Бенитес: Феновете ме убедиха да остана на \"Анфийлд\"

17:47
Бенитес: Феновете ме убедиха да остана на \"Анфийлд\"
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес разкри, че основната причина да се съгласи да подпише нов петгодишен договор с клуба от "Анфийлд" са привържениците на тима.

Бенитес, който преподписа с мърсисайдци до 2014 година, заяви:
"Това беше лесно решение, защото аз просто исках да остана в този клуб. Миналата седмица се срещнах с фен, който носи флаг на всеки наш мач. Флагът е с моя снимка и испанска фраза "siempre es possible" и той го вее на всеки наш мач. Видях го и на "Сантяго Бернабеу" в Мадрид, когато играхме с Реал, а аз се срещнах с човека, който притежава знамето на базата ни в Мелууд миналата седмица. Беше наистина забавно, тъй като той ми повтаряше постоянно "трябва да подпишеш" и добавяше "надявам се за следващите десет години", но след това си промени мнението и каза "не за десет, за следващите двадесет години". Беше наистина забавно, но тази случка показа истинската страст на нашите фенове и подкрепата, която получава мениджъра от тях. Това е нещото, което никога няма да забравя", заяви Рафаел Бенитес.

Относно самите преговори за новия му контракт, испанеца заяви: "Разговорите отнеха много време и аз бях притеснен. Никога не съм и помислял да напускам и благодарение на усърдната работа на всички, нещата бяха решени. От самото начало аз знаех, че ще остана в Ливърпул."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари