Дончо Донев става скаут на Левски

10:05
Дончо Донев става скаут на Левски
Дончо Донев е гласен за шеф на скаутското звено в Левски, което Иво Тонев започна да прави.

Новият председател на Управителния съвет лично е настоявал за създаването на мрежа от футболни специалисти, които да наблюдават играчи по време на сезона, а после да създадат списък с евентуални попълнения на различни постове. Треньорът на Левски Николай Костов също е подкрепил идеята. Иво Тонев се е спрял на Дончо Донев, с когото много добре се познава от съвместната им работа в Локомотив Сф. Очаква се тази седмица новината да бъде официално съобщена.

Както е известно, Иво Тонев заговори за създаването на скаутска мрежа още при представянето си като шеф в Левски. Тогава той каза, че ще има развитие по въпроса през февруари. Наскоро той отново напомни за тази своя идея, а през следващата седмица се очаква тя да стане факт.

Все още не е сигурно дали Дончо Донев е човекът, който ще застане на върха на скаутското звено, но неговото име често се споменава в тази насока на "Герена". Най-вероятно с него ще работят още доста хора, които постоянно ще пътуват, за да гледат за качествени футболисти. Възможно е срещата с ветераните на Левски, която Иво Тонев планира да проведе до края на месеца, да е свързана със скаутското звено. Изпълнителният директор на сините обмисля да предложи на някои от тях да работят като съгледвачи в клуба.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea_FanBlue
19.02.2012 19:27

Не знам дали е вещ в занаята за тази работа Донев, но се радвам, че в ЛЕВСКИ ще има поне един интелигентен и искрен човек в негово лице. Успех и САМО ЛЕВСКИ *thumb_up**tongue*