за сметка на някое от топ първенствата.Ще поживеем и ще видим!

MethodmanBG
22.02.2012 14:22

и то за да го дадат на Германците ... ти представяш ли си

MethodmanBG
22.02.2012 14:15

тука нестава въпрос кой отбор е по-добър а кой отбор ще е по-зле после ми разправяите че Английското било най-интересно Англия най-добрия футбол най-добро първенство хахахха Англия имаше 2 3 години в който играеха не чак толкова лош футбол + лошата форма на италия и ето така се сдобиха с малка част от малките (15 16) годишни фенове за който преди тяхното появяване си мислят че футбола не е съществувал и има само техните отбори *smile*)това включва и Барса (говоря за феновете ,не за отбора)

sad4me
22.02.2012 14:08

и ти ако не искаше да обиждаш останалите фенове на челси щеше да се обърнеш към мене а не какви са били челси ? ... АХАХАХА АБЕ СМЕШЕН СИ Ай аз вече спирам да пиша че не заслужаваш подобно внимание ... оня ден те скивах с снимка на рейна как ближеше конус или квото беше там , мина един мач и веднага кавани , е дано да бият челси и да им се паднат реал та чак касияс да напрай хетрик и да му слагаш снимки паляк

bleid_2
22.02.2012 14:52

Пич,след като се имаш за много голям поне се опитай да се държиш като такъв.Фена на Наполи може и да е с няколко години под теб но поне е доста по-грамотен.Ти си като петокласник на акъл.Давай го по-леко.Не сравнявай Ливърпул с Челси.Това са две несравними планети.Изтъкваш факта че Челси играели всяка година в ШЛ.И какво от това като не не могат да я спечелят?Ливърпул не разполага с парите на Абрамович но за последните 11 години е спечелил ШЛ,загуби един финал,взе УЕФА и две супер купи на Европа,постижения с който вие не можете да се похвалите,така че те искам тихичко.

tarantino_q
22.02.2012 14:07

Много ми е чудно какви фенове сте вие? Малода бил тъп, Мейрелеш бил тъп, Торес тъп, Кейхил тъп, Луиз тъп, Ферейра тъп. Вие какво искате? Винаги да играят Чех, Тери, Лампард и Дрогба в отбора ли? Абсолютно във всяка тема си обиждате играчите. Уважавайте ги малко!

MethodmanBG
22.02.2012 14:11

това е по-голямата част от феновете на острова *smile*)) техен проблем

sad4me
22.02.2012 14:05

До коментар [@comment 974134] от [@user luiz_lfc]:

разбира се и аз съм фен на барса - 13 купи за 3 години кеф , на реал също съм фен нали моу води отбора ... тренера който правеше крааааааааасива игра с челси ... фен съм на челси заради бат роман и торес , фен съм и на милан защото анелка им забоде 4 гола , фен съм и на интер по същата симпатия от реал ... абе мани мани комплексиран хейтър

luiz_lfc
22.02.2012 14:04

До коментар [@comment 974135] от [@user sad4me]:

Сега няма да ти обяснявам излизам но моу на челси го помня много добре и няма как да го забравя особено в мачовете на челси срещу ливърпул тези мачове винаги бяха уникални тогава *cigarette*

Icarus
22.02.2012 13:45

luiz_lfc - Не разбирам защо продължаваш да се заяждаш ?
Трябва да си наясно, че ако това бе онзи Челси преди Бояш, Наполи изяждаха едно 2:0 , а сега отбора даже и за Лига Европа не става с тези подмладявания дето се налагат..
Вчера паднахме най - вече заради липса на късмет и трениорската грешка : Пусна Малуда вместо Есиен, Босингва вместо Коул(въпреки че беше контузен на мен ми изглеждаше че може да почне титуляр, той си игра 80 минути все пак)Мейрелеш, който цял мач само тичаше вместо Лампард.
Кейхил и Луиз не са добре обиграни заедно и се видя при всичките голове на Наполи *smile* Затова е логично да почнеш с много мощен халф пред тях, визирам Есиен.. Лампард, за да има малко разнообразие в играта, защото си пролича, че играят без никаква мисъл, просто тичай, центрирай и квото стане.. Аз не виждам смисъл да сравняваме двата отбора, Наполи са по - добри, по - млади, а Челси просто не са обиграни.. Ако се купят правилните играчи това лято, съм сигурен, че ще се борим за лигата и за всички други купи от следващия сезон.. доколкото този - не съм много сигурен, че Абрамата ще изчака Бояш, но да се надяваме, че ще почнат да играят като хората, че не съм свикнал на толкова слабо представяне.. Както казах преди - По - хубаво сега да отпаднем от Наполи, че не искам да гледам как ни мачкат с 5:0 някои Барса,Реал,Байерн или Милан .. Не сме готови за ШЛ.

luiz_lfc
22.02.2012 13:59

Знам че ако това бе Челси на Моу или Анчелоти резултата щеше да е друг нямам желание да се заяждам просто сад4ме ме изнерви като почна да определя на кой отбор съм фен и на кой не съм

fena_man_utd
22.02.2012 13:41

В турнира били.За сега.След реванша Челси отпада.Бъди спокоен.

fena_man_utd
22.02.2012 13:26

Искам един истински фен на Челси да ми каже.Дали смята,че отбора му заслужава да е ШЛ с оглед играта му?

sad4me
22.02.2012 13:28

момко дали заслужават или не това ще се види в реванша , челси е в турнира а юнайтед НЕ , дали имаш право на подобно коментари ?

fena_man_utd
22.02.2012 13:23

sad4me,Гледай сега.Челси в момента е в дълбока криза и не се знае кога ще излезе и дали нещата ще се оправят.Вижда се,че в отбора има страшно много проблема.Ето пример:Вчера Челси създаде точни три голови положения ( едното от тях гола),останалото беше една безидейна и беззъба игра.Не виждам как с тази игра отбора ще продължи напред в турнира.Наполи ги разбиха по всеки един показател дори можеха да ги бият и с 4-5 гола разлика.Челси могат единствено да се радват,че не паднаха с повече.

sad4me
22.02.2012 13:22

до коментар 249*
"колко са велики наполи сега пишеш колко са велики ливърпул* обърках изречението"

luiz_lfc
22.02.2012 13:22

наполи сега пишеш колко са велики наполи ЕЙЙЙЙЙЙ т аз лично не ти разбрах и ти казах фен съм на наполи и ливърпул ти не си никой да ми казваш на кой отбор да съм фен айде садвай са там *sick*

sad4me
22.02.2012 13:23

кво да садвам нито разбираш играта нито нищо какво ми лафиш бе ? автограф ли искаш ? слаб си разкарай се

sad4me
22.02.2012 13:19

супер че босингва се контузи поне и мейрелеш няма да играе на реванша заради картона

luiz_lfc
22.02.2012 13:19

Феновете на Челси да се смеят на тези на Ливърпул и Юнайтед ей големи сте смешници това са най великите отбори в англия вашия жалак отбор никога няма да има такива успехи клоуни *party*

luiz_lfc
22.02.2012 13:55

Я ми кажи отбора на който съм станал фен ей така смешнико фактите са че челси в момента са най слабият отбор в англия късмет ще е ако следващата година играят в лига европа където в хванем там ва бием и съм 100% сигурен че си фен от 2003 най рано :}

sad4me
22.02.2012 13:33

аз не съм саднат 1во защото това е някакъв израз на 15 годишните тинейджъри и 2ро няма какво да се ядосвам като тоя сезон е тестов и наблюдавам своя отбор всяка година в ШЛ и се бори в турнира , ливърпул поне да бяха влязали 1 път ама... и да 13 годишен си то се вижда по мислите ти ти неможеш да разсъждаваш бе момец и я кажи какви са фактите че ми е интересно , аз ги казах мойте а те са : челси е в турнира и още в играта има ревашн, всяка година е в ШЛ, а ти сега ако дори наполи продължи ще им се падне барса или реал наполи ще си заминат с двуцифрен резултат и следващата година нов отбор който дебютира в ШЛ ще му станеш ФЕН ЕЙ ТВА ФАКТИТЕ ПЪПчИВО ПУБЕРТЕТчЕ

luiz_lfc
22.02.2012 13:29

Щом казваш съм на 13... дори да бях няма значение аз говоря с факти а ти говориш тъпотии защото си саднат

sad4me
22.02.2012 13:27

виж ся дечко тебе не те интересува кой кога е фен и защо ясно ли е? всеки отбор се спасява както може а това че великия ливърпул никак не успява това не ти дава право да се правиш на много голям ? абе мани мани с 13 годишен хлапак какво да си говоря то лапето нищо не разбира колкото и да му пишеш

luiz_lfc
22.02.2012 13:24

Ти много разбираш за това храниш като селянин айде не ми пиши че ставаш смешен няма значение дали съм живял историята си я има а феновете на челси защото ли ги нямаше преди 2003 година никъде *money*

sad4me
22.02.2012 13:22

ти щото си живял по онова "велико" време ? ХАХА доста е жалко да боготвориш един отбор заради една прочетена информация (която се води история) палячо нищо не разбираш от футбол ма*на

sad4me
22.02.2012 13:18

за тоя фена на ман утд дето ще го скалпирам ако го мерна дечкото

nikshan11
22.02.2012 13:17

тия юнайтед имат най-малко право на писане 1-6 *wink*

SAr_mu
22.02.2012 17:20

5-3 секи ва онижава както си иска

luiz_lfc
22.02.2012 13:04

Феновете на Челси ги искам тихички поне до реванша иначе страхотен мач изнесохме единственото от което не съм доволен и пропуска на Маджо този пропуска може да отнеме 1/4 финалът от ръцете ни

sad4me
22.02.2012 13:20

чакай бе пубертет преди 3 коментара пишеш колко са велики наполи сега пишеш колко са велики наполи ЕЙЙЙЙЙЙ търмък я отърви света от жалкото си присъствие

luiz_lfc
22.02.2012 13:18

Фен съм на наполи и ливърпул нещо против ли имаш? иначе сигурно 105 години трябва да не влизаме в шл за да ни стигнете по успехи *blush*

sad4me
22.02.2012 13:16

хаха жалките ливърпул не успяха да влязат в ШЛ и веднага сменяме отбора . ей палячо я се разкарай такива пишлемета фен на 101321312 отбора и да ми пише "ние, ние и пак ние" може само си го набоде отз*д

fena_man_utd
22.02.2012 10:35

Пълни смешници сте.

8510
22.02.2012 12:10

Абе и това не е много за хвалене,че видяхме какво стана.

Breathin
22.02.2012 11:54

смешници смешници ама ги гледате в ШЛ нали *lol*

fena_man_utd
22.02.2012 10:34

Къде са феновете на Челси,където казваха,че отбора щял да бие Наполи.Пълни смешниците,ей.Челси е посредствен този сезон заедно с Арсенал и за това нямате място в този турнир.Слаби сте и за това ще отпаднете безславно.

Hamiltyn1963
22.02.2012 10:10

Въпреки че съм на Челси ,този АВБ прекалява-този отбор не знае къде се намира да не се подиграва повече -има или няма подкрепа-да си ходи!!!!!!

Alessio84
22.02.2012 09:57

Челси видяха Неапол...и умряха!

C7Ronaldo
22.02.2012 14:13

невъзможен *lol*

Alessio84
22.02.2012 12:54

Напълно възможно е, но все пак и Наполи ще бъдат на терена. Това не трябва да се забравя! *wink*

Chelsea_FanBlue
22.02.2012 12:24

Двубоя още не е приключил! 2:0 как ти се струва на реванша? *thumb_up**tongue*

AriesBG
22.02.2012 09:29

Проблемите в Челси няма да се решат до края на сезона.Въпреки че отбора на моменти играе много силно, не може да изкара цял мач в едно темпо.Липсва координация , липсва плеймейкър, липсва дух и характер ако щете.Наблюдавам АВБ по време на мачовете и все се чудя , тоя човек не успява ли да обясни на футболистите си какво иска от тях, че се налага постоянно да ръкомаха и вика от тъч линията.Челси имат прекрасни футболисти, но за мен повечето не играят на подходящите за тях позиции.Ще е добре да завършат в топ 4 , а ако АВБ остане да вземе да си направи необходимите анализи на спокойствие...

specialchoo94
22.02.2012 09:23

донякъде си прав братле ... тренера е малко прости4ък но все пак е много млад .. отбора ви е слаб по принцип тази година .. ама тоя дрогба според мен му мина времето и не бива6е да играе *smile*

john_doe
22.02.2012 09:22

С победата на Наполи успях да варжа 130 лева печалба.Поздравявам всички спечелили.

United9
22.02.2012 09:22

Все още си мисля че Челси могат да продължат колкото и неприятен отбор да са ми лично мнение не се заяждам. *smile*

integral
22.02.2012 09:14

Абе тия Наполи много хубаво играха ! Направо се изкефих. Само Канаваро малко се изложи

C7Ronaldo
22.02.2012 09:08

подигравахте се на манчестър че не играят в шампионската лига пак вие ше се кефите на осминафинала е ГОЛЯМ КЕФ БЕшЕ *lol* *lol* *lol*

specialchoo94
22.02.2012 08:57

кавани е мн добър нападател .. ли4но аз винаги когато играя на фифи4ка си го зимам в отбора ... симпатизирам му за6тото тои винаги прави силни ма4ове

bacardy_breezer
22.02.2012 08:27

Само да кажа, не отписвайте още Челси, победа с 2:0 на Моста не е изключена.

123456789
22.02.2012 09:18

абе че не трябва да ни отписват,не трябва..ама с тоя скапан тренер и с тоя тъп отбор който пуска ....

nikshan11
22.02.2012 07:14

Абе Байерн не са нищо особено и те са слаби в момента, но истарвахме много положения..

alexandart
22.02.2012 08:27

Къде ги видя тия положения? Тоя малоумник да се маха Абв ли е Авб ли е, да си заминава за циганската държава. Вчера играхме с 2ма по-малко, тия Мейрелес и Малуда за какво ги беше пуснал и на него не му е ясно. А положения за Челси почти нямаше, гола беше напълно случаен и късметлийски, а от Наполи изпуснаха освен 3те гола, още 3 да вкарат. Тоя трябва да го махат, докато е време.

Icarus
22.02.2012 05:10

Най - добре си е да отпаднем тук, защото не ми се мисли като се паднем с Милан,Реал,Байерн или Барса на 1/4 къв бой ще
ядем.. така че няма смисъл.

Roberto_Mancini
22.02.2012 05:02

аа еи сега гледах повторението ВКАРА С РАМО а не с ръка

razira4a
22.02.2012 04:41

според мен тези от наполи бяха сложили челси да играят по нанагорнището,или не бяха окосили тревата,или пак съдията е виновен,а може би и футболистите на наполи бяха на допинг,всичко е възможно,само не казвайте, че челси са играли слабо и некадърно,щото това е НЕВЪЗМОЖНО!!!!ЧЕЛСИ СА ''велик отбор''!!!*lol**lol**lol* ПАЛЯЦИ!!!*devil*

RangersFC
22.02.2012 02:36

Мача в Лондон е Х, Наполи няма да се напрягат чак толкова много, а Челси ... ами толкова си могат *lol*

fearcho
22.02.2012 02:35

Наполи няма да загуби и в Лондон и ще елиминира Челси и дано се паднат с нас в четвърт финалите.. *smile*

RangersFC
22.02.2012 02:30

Между другото направи ми впечатление един балон смърф от публиката развяваха, да не случайно на Наполи да им викат смърфовете?

Omen
22.02.2012 03:22

не брато ,не им викат смарфовете!!!

Tzerber
22.02.2012 01:45

Много добре играха Наполи,заслужена победа,честито !

asc_
22.02.2012 01:24

Ева днес беше много секси в черно, да *lol*

8510
22.02.2012 01:11

Много желаещи имаше за снимки на докторката на челси *smile*,ето и името и,а снимки има колкото си искате*smile*.

eva carneiro

Qtagana
22.02.2012 00:41

хах който гледа футбол незнам кво го очудва този резултат, челси са жив зян не по точно трениорът им е жив зян,аз симпатизирам на сините от лондон да неме разбере някой погрешно но незнам кво още тряа стане тоя пич да си събере багажа,по-желавам на отбора и феновете му по светли дни в най-скоро бъдеще

El_Fenomeno_9
22.02.2012 02:02

Правилно !!! Аз също им симпатизирам и още преди мача казах , че Челси няма как да спечели на "САНО ПАОЛО" ... Можеха да додрапат до някой Х при екстремни обстоятелства , но нямаше как ... Напълно заслужена победа , която можеше спокойно да е много по - изразителна ! Единствената причина Абрамата да държи португалския паляк бе участието на отбор в ЛЮБИМИЯ му турнир , но след като и то приключи , може би най - накрая ще му покаже вратата ... Белким поне стигнат до 4-тото място , защото не приляга на клуб като Челси , който в последните 10-тина години винаги е главния претендент за титлата , да е толкова назад !

moonwalkera
22.02.2012 00:35

Съжалявам Челси, бях за вас...но, явно този сезон не е на английските отбори..И все пак има още един мач в Лондон, късмет...иначе Наполи си заслужиха победата

Cvet666
22.02.2012 00:15

Въпреки загубата се получи добър мач...*goal*

nCuXonaT
22.02.2012 00:14

За пръв път гледам цял мач на Наполи и ми харесаха много. Оправдания за тоя мач са смешни, ако ги има, защото Наполи можеха да вкарат поне още 2-3 гола, а голът на Челси беше чист късмет. Хванах го в бет365 -1ХК, но Реал ме издъниха много лошо...

Omen
22.02.2012 03:29

тоя х ми изтарва 80 лв .много гадно да изравнят 20 сек преди края,бях го играл х на хандикап 3.50 коеф и 1 за Наполи.как ме е яддддддддддддддд

RealMafia1
22.02.2012 00:18

и ще ги бият поне с 3,4 в испания

MethodmanBG
22.02.2012 00:15

руснаците имат някакви традиции срещи испанци аз го играх х обаче в испания Реал могат да ги бият и с 10 гола

peterdeadman12
22.02.2012 00:11

До коментар [@comment 973826] от [@user RealMafia1]:

от фен на УЕФАлона кво очакваш..

RealMafia1
22.02.2012 00:13

мане за какво влиза тука заяждасе обижда ебати тапака е тоя

panew
22.02.2012 00:10

Аз сега викам цяла нощ да рефреш-вам страницата, да видя дали ще добавят новина със заглавие от типа "Абрамович изрита АВБ от Челси". Ще се почувствам сякаш мача е свършил, не 3:1, ами 3:3

peterdeadman12
22.02.2012 00:12

Дай Боже.. Но това няма да стане в близките 1-2 часа нали знаеш *lol*

tapaka2222
22.02.2012 00:08

лампс ли си къв си хлапенце ти като гледа мача кво ревеш като жена съдията ти виновен слаби сте =) гледахме мача видяхме как кавани и лавеци ви набодаха в неапол

peterdeadman12
22.02.2012 00:06

Ми ще губим.. Оная маймуна АВБ не се научи, че Малуда и Мейрелеш за нищо не стават и най-вече да не връща тъпия отбор в защита.. Писна ми от тоя.. Не знам как го търпи Абрамович.. Писна ми да гледам как отбора върви само надолу откакто тоя цървул е начело.. от 5 шибани мача отбора няма победа..

tapaka2222
22.02.2012 00:05

все съдията виновен бе кви сте вие изтървани от марс съдия не даде фал съдията не свири засада ми иди ти свири бе тъпо лапе кво ми се правиш на разбирач имаше тънка засада факт е решил е така да не свири аре дерзай ся

LamparD_CFC
22.02.2012 00:09

Човек само като ти види ника и му става ясно!!

peterdeadman12
22.02.2012 00:06

казах ти, точно ти да не говориш за съдии..

chelsea_dimo
22.02.2012 00:03

лампсс тай линк щото тука не може да се види засада

8510
22.02.2012 00:53

Стига с тоав подпиране бе пи,резултата спокойно можеше да е не 3 ами 6-1.При втория гол нямаше ръка не го ли разбра,един куп повторения има в ютуб.Поне си направи труда да ги погледнеш преди да почнеш да ръсиш глупости.А при третия гол къде я видя тази засада ако може да обясниш или да дадеш видео където ясно се вижда засадата *smile*.

Lampss
22.02.2012 00:04

Няма как да го видиш от тоя запис *wink*

Lampss
22.02.2012 00:02

И моля хора който не са гледали мача да не си дават тъпите мнения,че направо ми писна от вас *wink*

Lampss
22.02.2012 00:01

Няма да коментирам повече *wink* Дано 2-рия мач имаме късмет и подобрим играта си за да можем поне достойно да се представим *smile*

n0thing
22.02.2012 00:01

Арсенал падат 4:0, Челси падат 3:1, МС и МЮ - Лига Европа.. Какво става със английските отбори!?

Zaku
22.02.2012 00:01

Аз ще кажа едно Англиските отборчета въНННН *lol*

Zaku
22.02.2012 12:47

И на Реал ще дойде ред споко : )

RealMafia1
22.02.2012 00:02

теб пък кой те пита бе ?

Lampss
22.02.2012 00:00

Признавам,че Челси е много слаб,но тия съдий всяка година ни еб*ват майката *wink*

manunited666
22.02.2012 04:10

Пак ли съдията ви е виновен за нескопосаната игра бе психопат ?

acmilan18990
22.02.2012 00:04

Викаш гледал си мача *joking*

Lampss
22.02.2012 00:03

Няма спор братле,но да ти вкарат с ръка и да вкара със засада е прекалено,то по - добре да не купуваме играчи а съдийте да купуваме,май ще е по-добре *wink*

LamparD_CFC
22.02.2012 00:01

Не трябва да се оправдаваме със съдиата.. играхме слабо и ни наказаха..

Fozzera
21.02.2012 23:59

Не знам какво спорите, при положение че се получи страхотен мач с 4 редовни гола...

tapaka2222
21.02.2012 23:58

айде сега тъпи лондончани излейте си гнева на съдията хахахахаах смешни деца вие като биете головете са редовни а като ви бият насирате черни медузи къвто вие прякора такива са ви футболистите пенсионери гадни

peterdeadman12
22.02.2012 00:02

Ей боклук, не говори за всички, защото аз (а и не само) не сме говорили против съдиите.. Вярно мислех, че гола е с ръка, но не.. А и точно ти, фен на УЕФАлона да не говори за съдии *smile*

Lampss
21.02.2012 23:59

Еми гледай мача и не говори повече помяр тъп *wink*

LamparD_CFC
21.02.2012 23:58

Хейтър!!

Lampss
21.02.2012 23:53

Може да сме много слаби,може да сме смотаняци,може да сме всякакви,но 2 и 3-тия гол са нередовни!Просто това вече е пълна подигравка!

peterdeadman12
22.02.2012 00:01

оная маймуна (АВБ) да се махне, това трябва

n0thing
22.02.2012 00:00

Хахахаа

mitko911
21.02.2012 23:59

За втория си прав, но третия си беше ОК. Иначе не знам какво става с Челси, не знам какво трябва да стане, за да се стегнат малко. Или АВБ трябва да си ходи, или старите кучете. Всичко зависи от Абрамович.

Lampss
21.02.2012 23:58

Третия гол има засада брато при подаването към Кавани *smile*

RealMafia1
21.02.2012 23:58

головете са напълно редовни а пък третия няма смисъл да го обсъждате

Manower
21.02.2012 23:57

За втория бих се съгласил, но ми се вижда рамо, а това не е игра с ръка. Спомни си един гол на Балотели, който го вкара с рамо. За третия гол ръката е до тялото, а топката отива към ръката, не обратното. Но всеки си има мнение *smile*

chelsea_dimo
21.02.2012 23:52

чухте ли го тоя от бтв каза че чвлси ще бият и са на 1/4 финал

panew
21.02.2012 23:51

Пълна трагедия беше .. ако нямахме късмет при грешката на защитник на Наполи за 1-вия гол на Мата, и след това добре че беше А.Коул да изчисти от голлинията .. късмет, че се развиха добре тези 2 положения, че като си представя как можеше мача да бе свършил 4:0 ... *sad*

peterdeadman12
22.02.2012 00:07

Можеше и повече, да. Сещам се за една супер тъпа грешка на Мейрелеш (ми кой друг) дето сгреши при подаване и останаха 2 на 2 и като по чудо не вкараха..

acmilan18990
22.02.2012 00:02

Ей евала , че си признавате *smile* Наполи бяха по силни , като цяло Челси направи повече грешки и наистина извади късмет , че падна само с 3 на 1 . Все пак и неаполитанците сбъркаха фатално за 0 на 1 , но явно имат силна мотивация , което е важно в такива мачове. Иначе Вияш Бояш ще го отнесе .... До няколко часа вече няма да е треньор *wink*

murfito1978
21.02.2012 23:50

Честита победа на Наполи и феновете им!Страхотен отбор!!!За Челси,стараха се,имат играчите,но някак си не им се получаваше взаимодействието и изглеждаха като отбор без утвърден стил.Уж ще се подмладяват,а все още никой не може да измести Дрогба...Според мен,ако не беше грешката в защита на Наполи в началото,Челси щяха да преживеят голям срам.

Roberto_Mancini
21.02.2012 23:49

аве ей групата на Сити беше един от най трудните групи така че тихо

Torres970
21.02.2012 23:49

надявам се поне следващия мач да видим нещо хубаво от Челси не че имаме много голям шанс ама все пак се надявам. И дано уволнят АВБ. Тази вечер беше пълна трагедия за нас добре че тоя сгреши че вкарахме един гол

RealMafia1
21.02.2012 23:47

наполи е фаворит за мача в англия днес показаха че могат да се мерят с големите отбори а вияш боаш вън от този клуб не че ако доиде друг ще е много по-различно но се пак трябва да се опита с нещо ново

biancorosso
21.02.2012 23:47

Милан и Наполи май ще са най-големите конкуренти на Реал и Барса.И 2та италиански отбора играят много красив атакуващ футбол ! Дано поне единия да е на финал.

Manower
21.02.2012 23:47

Съвсем заслужено, просто Челси е беззъб,безидеен и посредствен! Те от няколко месеца играят така, в Неапол се играеше трудно и аз бях сигурен, че Наполи ще победи. Явно играчите не понасят АВБ, не може класни футболисти да не могат да си подадат, да спрът топката и камоли цял мач след гола да нямат 1 точен удар във вратата! Смеехте се на Сити, че ги биха Наполи ама се вижда, че не са случаен отбор и са доста силни!

real_gunner_7
21.02.2012 23:47

Наполи-Реал М и Милан-Барса ще бъдат полуфиналите.Поне така си мисля. *smile*

RealMafia1
21.02.2012 23:53

аз незнам защо изобщо коментирате арсенал след този разгром (4:0) няма смисал те са аут

LamparD_CFC
21.02.2012 23:53

Надеждата умира последна *smile*

Manower
21.02.2012 23:51

Нищо лично, но при 4:0 и при 3:1 и двата отбора се вижда, че цял сезон не играят толкова задоволително,а този пасив така лесно не се наваксва! Цял сезон не се представят на ниво и двата клуба и сега за един мач да възкръснат е малко вероятно. Шанс има ама вероятността да се случи е минимална. Милан и Наполи си надиграха съперниците, пък нека Челси и Арсенал да гонат дивото след слабите първи мачове.

RealMafia1
21.02.2012 23:49

нямате шанс приемиго с този андрето сте заникаде той се мисли за СПЕЦИАЛНИЯ копираго но не му се получава

dadeds
21.02.2012 23:48

Какви полуфинали.. Сега са едва 1/8 финалите *confused**joking*

LamparD_CFC
21.02.2012 23:48

Не отписвай нито Челси нито Арсенал все пак има още 90 мин. не се знае какво ше стане!!

dadeds
21.02.2012 23:45

Видях срещу Фиорентина какви гости са *joking**joking* Пък и това което показва Челси в последните 2-3 месеца е изключително незадоволителна игра, тъй че имам основание да смятам, че Наполи ще вземат отново скалпа на Челси.

Valenti
21.02.2012 23:46

Чул те ГОСПОД !!

Forever1892
21.02.2012 23:44

Както казах по рано, мисля че Капело е добър вариант за Челси.

Sasiro
21.02.2012 23:43

как може без опасни атаки няма извеждащи ,, само центрирания .. скапан отбор

Juan_Mata10
21.02.2012 23:42

Дано утре поне като се събудя да видя заглавие Абрамович официално уволни АВБ

bacardy_breezer
21.02.2012 23:42

Айде един финал Наполи - Милан искам аз *beer* Честито много добра игра !

Valenti
21.02.2012 23:45

Хахаха се едно си играят в Калчото викаш *lol*

Vidich
21.02.2012 23:42

лягат си феновете на Челси,лягат да спят...да превъзмогнат болката

Juan_Mata10
21.02.2012 23:44

До 3 часа да стоят и да спорят за простотии ли *lol**beer*

panew
21.02.2012 23:42

Дано Абрамович да е гледал мача по телевизията .. надявам се да е видял играта *cry**cry*

ПП: Дано утре като седна да прочета, че АВБ е уволнен. Даже Ди Матео ще води доста добре отбора докато се назначи нов мениджър.

7ed0o0
21.02.2012 23:44

И Ди Матео е некадърник...футболист-страхотен,но трениор-никакъв....

Gopcho
21.02.2012 23:42

Да имаш играч като Торес и да не го пуснеш, при положение, че падаш с 3:1 , колкото и да не е във форма можеше да му върже нещо...

Chelsea_Boy_Fan
21.02.2012 23:43

Ти прост ли си бе брат ???Не се заяждам ама точно Торес ако беше пуснал нямаше смисал изобщо да се гледа !

7ed0o0
21.02.2012 23:41

Никой не ни е виновен...Наполи ни биха заслужено.Нито съдията,нито някой друг има вина освен един човек-боаш пе*ераста!!!Никаква креативност от халфовете и много лоша подредба на играчите...

RangersFC
21.02.2012 23:40

Аз мисля че казах че Наполи ще са изненадата в тая ШЛ. Най-малко до полуфинал ще стигнат помнете какво съм казал *smile*

Valenti
21.02.2012 23:40

Сега остава "Х" в Англия и всичко се нарежда *wink*

ForzaJuve29
21.02.2012 23:42

Наполи не са особено добър гост затова човека си иска Х!

Valenti
21.02.2012 23:42

Ще е трудно в Англия повярвай ми *smile*

dadeds
21.02.2012 23:41

Такава игра показахте и се надяваш на Х ?

biserms
21.02.2012 23:40

ЧЕСТИТО НАПОЛИ ! Няма да се заяждам с феновете на английската висша лига въпреки че мога да го направя.Просто не съм хейтър като вас *wink*

Vidich
21.02.2012 23:39

Айдее засмукаха тея плъхове...каде е ония надъхания син шемет,дето беше много сигурен в победата на Челси....бухааллл

jun4z0N
21.02.2012 23:39

Честита победа на феновете на Наполи и стана един доста добър мач. Дано в Лондон да е по-хубав и Наполи отново да бие. Лека от мен, че утре ставам рано *thumb_up*

rekontra
21.02.2012 23:38

Шокиран съм...не очаквах такъв завършек...

karakuli
21.02.2012 23:38

Така е във футбола има баланс няколко сезона дадени отбори мачкат и са на ниво но идва ред и на други неможе вечно едни и същи да са

jun4z0N
21.02.2012 23:37

Тея Челси имам чувството, че играчите нарочно играят толко зле, за да може да изгонят АВБ ;д

karakuli
21.02.2012 23:40

и аз така мисля несе и учудвам пресен пример от няколко сезона Тотнъм беше пред изпадащите докато него пое Хари Реднап ,играха слабо и изгониха Хуан Де Рамос

FaNaTiKa
21.02.2012 23:35

Челси просто са застаряващ отбор, като постепенно не са подмладявали състава си и не са давали шанс на други играчи .. не става изведнъж да сменят защитата и халфовата линия .. някак си не са добре сработени, не се разбират много добре .. САФ дава шанс на всички, за това Ман Ю може да допусне грешка в 1 в 2 мача и на 3-тия вече показват на какво са способни и го правят в серия, а футболистите им не са хипер силни, особено халфовата линия, но добре се познават и опитните и младите ,, просто САФ дава шанс на всички, докато в Челси и много други отбори изведнъж искат да помладят отбора, еми не става .. и като нещо не върви сменят футболистите, стратегиите .. това за България е ок .. при Челси не че е толкова силно изразено, но в сравнение с Юнайтед е ..

Forever1892
21.02.2012 23:37

Точно и ясно!

rellaxing
21.02.2012 23:34

вижте докъде стигна "най-доброто първенство" в света ... да няма един отбор на четвъртфинал на ШЛ , това показва колко драстично е спаднало нивото в английската висша лига ... а за останалите потребители , които сега плуят по Челси , нямам думи ... вие сте "фенове" на отборите , които отпаднаха още в груповата фаза...

halfwolf
21.02.2012 23:33

Мене пък не ме кефи ШЛ без английските грандове. Даже ме е яд че 4-ката в Англия се развали. То не е ли да си гледаш Манчестър Юнайтед, Арсенал,Челси и Ливърпуул в ШЛ........ Кви са тея смешните Тотнъм и Ман. Сити видяхме ги колко могат в ШЛ даже и групите немогат да минат

dadeds
21.02.2012 23:35

Хубаво е да има малко разнообразие..

dzhalev_71
21.02.2012 23:33

Нищо лично към феновете на Челси ама Абрамович изпусна да подсигури спасителя Хидинк който вече води Анжи.

tenebrum
21.02.2012 23:31

хохох като гледам в Лондон пак ще ги накажат с тея контри

Forever1892
21.02.2012 23:31

Аз имам чувството, че Капело ще е новият треньор на Челси

halfwolf
21.02.2012 23:29

аре ве сменяйте си смешните аватари на отбори от Италия като се кефите че пада английски отбор, кво сте ми сложили на Манчестър Ю. като ва радва че пада английски отбор. Смешници

dadeds
21.02.2012 23:39

Кавал е дядо ти.. Нали разбираш, че без такива закачки не може.. това е част от футбола!

halfwolf
21.02.2012 23:36

и мене ме радва как играят но не тровя феновете на Челси тука нали. Пък си сам за Челси, само те останаха от английските отбори. Кавал такъв

karakuli
21.02.2012 23:34

Кажи му,незнам защо спори

karakuli
21.02.2012 23:33

Престани с глупавите коментари имам един отбор на сърцето и това е Юнайтед ! и като неутрален фен на мачовете в ШЛ Милан ми харесаха как играха и сега и Наполи ми харесват и Челси не ги обичам и немога да ги подкрепям и да ти кажа на финала в ШЛ Барса = Юнайтед от Ливърпул беха казали че ще подкрепят Английския съперник и след финала Джерард са го щракнали как показва 5 те си пръста 5 им купи такаче си прави изводите дали Английските отбори подкрепят наистина своите конкуренти когато играят навън

dadeds
21.02.2012 23:32

Смешник си ти! Не се кефим, че английски отбор пада, а се кефим и се наслаждаваме на хубавия футбол предоставен ни вече от 2 италиянски отбора - Милан и Наполи.

halfwolf
21.02.2012 23:31

защото и другите бяха в битката тогава

scrooll7
21.02.2012 23:30

те се кефят когато ние падаме що и ние да не се кефим като те падат?

norwich_ajax
21.02.2012 23:27

ай канарииииии само един гол резнете на тъпите жаби проклети и сте на 1/4 финал

Valenti
21.02.2012 23:36

Хахаха ..

jun4z0N
21.02.2012 23:32

Силна тревица си зел, щом и канари виждаш

biserms
21.02.2012 23:29

ти си луд ...

scrooll7
21.02.2012 23:29

кви канари ти се привиждат>?на Челси новият прякор канарите ли е незнаех

dadeds
21.02.2012 23:28

*joking**joking*

dzhalev_71
21.02.2012 23:27

Роберто спри да дрънкаш вече, че ще прегракнеш и ще ни лишиш от присъствието си утре

Valenti
21.02.2012 23:26

Офф късметлиий , контраатаките на Наполи са Мълниеносни , ще берете ядове и в Англия *wink*

Fireball91
21.02.2012 23:26

Бояш му остават броени минути преди да бъде любезно поканен да напусне и с право, защото това е наистина е най-слабия Челси от поне 7 сезона насам.

LoveManutd
21.02.2012 23:29

Даа РАНИЕРИ за пръв път ги класира за ШАМПИОНСКАТА ЛИГА !!!

jun4z0N
21.02.2012 23:28

Ми че вие освен Моуриньо силен имали ли сте?

rekontra
21.02.2012 23:26

ЧУдесен е Ашли Коул...много добра смяна *smile*

halfwolf
21.02.2012 23:24

Все едно гледам Милан - Арсенал, само че дето Арсенал бяха по зле *nerd**sad**sad**sad*

karakuli
21.02.2012 23:24

В Англия съм фен само на Юнайтед въобще неми дреме че Англия ще устане без отбор на 1/4 кефих се на макс на разгрома на Милан вс Арсенал сега се кефа и на Наполи

Alex_Lampard
21.02.2012 23:27

И нас какво ни грее?

jun4z0N
21.02.2012 23:25

Само така, и аз съм същия. Не ми пука за нито 1 отбор от Англия, освен за МЮ, нито пък за националния.

halfwolf
21.02.2012 23:25

смени си картинката на Наполи и на Италия като се кефиш толкос, СРАМ че си ФЕН НА АНГЛИЙСКИ ОТБОР!

wonderfullcho
21.02.2012 23:23

До коментар [@comment 973638] от [@user Roberto_Mancini]:

Откога си фен на Шити бе? От този сезон ли ? *lol*

norwich_ajax
21.02.2012 23:22

гола се пече за 3:2 тапациииииии

LoveManutd
21.02.2012 23:30

*lol**lol**lol* най накрая сиг е ще каже че е от Ботев

Forever1892
21.02.2012 23:29

Знам...ся ми говори за канари...тоя незнае от кой отбор е честно

LoveManutd
21.02.2012 23:28

Тоя когато каза 1вия път Пече се и Наполи вкара при втория път замалко и на третия пат ако каже пече се и 4-1 *lol**lol**lol*

Forever1892
21.02.2012 23:26

Замалко да се опече

scrooll7
21.02.2012 23:24

със Roberto_Mancini правите страхотно дуо

norwich_ajax
21.02.2012 23:21

нищо нищо 3:2 ако сварши в Англия Челси лесно ша бият 1:0 и са на 1/4 финал.ай ай ай дайте само едно голче ЧЕЛСИ

scrooll7
21.02.2012 23:25

почти *smile*

Valenti
21.02.2012 23:24

Само да не стане 4:1 ...

CLOTH
21.02.2012 23:19

Определено силна Италия наблюдаваме, ще видим Интер

rollingstones
21.02.2012 23:31

Малоумник *lol*

LoveManutd
21.02.2012 23:24

Да прав си но Италия ще доминира само този сезон и после 4 5 сезона тихички ще видиш !!!

FaNaTiKa
21.02.2012 23:23

и Байерн М ! Те винаги са фаворити за всеки турнир, все пак са германски отбор

cesc4barca
21.02.2012 23:23

Реал,Барса и Милан са за мен фаворити за купата

CLOTH
21.02.2012 23:22

Пълни глави, нали...Испания и Италия доминира засега. *smile*

cesc4barca
21.02.2012 23:20

Интер последно време са доста слаби, Милан бие Арсенал 4 на 0, Наполи бие за сега челси с 3:1, Юнайтед не се класирват за 1/8 .. По силно първенство от англииското няма

ssstavrev
21.02.2012 23:19

Челси стяга отбор за Чемпианшип явно*thumb_up*

DeIvId7
21.02.2012 23:18

те Челси гола вода бе ко се ядосваш кфи купени мачове ми приказваш ебати филма хахахахахаха

LM10_BARCA
21.02.2012 23:20

А пък Реал да не говорим.Недей много да злорадстваш,а си гледай насраното равенство между педалския ти отбор и Цска Москва

Roberto_Mancini
21.02.2012 23:17

Кавани 1000% вече е футболист на Сити

dzhalev_71
21.02.2012 23:23

Това да не са ти лакомите африканци дето идват заради тлъстата пачка или прехваления зет на Шмъракона.

LoveManutd
21.02.2012 23:21

*lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol* Кавани да не е тъп да отиде в Шити заради парите им !!! и в Наполи си му дават пари на вс отгоре 70% са и на 1/4 финал

FaNaTiKa
21.02.2012 23:20

Сити е нещастен тъп отбор, който днес купува Кавани играе играе .. докато им писне и го продават .. те изгониха Адебайор, не им дремеше за Тевес докато не дойдоха сега проблемите им в атака и загатнаха, че ще му дават шансове .. те са продажници и никога няма да бъдат велики .. само с пари не става ! Какво като вземат Кавани .. 1,2 сезона ще му се нарадват ще влезне в комфликт с "великия" манчини и няма да играе повече .. и Челси и Сити .. отбори за 2,3 сезона, отбори със средняшки манталитет, макари с пари .. накрая винаги величието си казва думата, не че съм фен на Юнайтед, но с играчи 5 пъти по-слаби са къде къде по-напред ..

wonderfullcho
21.02.2012 23:20

Мани са от тука ве ....

Forever1892
21.02.2012 23:19

Ти да не вземеш да си повярваш. Иди си легни най - добре *smile*

jun4z0N
21.02.2012 23:19

Вече 10000% си тотално издрънчал идиот *wink*

scrooll7
21.02.2012 23:18

обади са и другия паляк на сайта със norwich_ajax правите страхотно дуо

FaNaTiKa
21.02.2012 23:17

черно тото пък тия говорят, я си гледайте леффски цскъ .. не ми говорете за футбол

LM10_BARCA
21.02.2012 23:17

Тцтцтцтцтцтцтц.Вече наистина "Чао,чао Боаш"

norwich_ajax
21.02.2012 23:16

аве я помислете колко е бил коефициента при 0:1 че ше стане 3:1 бе ???? тва някой тап мафиоти си е направил паричките

rollingstones
21.02.2012 23:17

Абе на теб или не ти достига акъл или са правиш на глупак, повече отколкото си...

halfwolf
21.02.2012 23:13

Лавеци 2 вкара, Кавани 1 още 1 трябва да вкара Кавани и 2 Хамшик и става мазало

norwich_ajax
21.02.2012 23:13

тия италиянски мафиоти почнаха и мачовете в шл да си купуват деба пропадналите

fen_diego
21.02.2012 23:16

Подкрепяй нашата планета Италия *smile* и недей да показваш злоба и завист !

Forever1892
21.02.2012 23:14

даааааааааа....как позна? Челси защото са бедни и им трябват пари от мачове....по - хубаво млъкни, излагаш се!

CLOTH
21.02.2012 23:14

Изказа се, честно!

Danskrastev
21.02.2012 23:13

На сегашния етап Италянския футбол превъзхожда Английския трябва да го признаем...

norwich_ajax
21.02.2012 23:12

чено тото беееееееееее *devil* как може от 0:1 3:1 деба мафиотите тъпи

murfito1978
21.02.2012 23:19

Кажи ги кои са,че да ударим по някой лев *smile*Явно си навътре в нещата...

jun4z0N
21.02.2012 23:17

Черно тото.. нее, не мисля, по точно Слаб Шмелси хаха

LoveManutd
21.02.2012 23:17

Ти не разбра ли няма стига с това тото защото то продължава и няма да спре !!! НИКОГА няма да се отсрамите с това !!! Всеки сезон има по няколко мача Купени

scrooll7
21.02.2012 23:15

ти да не си новия Манчини в сайта >?

fen_diego
21.02.2012 23:15

стига с това черно тото ... всеки мач вече стана черно тото ! Няма такова нещо *smile* Успех на Италиянците *smile*

jun4z0N
21.02.2012 23:13

Яд ли те е гадино хаха

tenebrum
21.02.2012 23:12

малии кат гледам май и четвъртия гол се пече

Roberto_Mancini
21.02.2012 23:12

Кавани 1 гол 2 асистенция... ЕЛ МАТАДОРЕ !!! дано следващия сезон да бъде футболист на СИТИ

rollingstones
21.02.2012 23:16

Ти си голям тъпак бе... Наполи наказаха и вас.. а ти им се радваш. Малоумник.

Forever1892
21.02.2012 23:12

И кат се събуди?

darklight
21.02.2012 23:12

В интерес на истината можеха да ни водят с много повече.

Pavel7
21.02.2012 23:13

чакай то има време

KrisJuve
21.02.2012 23:11

Аууууу, кво станаааа, двата английски отбора в ШЛ са на път да си заминат.... Какво да говорим за Италия?!!! Ти нормален ли си? Нека оставим фактите да говорят, не гледаш ли?

LoveManutd
21.02.2012 23:15

Ееее най-накрая изкара тея Паляци (Мейрелеш и Малуда) извинете че ги обиждам но тоя мач играеха като играчи на Светкавица Търговище

DeIvId7
21.02.2012 23:11

според мен няма нужда да чакат реванша за да покажат вратата на АВБ

rekontra
21.02.2012 23:11

Може да няма Английски отбор в следващия кръг..Ако се запази резултата,не вярвам Челси да бият с 2-0 в Англия.

Pavel7
21.02.2012 23:12

няма се запази маи отива кам 4:1

Strraxo
21.02.2012 23:10

Айде бе ощте ли не спите фенове на Челси 3;1 хаххахаха *lol*

Forever1892
21.02.2012 23:11

Ся за кво се заяждаш с тях?

peterdeadman12
21.02.2012 23:10

Ебахти шибания късмет.. Цяло полувреме не излизат от мизерната си половина и накрая гол за тях..

tenebrum
21.02.2012 23:09

хохохох аре тва им беше,треньорчето да стяга куфара

Double_De
21.02.2012 23:09

Такива чистения на посоки без изобщо да гледат и мислят до нищо хубаво няма да доведат, и не знам какво чака Боаш етооо до тук бяхме

LoveManutd
21.02.2012 23:09

Айдеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

chelsea_dimo
21.02.2012 23:10

много си прав зарежи го тоя като не разбира негов проблем

norwich_ajax
21.02.2012 23:08

гола се пече паляциии.след малко заглавието ше е "Челси изравни на Наполи" ТРЕПЕРЕТЕЕЕЕЕЕ*devil*

sunfreak
21.02.2012 23:13

Не се чуваш нещо.

LoveManutd
21.02.2012 23:10

Даааа пече се направо се припече !!!!

murfito1978
21.02.2012 23:10

Хич те няма с прогнозите ама *smile*

sunfreak
21.02.2012 23:10

Пече се хахаха

chelsea_dimo
21.02.2012 23:08

ако вкараме още един връзмарски гол ще е добре 2-2 с 2 гола като гости (разбира се ако се удържиме и играеме добре в лондон

Double_De
21.02.2012 23:06

Стига спорихте гола на Наполи си е чист, но пък не виждам да ни смазват, въпреки че заслужено водят.

jun4z0N
21.02.2012 23:04

И 2-та отбора имат много големи проблеми в защита..

KrisJuve
21.02.2012 23:03

Къде видяхте игра с ръка бе, английски смешници. Ако имаше игра с ръка нямаше ли поне един футболист на Челси да протестира. Жалки сте, а Наполи са зверове и ще ви мачкат...


21.02.2012 23:09

Кажими колко отбора от Англия играят в момента в ШЛ и колко от Италия , така ще разбереш кол футбол е по добър в момента . Хайде тифози , але але але 3-1*beer*

LoveManutd
21.02.2012 23:08

Ми по-добре Селски отколкото да си купуват мачовете !!! Селски но са номер 1 за разлика от ЗАТЪВАЩАТА ИТАЛИЯ вече са 4ти :х


21.02.2012 23:06

Англия и Шотландия са най - големите селендури . Селски им е и футбола

LoveManutd
21.02.2012 23:05

Еееееее чак АНГЛИЙСКИ смешки нямаше нужда да казваш !!Защото ако Английското е зле !! Тогава кво да кажем за Италия ;ххх

LoveManutd
21.02.2012 23:02

До коментар [@comment 973539] от [@user georgechelsea]:

*lol**lol*

jun4z0N
21.02.2012 23:01

Тоя злетак Кейхил неможе ли да му я отнеме чисто на Лавеци, та го фаулира

jun4z0N
21.02.2012 22:59

Кви са тея пропуски, ако бяхме вкарали всички положения 5:3 за сега...

LoveManutd
21.02.2012 22:54

Според мен Лампард тряя да влиза колкото се може по бързо и тоя Малуда да излиза щот е трагедия..Мое мнение !!

k1r37o
21.02.2012 22:53

Обаждане от волейболен клуб Тренто до футболен клуб Наполи:
-Добър ден! Интересуваме се от Кавани?
-Добър ден! Какво за него ?
-Доста добър е в играта с ръка и си мислехме да го вземим да РИТА волейбол при нас, момчето има бъдеще според наши специалисти.
-Няма проблем. Каква е офертата ...

DeIvId7
21.02.2012 22:58

бреййй ти си бил мн забавен бе

jun4z0N
21.02.2012 22:55

Ти за гол с рамо чувал ли си идиот...

RealMafia1
21.02.2012 22:50

евала на наполи перфектен отбор с перфектни футболисти браво на каани и лавеци нека размажат чели и андрето да си тръгва ае успех на наполи през второто

k1r37o
21.02.2012 22:50

Гол с ръка *sad* Дано намерим сили да обърнем.. АВБ да се съвземе и да вкара ЛАМПАРД и есиен

ssstavrev
21.02.2012 22:54

какво ще обръщате..3-1 е мача*cigarette*

Juan_Mata10
21.02.2012 22:49

Мн ще се изкефя Шитнята да загубят титлата с над 100 млн пръснати за трансфери тогава сиг няма да видим "легендарния из тези форуми'' Роберто_Манчини цяло лято *beer*

tenebrum
21.02.2012 22:48

кво стаа тука е,взехте да си ги мерите... отборите де,темата е за мача е не кой е по голям челси или сити

primebg
21.02.2012 22:49

То е ясно кои е по голям няма смисал от спор *smile*

Sasiro
21.02.2012 22:48

да го гонят сега не след реванша

LoveManutd
21.02.2012 22:46

До коментар [@comment 973472] от [@user georgechelsea]:

Ами явно като гледам май само ти си гледал Мача а твоите дружки са били с Очила и не са ги свалили още !!! Поне един си признава !!

LoveManutd
21.02.2012 22:49

В четвъртк няма да коментирам защото не знам кой ден е !! сиг ти знаеш щото това е от твоя Индиянски календар !!! Аз ще коментирам ЧЕТВЪРТЪК !!!!

Icarus
21.02.2012 22:47

Ти си коментирай в Четвъртк *wink*

Juan_Mata10
21.02.2012 22:46

До коментар [@comment 973472] от [@user georgechelsea]:

Гола,че беше с ръка с ръка е,но при условие,че защитата ни е пълна сган няма кво да се оплакваме

peterdeadman12
21.02.2012 22:45

До коментар [@comment 973472] от [@user georgechelsea]:

Аз останах с впечатлението, че е с ръка.. Както и да е, ако ще да я е хванал, гола е зачете.. Иначе гола на Лавеци много ми хареса.. Много технично изпълнение..

LM10_BARCA
21.02.2012 22:45

Айдее Виаш Боаш аут.Тва е истината за челси

Double_De
21.02.2012 22:45

Наполи в Атака са по силни няма спор и заслужено водят, но в защита са колебливи може да се възползваме, но за целта трябва да влезе Есиен и Лампард на мястото на Мейрелеш и Рамирес/Малуда

Roberto_Mancini
21.02.2012 22:45

няма да подигравате със Сити ! ясно ли ви е ???!!!! преди абрамович челси колко титли имаше ???

Juan_Mata10
21.02.2012 22:51

Аз останах с тоя впечатление не съм гледал повторения на ония смехории в студиото щото са пълни идиоти тия от БТВ

ssstavrev
21.02.2012 22:50

само ти ли я видя тая ръка,ти рамо знаеш ли какво е???*wink*

peterdeadman12
21.02.2012 22:49

Ти кво си мислиш, че ще ви вземат купата ли ? хаха.. И да ни бият смешниците до никъде няма да стигнат *wink* Яд ме е само за Силва, че се набута в тоя отбор..

jun4z0N
21.02.2012 22:48

Братле иди заспивай и гледай да направиш услуга на много хора и недей се събуждай. Просто толко си тъп, че чак си се вдлъбнал.

Gogata85
21.02.2012 22:48

ти ги храни сега Челси ама аз много ще се накефя да ви бият на Шитихад и да ви прецакат за титлата *smile* *tongue*

Juan_Mata10
21.02.2012 22:47

1,а вие с милионите на Шейха от 2 год нямате и такава *lol**lol*

peterdeadman12
21.02.2012 22:46

А Сити колко титли имат ? Общо 2 сигурно.. пфф и още 50 години купа няма да видите..

martyyyLFC
21.02.2012 22:46

Преди Шейха сити какъв отбор и в коя девизия играеше ааа?

Forever1892
21.02.2012 22:45

Сити, къде бяхте преди 2 години...?

Roberto_Mancini
21.02.2012 22:44

феновете на челси къде бяхте преди 2005 ????

xlapakaaa
21.02.2012 22:46

а феновете на Сити къде бяхте ? *lol* Ти си някъв палячо , след секи мач независимо на Сити или не ти си тук и избиваш комплекси... Сити станаха отбор миналата година к'во ми говориш глупости?

Icarus
21.02.2012 22:45

Не по назад от Сити, приятел *wink* Сити къде бяха ??

satacka
21.02.2012 22:45

Феновете на Сити къде бяха преди 1 година по тая логика *lol*

RussianMachine
21.02.2012 22:43

Интересно : Кавани има 5 гола от 6 удара в очертанията на вратата този сезон в ШЛ

Kireto1232
21.02.2012 22:43

До коментар [@comment 973445] от [@user Roberto_Mancini]:

А що се ебаваш с Челси??

peterdeadman12
21.02.2012 22:44

Яд го е, че играят в ШЛ, не като НЯКОЙ отбори от Манчестър.. хаха

satacka
21.02.2012 22:42

До коментар [@comment 973445] от [@user Roberto_Mancini]:

Абе ти май със всички фенове се заяждаш, а?Те Сити от 1 година са отбор, ама са най-великите за теб, ама и те гризнаха дръвцето с/у Наполи.

А за мен не е изненада, че Наполи водят и очаквам още голове от тях през второто, но може и да получат, защото защитите са им (и на двата отбора) зле. 4-2 си мисля за краен.

avenger_
21.02.2012 22:42

До коментар [@comment 973459] от [@user Roberto_Mancini]:

Айдее , сега в градината първо той направи онова , първо той ма напсува ... *joking*

peterdeadman12
21.02.2012 22:41

Е, това беше.. Ако не ни дадат 5 (или колкото бяха)(сещате се за какво говоря) дузпи, то ще е гол с ръка.. Челси - най-нещастния отбор в ШЛ..

Notlike
21.02.2012 22:40

Нека не се лъжем, момчета, Наполи в момента са по-силни от Челси, а моите думи май се потвърждават - английският футбол не е толкова добър, колкото може би беше преди 2-3 години. Май е време Ливърпул да се върне в Шампионската лига, защото те са лицето на Англия там *smile* Уважавам и другите тимове, добри са, но "мърсисайдци" са символът на Англия в тази класация - пък и трябва да се настигат Реал и Милан.

karakuli
21.02.2012 22:40

Кавани игра с рамо и докато тичаше при феновете на отбора си посочваше рамото си

LoveManutd
21.02.2012 22:39

До коментар [@comment 973437] от [@user georgechelsea]:

*lol**lol*: много си прав брат тука много мирише на уволнение !! 99 % сам сиг че ако днес Челси паднат АВБ се маха

vlatkyn
21.02.2012 22:38

Гол с ръка му се привижда на смотания коментатор на бтв

peterdeadman12
21.02.2012 22:38

До коментар [@comment 973387] от [@user jun4z0N]:

Нали знаеш, че и вие в ЛЕ нищо няма да направите.. смешки

Lampss
21.02.2012 22:37

А тренюра ни е пълен идиот,ама това си е чиста подигравка *wink*

Roberto_Mancini
21.02.2012 22:37

50 милиона паунда ГАФ как ви стои ?*lol*

Juan_Mata10
21.02.2012 22:39

До колкото си спомням вие бяхте дали 21 млн ли колко за оня от Уиган нападателя забравих му името *beer*

Icarus
21.02.2012 22:38

Шш пичага не ни говори за фърлени пари на вятъра, щото не е нормално да хвърлиш 400 милиона и да отпаднеш в групите нали? Освен ВЛ за друго не се борите, а и там не сте сигурни *wink*

almost_famous
21.02.2012 22:37

Гола си е много редовен даже, може би малко случаен, но редовен!!!

Icarus
21.02.2012 22:37

Тоз ми играе хандбал.. няма да я бъде тая..

Icarus
21.02.2012 22:44

Аз не виждам и аз къде пише манчестър, че си вреш носа къдет не трябва бе мишок.. Дървари ама се видяхте срещу нас кво струвате, хубаво че бяха измислените дузпи, деба смешника дет си просто не разбирам как ми пишеш още..

LoveManutd
21.02.2012 22:43

хахахаххаха Първоо няма да вкарат на Манчо защото наща защита не е като дърварите ви !!! Но както и да е тука Не виждам каде пише Манчестър че коментираш за тях бе САДАК !!!!

Pavel7
21.02.2012 22:41

пусни си скай спорт2 бе човек хората имат камера зад вратата и се вижда прекрасно дали играсе с ръка или не, не да слушате кво але алекси сокачев и да нямате собвтвено мнение и обективно виждане на нещатата

Icarus
21.02.2012 22:39

Оди се прегледай.. С рамо ше каеш, ама ако ти го вкарат на Манчо ше ми ревеш тука, нали ? Писна ми от келешчета .. *smile*

LoveManutd
21.02.2012 22:38

*lol**lol* къв хандбал ве брат човека си игра с Рамо !!!1

LoveManutd
21.02.2012 22:36

До коментар [@comment 973411] от [@user Don_Matthew]:

Ю мад броо *lol**lol**lol*

ivanrealmadrid1
21.02.2012 22:36

ако иванович накрая си беше повярвал още малко щеше да вкара много як гол ама на... дано челси направят нещо второто и андрея да се маха ...

Juan_Mata10
21.02.2012 22:36

И Гафа Бенитез по-добре ще ни води от тоя пръдльо

Roberto_Mancini
21.02.2012 22:36

гледайте класиране и плачете !

peterdeadman12
21.02.2012 22:36

Ние само като ти гледаме грозната мутра и ни се плаче *sad* Бог си е направил гавра с теб.. Горкия урод..

georgechelsea
21.02.2012 22:36

къде беше тоя пич дето казваше че Челси ще вкара още един до края на първото полувреме и вече ни мислеше за жребия да не ни се паднат Реал

Jurka5
21.02.2012 22:35

Челси са сатршно зле. След този мач според мен ВБ вече няма да е мениджър на този отбор.

peterdeadman12
21.02.2012 22:35

Добре, че Мейрелеш пропуска следващия мач.. Най ме е яд на АВБ.. Кво ми пуска Малуда и Мейрелеш.. Много е прост.. И ВСЕКИ път, когато Челси поведе връща отбора в защита.. Тоя тъпанар не разбра ли, че така няма да стане.. Дай Боже да го уволнят.. Писна ми от тоя..

rekontra
21.02.2012 22:35

И аз това викам..За какво държи Есиен и Лампард на пейката...

Lampss
21.02.2012 22:35

Може и ние да изпуснахме положения,ама това си е чиста подигравка

chelsea_dimo
21.02.2012 22:34

До коментар [@comment 973369] от [@user jun4z0N]:

нали искаш английски отбори да продължат

Lampss
21.02.2012 22:34

Тоя лудия дето викате вкара с ръка *wink*

Lubo0o
21.02.2012 22:33

Англия май няма да има представител в ШЛ ...

DeIvId7
21.02.2012 22:34

е че то напълни нормално пълен смях са английските отбори в момента

georgechelsea
21.02.2012 22:33

тук ми намирисва на нещо подобно на Милан Арсенал

Roberto_Mancini
21.02.2012 22:33

Кавани наказа.. ейй смешки добре че вкарахте 1 късметлийски гол !! ЕЛ МАТАДОРЕ КАВАНИ

peterdeadman12
21.02.2012 22:36

Добре, че Порто могат да си вкарват автоголове, иначе щяхте само в лигата да играете.. хаха Шити..

Double_De
21.02.2012 22:36

Млъквай, че и вас ви биха и ви изхвърлиха от ШЛ и мога да ти кажа, че Челси няма да вземат трофей този сезон, ама и твойто смешно отборче изградено от 400 милиона нищо няма да вземе *wink*

albertog
21.02.2012 22:35

хахах бегай от тука бе шменгел

almost_famous
21.02.2012 22:34

Пак ли така се радваше като ви наказва и вас ??

DeIvId7
21.02.2012 22:33

ем както казах и при 0:1 за челси пускайте обращалка печелете кинтииииииииииииии бет365

peterdeadman12
21.02.2012 22:33

Гол с ръка.. Жалка работа.. Иначе гола на Лавеци беше много красив..

rekontra
21.02.2012 22:33

До коментар [@comment 973369] от [@user jun4z0N]:

Я кажи в ЛЕ как е *smile*

avenger_
21.02.2012 22:32

Айдее, сега и Кавани само остана и Хамшик да вкара и светата троица отново тегли Наполи напред . *joking**lol*

ForzaJuve29
21.02.2012 22:34

*lol**lol**lol*

aa2
21.02.2012 22:32

Ще ми изтрият коментара.Напиши в Гугъл - Eva Carneiro и ще ти излезнат снимките й.

Strraxo
21.02.2012 22:34

аа стига бе пич *lol* мразя Челси ама имат и хубави страни *lol*

georgechelsea
21.02.2012 22:32

айде Ел Матадор май ще има уволнение ми се струва

Strraxo
21.02.2012 22:32

Хейтърчета 10;32 е лягайте си хахаха 2;1 !!!!

tenebrum
21.02.2012 22:32

хахахаха хайде мекия ,2рото полувреме поне още един

georgechelsea
21.02.2012 22:31

тоя Босингва дано е аут до края на сезона че немога да го гледам вече

jun4z0N
21.02.2012 22:31

Дано на полувремето да го сменят Кампаняро, да не земе да му стане нещо по сериозно на човека.. то неможе такива рани да има *lol* Удари ли топката с глава го заболява, което е много,много зле за 1 защитник *thinking*

Double_De
21.02.2012 22:31

Мейрелеш да излиза да влиза Есиен, точно той трябваше да пресрещне Лавеци при гола на Наполи

Roberto_Mancini
21.02.2012 22:30

Наполи нямат загуба на Сан Паоло от толкова време,неочаквам средняците от челси да бият*nerd*

norwich_ajax
21.02.2012 22:31

срядняк е твойто керливо отборче хейтар тап *wink* а ти само гледай мача и да не се скриеш накрая

rekontra
21.02.2012 22:26

Тоя защитника на Наполи да не е ветеран от войната...целия в кървища?!

georgechelsea
21.02.2012 22:25

леле тоя Рамиреш американски футбол ли играе бе

norwich_ajax
21.02.2012 22:25

офффф пълни касметлии са тия жабари :@ ЧЕЛСИ ШЕ БИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jun4z0N
21.02.2012 22:26

Хаха, яд ли те е мишок, ако гола на Наполи е късметлийски то тогава вашия къв е бе глупак

ForzaJuve29
21.02.2012 22:26

Тоя па късметлии много добре си играят до сега!

georgechelsea
21.02.2012 22:26

момче ти въоще разбираш ли от футбол как може да казваш че са късметлий те като гола беше страхотен за разлика от нашия а и те имаха три пъти повече възможности от нас

DeIvId7
21.02.2012 22:23

аз ви казвам пускайте обръщалка *smile*

Strraxo
21.02.2012 22:22

Мата хитрец вижте *lol* [@link http://www.facebook.com/photo.php?fbid=307525509297220&set=a.178760152173757.42543.169423486440757&type=1&theater]

norwich_ajax
21.02.2012 22:20

аз като ви казвам че мача е 0:2 вие ми се смеете.Са Челси ше издебне на накоя контра и са дотам.ощена полувремето ше е 0:2 помнете ми думата.

ssstavrev
21.02.2012 22:47

Наполи май бая ще ви го сложат второто...каде го санува това 0-2*joking*

sunfreak
21.02.2012 22:23

Кво каза ?

bojot
21.02.2012 22:20

Докторката е бая поркана от АВБ. ХАХАХ

aa2
21.02.2012 22:20

До коментар [@comment 973305] от [@user georgechelsea]:

Е, не се знае, може за слабата форма на отбора да е причина факта, че само тя е жена в лекарския състав на отбора...Няма как да знаем!!!*lol**lol*

bojot
21.02.2012 22:18

Аз като ви казах, че Челси ще бият вие не вервате. Ако не се срещнат преди това финала е Челси - Реал *wink*

jun4z0N
21.02.2012 22:22

А:ХА:ХАха кво вика тоя коментатор ;д;д Притесних се, че някой е ударил пак Кампаняро.. него жена му няма да го пусне у тях и ще извика полиция *lol**lol**lol*

georgechelsea
21.02.2012 22:20

чакай още е 30 минута а пък има и цял мач реванш не бързай да не се усереме

Double_De
21.02.2012 22:17

Колко жалко е фенове на Английски отбори да подкрепят Италианския *wink*

almost_famous
21.02.2012 22:15

Мата се прави на контузен заради лекарката ми се струва *nerd*

chelsea_dimo
21.02.2012 22:31

прати линк

aa2
21.02.2012 22:31

Ева Карнейро.

chelsea_dimo
21.02.2012 22:28

как се казва

aa2
21.02.2012 22:24

Нейна е, виж лицето, точно нейното е!Ся, остави ме да си мечтая това да е тя!*lol**lol**lol*

extol
21.02.2012 22:24

2-рата снимка не е нейна *lol* А гола беше красавец!!!!

aa2
21.02.2012 22:22

Виж и 2-та снимка в Гугъл...Добра е, добра е!

norwich_ajax
21.02.2012 22:21

боли ли ни как се казва бе гледай как челси мачка.

chelsea_dimo
21.02.2012 22:20

нали

extol
21.02.2012 22:20

Ева Кранейро се казва и си е бая хубавичка. *smile*

Strraxo
21.02.2012 22:20

Хаха *lol*

aa2
21.02.2012 22:18

На ''ботуша'' искам да я намуша...Не е от най-красивите, но със сигурност е сгодна женица!Браво на Челси за избора на лекар!

georgechelsea
21.02.2012 22:16

та то кой не би се правил*joking**lol*

Georgi_97
21.02.2012 22:15

Гледайте сега какво ги прави наполи *wink*!!!

rellaxing
21.02.2012 22:14

гол от нищото както се казва... дано запазят преднината си , а дори и да е увеличат *smile*

Cappy97
21.02.2012 22:14

вече мача със сигурност ще е гол/гол *smile*

bacardy_breezer
21.02.2012 22:13

Максимата - ако не вкарваш, ти вкарват проработи...Жалко Наполи ги уби направо и такъв случаен гол.Малшанс.

st0b796
21.02.2012 22:13

значи като играем лошо вкарваме а като натискаме не

extol
21.02.2012 22:13

Току що ми хрумна.... Финал: Реал - Челси. Победа за Челси.... какво ли ще се говори за АВБ тогава..... :? *wink*

jun4z0N
21.02.2012 22:13

Невъзможно

Double_De
21.02.2012 22:12

МАТАААААААААААААААААААААААА ДАААААААААА

KrisPK
21.02.2012 22:12

Искам Челси да продължи не искам ШЛ без английски отбор *wink*
0-1 ГГ

peterdeadman12
21.02.2012 22:09

Тоя АВБ е много прост, честно.. Вместо да пусне Лампард и Есиен, пуска Малуда и Мейлереш.. Не се ли научи вече, че тия двамата за нищо не стават..

chelsea_dimo
21.02.2012 22:07

у на малуда

jun4z0N
21.02.2012 22:09

Епа млъкни малко бе.. кво е тва у за единия браво за другия... гледай мача са и млъкни *thumb_down*

CLOTH
21.02.2012 22:05

Е после па вика Кампаняро май си е мечтал да се срещне с Кличко, отколкото с футболистите на Челси..

wesselin1994
21.02.2012 22:04

Наполи направо ги разчеква... Тия имат много добри играчи *beer*

aa2
21.02.2012 22:04

Малиииии, това момче от Наполи го утрепаха бе..*lol**lol*
Иначе Наполи мачка.

korektor
21.02.2012 22:04

тос го пребиха днес ахххахххахаахахаххааххахаахаха сигурно ще си земе медицинско след мача че мн са го били аххахаа *smile*

jun4z0N
21.02.2012 22:04

Ахаха тоя коментатор кво вика ;д Кампаняро накрая на мача ще бъде като след среща с 1 от братята Кличко *lol**lol*

ManUnitedfan07
21.02.2012 22:03

Aе Челси доживях да викам и за вас бе.. бой айде английски отбор да вземе ШЛ тая година!

jun4z0N
21.02.2012 22:00

Мхм, Челси ще падат.. 2 хубави възможности пред Единсон Кавани, въпреки, че едната беше от засада *thumb_up*

georgechelsea
21.02.2012 21:57

тоя като почудо пък се контузи евала *party**party**party*

georgechelsea
21.02.2012 21:55

в най0скоро време ще ни вкарат но това се и очаква с тоя клапанар Боаш дето ми пуска Босингва

ManUnitedfan07
21.02.2012 21:49

Дано Челси бият и поне те да се класират напред, че не останаха английски отбори бе.. *thumb_down*

Madridist1902
21.02.2012 21:44

Атмосферата на стадиона е уникална браво на тифозите на Наполи и успех *thumb_up*

alexandart
21.02.2012 21:43

Интересно ми е тоя умник Андре защо не е пуснал Лампард титуляр, а е сложил Мейрелеш и Малуда ..
Трябваше да играят Лампард и Есиен, за да имаме малко шанс поне.

st0b796
21.02.2012 21:43

защо малуда вместо лампард есиен ромеу че даже и оби микел

bacardy_breezer
21.02.2012 21:40

Очаква ни голям мач, господа.Насладете му се с биричка в ръка *beer*

primebg
21.02.2012 21:37

Жалки Фен4ета за кво трябва да хеитвате бе ?

Manower
21.02.2012 21:37

Аз тук смятам, че Наполи ще ги бие и даже ще ги надиграе! Челси в момента са доста посредствени, никакъв живец, а в Наполи се играе доста трудно!

GaLeRiaN40
21.02.2012 21:39

В Неапол има предвид. *wink*

primebg
21.02.2012 21:38

В Наполи или Неапол се играе трудно ?

panew
21.02.2012 21:34

Като видях, че Лампард и Есиен са резерви за сметка на Малуда и Мейрелеш ... *sad*

luiz_lfc
21.02.2012 21:32

Мисля че Наполи ще бият с минимум 2:0 но феновете на Челси се пак трябва да вярват в отбора си как може да играеш 1 ца като си фен на не челси*cigarette*

ChelseaFCV
21.02.2012 21:30

Ма4а е троен но за моя жалост сам го писал 1

xWorld33
21.02.2012 21:28

някой можели да даде линк за ма4а Пи4ове моля *smile**smile**smile**smile*

tenebrum
21.02.2012 21:28

Жмелси днеска голям бой ги чака,поне 2:0 ще паднат и скоро треньорчето им ще изфърчи*confused*

TheoWalcott14
21.02.2012 21:29

голям разбирач се искарваш ве смешка ...

Vidich
21.02.2012 21:28

Айдеее Наполи мачкааааааййй....Кавааниии гоооолл гооолл гооооолл....смачкайте тези смешници!

Sasiro
21.02.2012 21:36

смешници който ще молите да бият ман сити .. че да вземете титлата малко уважение ЛЕ

1LoveChelsea
21.02.2012 21:33

Смешника си ти! Яд те е, че вие сте мноого по-зле!!!

luiz_lfc
21.02.2012 21:26

Добрите новини за Челси са че торес не играе лошите са че босингва играе...

eamon
21.02.2012 21:24

Наполи са много приятен отбор и ми се иска да продължат, ама Челси са по-класният тим и дори да паднат днес, според мен ще стигнат 1/4финалите.

Double_De
21.02.2012 21:23

*sick* Писна ми от тези португалци................Успех на Челси!

Sasiro
21.02.2012 21:18

а тоя Босингва верно си ходи ама като няма кой друг ,, другия португалец ферейра ли да пуска *lol*

georgechelsea
21.02.2012 21:21

ем как да няма кой Иванович ще играе на негово място а отляво ще игра Коул или Бертранд в центъра както изглежда след контузията на Тери ще играят Луиз и Кейхил

panew
21.02.2012 21:17

само АВБ може да пусне Малуда, вместо Лампард .. евала му казвам

mincho97
21.02.2012 21:17

Абе вярно АВБ няма много избор ама как ще остави Есиен резерва?*thinking* А тоя Мейрелеш щото му е сънародник и всеки мач го пуска *thumb_down*

georgechelsea
21.02.2012 21:16

да песка ми Малуда и Мейрелеш вместо Лампард и Есиен а о да не забравяме най-добрия Босингва след тоя мач да си ги взима тия двамата щом са му толко любими и да се махат в комбина

EvilMan
21.02.2012 21:15

тоя АВБ май наистина не е добре ... къв е тоя Босингва отляво , при положение че Коул е здрав , и тоя Мейрелес и Малуда ... трябва да играят Лампард и Есиен вместо тия неориентирани манекенчета :@

georgechelsea
21.02.2012 21:23

не е възстановен е и е на резервната скамейка

mitko92cfc8
21.02.2012 21:22

не е контузен на пеиката е *wink*

Johan_Cruyff_14
21.02.2012 21:20

Коул е контузен.

georgechelsea
21.02.2012 21:17

един който да мисли като мен*thumb_up*

torreschelsea9
21.02.2012 21:13

само едно се чудя при наличието и на Лампард и на Есиен зашо пуска Малуда ? Както и да е .. НАПРЕД ЧЕЛСИИИИИИИИ

Lampss
21.02.2012 21:12

Бахти смешника пуснал ми е Малуда :Х

Lampss
21.02.2012 21:24

А бе ти разбираш ли от футбол въобще бе?

Chelsea_FanBlue
21.02.2012 21:23

Съгласен съм за Малуда, по-добре да беше пуснал Ромеу или в атака Дрогба/Торес. Както и да е, да подкрепим отбора и да пожелаем успех на ЧЕЛСИ *tongue**thumb_up*

Sasiro
21.02.2012 21:15

нека .. сега е по добре че щеше го сложи на края на мача и щеше да сбърка добре е после като го замени за есиен или лампи ще е супер

rekontra
21.02.2012 21:11

Хамшик, Лавеци, Кавани.. ако Челси успеят да неутрализират тези футболисти ще си вземат мача.

ceko0911
21.02.2012 21:14

Можем би и Наполи ако неутрализират 3-та в атака на Челси ще стигнат до успеха!