Гуардиола все още се колебае дали да остане в Барса

17:28
Гуардиола все още се колебае дали да остане в Барса
Старши треньорът на испанския шампион Барселона Хосеп Гуардиола заяви, че все още не е решил дали иска да остане начело на тима и след края на този сезон.

41-годишният Гуардиола, който е спечелил 13 от възможните 16 трофея, откакто пое европейските клубни шампиони преди четири години заяви, че "се нуждае от това да намери мотивация, за да продължи, а дали ще се случи все още не знае".

Гуардиола първоначално подписа двегодишен договор с Барселона, а в следващите два сезона продължаваше контракта си. Той разкри още, че няма поставен ултиматум от ръководството и добави, че "би искал да вземе решение по-рано, но все още не го е направил"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ComsteR
18.02.2012 19:10

По добре не че повече трофей няма да види ако напусне

Barsa_fen_92
18.02.2012 18:43

Всяка година е така, няма място за притеснение... Може би това е и метод за стимулиране на футболистите - ако не играете на ниво зна4и аз напускам. Нали мн елементарен и плосък метод подхождащ пове4е на БГ тренъорите , но е възможен. *joking*

MUTD
18.02.2012 18:35

Според мен трябва да остане то неможе всяка година да правят требали все една , две години ще се поотпуснат Гуардиола наистина направи Барса най-добеият отбор в света и ще е несправедливо сега да го уволнят или да напусне. Все едно Алекс Фъргюсън да бъде уволнен което ще бъде наистина жалко ! *smile*