Бонев: Лудогорец се уплаши да гостува на "Лаута"

11:32
Бонев: Лудогорец се уплаши да гостува на "Лаута"
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев е убеден, че първият кръг от пролетния дял от шампионата е отложен заради Лудогорец.

Според него "орлите" просто са се уплашили от гостуването на "Лаута", което трябваше да се състои в края на тази седмица.

Пред "Тема Спорт" бившият национален селекционер добави още, че терените в България са в изключително лошо състояние, но "Лаута" щял да бъде готов, ако първият кръг беше оставен да се играе по програма.

Според Зума не само Лудогорец, а и всички останали отбори, който дойдат тази пролет на гости на "смърфовете", ще се страхуват заради публиката.

Освен това той напомни, че всички претенденти за титлата гостуват в Пловдив тази пролет. Затова и Локо (Пд) ще окаже решаваща роля при кого ще отиде титлата, допълни още легендата на пловдивския футбол.

Според него след проведената подготовка в Турция и изиграните контролни мачове отборът е готов за старта на първенството.

Той е убеден също, че новите попълнения Маламов, Цеков и Йорданов са на 100% готови за големите мачове.

Освен това Зума допълни, че целта до края на сезона е влизане в тройката и мачове в Лига Европа, като не пропусна да спомене, че "смърфовете" ще хвърлят голяма част от усилията си в мачовете за Купата, тъй като те са най-краткия път към европейските клубни турнири.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mafiota83
20.02.2012 13:03

абе тоо е тотално избудалясъл, деба и циганите кирливи

aa2
20.02.2012 12:56

Абе наистина е много трудно да се гостува на ''Лаута'', но Лудогорец мисля, че ще си вземат мача.Не искам да обиждам никого, но Локо(Пд) от доста време не е отбор, който да се мери с големите.