Георги Манолев ще бъде президент на обединения Малеш

14:16
Георги Манолев ще бъде президент на обединения Малеш
Георги Манолев е новият президент на втородивизионния ФК Малеш. Това стана ясно на днешното Общо събрание на клуба. Както е известно, Малеш предостави лиценза си за участие в Западната "Б" група на Вихрен. Обединеният отбор се мести в Сандански, но ще довърши сезона с досегашното си име.

На сбирката в Микрево присъстваха спортно-техническото ръководство, начело с досегашния президент Валентин Чиликов, и футболистите на представителния отбор на Малеш.

Чиликов направи отчет за досегашната дейност на клуба и веднага след това подаде оставка от заеманата длъжност президент на клуба. Неговото място зае председателят на УС на Вихрен-1925 Георги Манолев. За членове на УС бяха избрани Андон Червенков
(бизнесмен), Юли Ефендийски (шеф на Асет Интернешънъл Банк), Кирил Орманлиев (досегашен спортно-технически директор на Малеш), Костадин Юруков (бивш футболист на Малеш, играл за последно в Гърция).

Старши треньор на обединения вече отбор ще бъде досегашният наставник на Малеш Пламен Мицански. Негов помощник ще бъде Георги Жежев.

Мицански проведе първа тренировка на спортния комплекс в град Сандански. Най-късно до вечерта ще се уточни с кои отбори ще се играят контролни срещи до старта на пролетния дял от първенството.

"Започваме с наличните футболисти от отбора на Малеш. Ще привлечем и най-доброто от Вихрен Сандански. С ръководството на клуба ще изградим план за успешно представяне на отбора през пролетния дял от първенството, за да може отново да се заговори
с добро за футбола в Сандански. Нашата цел до края на това първенство ще бъде да останем спокойно в Западната "Б" група и да добием право за участие в единната "Б" група от новото първенство 2012/2013 година", заяви Мицански.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация