Димитър Пенев пред уволнение

08:44
Димитър Пенев пред уволнение
Димитър Пенев е пред уволнение, тръби пресата в Италия. Той трябва да бъде заменен от 49-годишния Родолфо Ваноли по настояване на ръководството на Удинезе, съобщава "7 дни спорт".

Още преди месец се заговори, че ЦСКА иска сътрудничество с клуба от Удине, и най-вече да привлече под наем няколко футболисти. Италианците обаче настояват техните играчи да тренират под ръководството на доверен човек, какъвто е Ваноли, който в момента е без отбор. Целта на Удинезе е през цялото време да знаят как живеят и тренират техните играчи в България.

Според италианската преса в момента се водят заключителните преговори за назначаването на Родолфо Ваноли на "Армията". Очаква се това да стане факт в следващите дни. Така Димитър Пенев може да се окаже без работа след завръщането на армейците от турнето в Либия. Самият Пенев не дава индикации, че ще го сменят, и продължава да говори за плановете си за ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Zoogy
21.02.2012 20:15

А стига бе майнааа! Дразня се кат прават такива номера .Кой ли не смениха .А дано сега се оправим (ако е вярно )

night_wolf84
21.02.2012 18:54

Ами да се маха.Тоя човек ,неможе да свърже 2 думи в изречение,камоли тактики да бистри.Прав му път има и по-добри треньори от него.*smile**smile**smile*

madmaxxxx
21.02.2012 09:54

Никой с никой не се подиграва бе момчета... Той си знае каква му е ролята в клуба. Не го мислете.

john_doe
21.02.2012 09:21

Мръсни ЦСКА - ри.Само се подиграват с човека.