Раниери: Трудно ще е, но Интер ще се вдигне

17:44
Раниери: Трудно ще е, но Интер ще се вдигне
Запалянковците на Интер Милано бяха просто вбесени след поредния отчайващо слаб мач и загубата с 0:3 на собствен терен от Болоня.

На почивката на мача, при резултат 0:2, президентът на Интер Милано Масимо Морати напусна своето място в официалната ложа на стадиона.

След последния съдийски сигнал тифозите на Интер изпратиха играчите на любимия си отбор с бурни освирквания и скандирания "Жозе Моуриньо". Интер е шести в класирането на италианското футболно първенство с 36 точки.

"Преминаваме през труден период, заяви след загубата старши треньорът на Интер Милано Клаудио Раниери. Трябва да поемем отговорността и да се извиним на президента и на нашите привърженици. Не мисля да напускам. Сега всички сме обединени от мисълта да намерим решение и да излезем от тази ситуация. Трудно ще ни бъде да се изправим на крака, но трябва да се вдигнем".

В сряда Интер Милано гостува на Олимпик Марсилия в първия мач от осминафиналите на Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ospexin
19.02.2012 13:43

Колко са забавни фенчетата на Юве...и нормално да пишете за серия Б! Все пак знаете как е *wink*

Messiah
18.02.2012 19:21

Абе все треньорите са най-важните...глупости!!!
Според мен в падението и възходите на един отбор играят най-важна роля парите, а после всичко друго - за съжаление е така!
Но все да се говори за треньорите, особено пък за тъпия Моу - айде стига вече...само не ми е изскочил от дупката на кенефа тоя Моу!!!

bianconer85
18.02.2012 19:19

Да живее Мислителя! Дано Морати му предложи доживотен договор.

Juventus_tifoz
18.02.2012 18:35

Като спечелят още 4 точки ще се успокоят. Няма да изпаднат н Серия Б. Има много мачове до края, така че все ще ги вземат и ще се успокоят.