Роналдиньо и Вагнер Лав с голове за Фламенго (видео)

12:47
Роналдиньо и Вагнер Лав с голове за Фламенго (видео)
Роналдиньо и Вагнер Лав отбелязаха голове през второто полувреме при победата на Фламенго с 3:1 над Резенде. Победата осигури на тима участие на полуфиналите в турнира "Гуанабара къп", първи етап от първенството на щата Рио.

Вашко да Гама, Ботафого и Флуминензе също се класираха за полуфиналите.

Фламенго губеше с 0:1 след попадения на Марсело Регис в 47-та минута, но малко по-късно Роналдиньо и Вагнер Лав направиха обрат. Роналдиньо изравни в 57-та минута, а Лав се разписа в 62-та минута. Негуеба реализира третото попадение в72-та минута. На полуфиналите Фламенго ще играе с тима на Васко да Гама, който победи Боариста с 1:0 и спечели седмата си поредна среща от началото на сезона.

Победителят в "Гуанабара къп" ще срещне в спор за титлата в щата Рио шампиона от турнира "Рио къп".

В щата Сао Пауло Палмейрас победи с 3:2 Гуаратингуета с гол от дузпа на аржентинеца Ернан Баркос. Така Палмейрас, воден от Луис Фелипе Сколари, продължава без загуба в регионалния шампионат и е начело в класирането от 20 отбора. Коринтианс се наложи с 1:0 над Сао Каетано и се изравни по-точки с лидера, но е с по-лоша голова разлика. Уилям донесе победата на Коринтианс в 62-та минута, а в тима се завърна Адриано. Повечето мачове от първенство се играха в петък и събота заради карнавала в Рио де Жанейро.

Видео от победата на Фламенго над Резенде:

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Manower
19.02.2012 14:49

Вагнер Лав не е ли в ЦСКА Москва?

Madridist1902
19.02.2012 18:41

Не,през Януарския трансферен прозорец премина във Фламенго.

barca_forever33
19.02.2012 14:39

Роналдиньо ще си остане един от най-добрия футболист на света.Велик*smile*