Стоичков гледа дербито между ПАОК и Арис

19:40
Стоичков гледа дербито между ПАОК и Арис
Треньорът на Литекс Христо Стоичков и двама от шефовете на клуба - президентът Трифон Попов и главният мениджър Стойчо Стоилов, ще гледат на живо солунското дерби ПАОК Солун - Арис. Мачът на стадион "Тумба" започва в 19,30 часа.

След двубоя представителите на шампионите ще имат среща с хора от управата на Арис, за да бъдат договорени и последните детайли около предстоящата в сряда контрола.

Както е известно, късно след обяд групата на ловчанлии пристигна във втория по големина гръцки град, където ще остане на едноседмичен лагер. Тимът проведе и една тренировка на базата на местния Ираклис, който в момента се намира във четвърта дивизия. Там шампионите ще останат една седмица и ще изиграят две контроли. Първата е в сряда и съперник ще бъде местният елитен Арис, който се намира на осмо място в класирането. Противникът за втория спаринг, който трябва да се проведе в събота, допълнително ще бъде уточнен.

Треньорът Христо Стоичков заведе в Солун същата група футболисти, която изкара предния лагер в турския курорт Белек край Анталия между 1 и 16 февруари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация