Георги Андонов с контузия в глезена, ще отсъства три седмици

15:17
Георги Андонов с контузия в глезена, ще отсъства три седмици
Нападателят на Берое Георги Андонов има частично разкъсани връзки на глезена, информира Берое Онлайн. Това установи изследването с ядрено-магнитния резонанс, което премина футболистът днес.

По предварителни прогнози това означава, че Андонов ще отпадне от плановете на треньорския щаб на отбора за следващите 3 седмици. Така Андонов със сигурност пропуска мача с Лудогорец на 3 март, както и вероятно домакинството на Локомотив София на 9 март.

Андонов ще трябва да ходи с шина следващите 3 седмици, след което ще започне тренировки. Както е известно вчера той подписа договор за 2,5 години с Берое след като нa 7 февруари се присъедини към лагера на Берое в Алания, разтрогвайки след повече от едномесечна сага договора си с Черноморец.

На мача с Александрия Андонов бе фаулиран изключително грубо и бе заменен принудително. В крайна сметка се оказа, че травмата е сериозна и нападателят, който е един от любимците на старозагорската публика след превъзходните му игри през сезон 2009/10 и Купата на България, ще трябва да почака преди отново да може да радва беройците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация