Бекъм съжалява за Капело, но подкрепя Реднап

17:59
Бекъм съжалява за Капело, но подкрепя Реднап
Бившият капитан на английския национален отбор Дейвид Бекъм съжалява, че Фабио Капело вече не е мениджър на Англия. Според него италианецът правилно е напуснал поста си, след като не е получил възможност да избира капитана на тима.

"Работил съм с Фабио няколко години. Това е тъжно, защото се случи в един много важен момент за английския национален отбор. Капело напусна заради свои собствени причини. Той е мениджър и човек, когото уважавам прекалено много. Пожелавам му всичко най-добро. Капитанът на тима трябва да бъде избиран именно от мениджъра", заяви Бекъм след поредната тренировка в клубния си отбор Лос Анджелис Галакси.

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид е категоричен, че Хари Реднап трябва да бъде мениджър на Англия.

"Хари е невероятен мениджър. Той ръководи отборите по отличен начин. Тренирал съм под негово ръководство и го познавам добре. Той е точната личност и трябва да ръководи английския национален отбор. Всички футболисти го подкрепят", каза още Дейвид Бекъм.

Миналата седмица Фабио Капело напусна поста мениджър на английския национален отбор, защото Футболната асоциация на страната отне капитанската лента на Джон Тери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари