Президентът на Реал Мадрид зависи от Кристиано Роналдо

12:28
Президентът на Реал Мадрид зависи от Кристиано Роналдо
Предстоящите избори за президент на испанския шампион Реал Мадрид предоставя крайно любопитно съперничество между двамата основни кандидати за поста - Флорентино Перес и Рамон Калдерон. Двамата ръководители се надпреварват с обещания към привържениците на "Белия балет" кой ще успее да привлече звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо на "Сантяго Бернабеу", ако бъде избран за президент на клуба.

Според испанските медии, дори Флорентино Перес стигна доста по-далеч в предизборната си кампания, като заяви, че ще направи всичко възможно в Мадрид да заиграе плеймейкърът на Милан Рикардо Кака. Според Перес, бразилецът не бил доволен от селекционната политика на "росонерите" и по-специално пренебрегването на младите футболисти за сметка на доказани звезди като Роналдиньо и Дейвид Бекъм. Странно твърдение, като се има предвид, че Кака наскоро отказа "космическа" оферта от страна на Манчестър Сити.

Перес обаче обобщава, че привличането едновременно на Роналдо и Кака би било почни невъзможно, заради огромните разходи, които Реал трябва да направи по трансферните сума, а и високите заплати на футболистите. Стратегията на Флорентино Перес включва също така създаване на селекционен екип начело с Хорхе Валдано и Зинедин Зидан, които да имат последната дума при определяне на трансферите от и към клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stiopata_82
20.03.2009 14:38

Реал ще трябва да се раздели с основни футболисти заради този Перес,и неговите прищявки.Дори и иконата на Реал,Раул бил под въпрос.Преди години заради неговия "Галактико",Реал изпадна в криза и не взе трофей 3 поредни години.Дано това не се повтори.