Сър Алекс започна да губи вяра в Юнайтед

10:55
Сър Алекс започна да губи вяра в Юнайтед
Мениджърът на английския шампион Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън вече не вярва, че тимът му ще успее да спечели и петте трофея, за които се състезава през този сезон, независимо, че в момента има най-добрия отбор за последните 20 години на "Олд Трафорд".

"Червените дяволи", които вече спечелиха Световното клубно първенство и Купата на лигата в Англия, оглавяват временното класиране в Премиършип с четири точки преднина и все още имат шанс да спечелят ФА Къп и Шампионската лига.

"За да спечелиш всички купи във футбола трябва да си най-добрият, но и да имаш много късмет. Наистина ще е доста трудно да направим това", заяви сър Алекс.

"Единственото, което ще кажа е, че това е най-добрият отбор, който съм имал. Чувствам се сигурен във всеки мач, който играем", допълни още шотландският наставник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
19.03.2009 18:33

Понякога медиите обичат да преувеличават и ето пример за това .. Фърги се изказва нормално няма човек от даден клуб независимо дали футболист или пазач на стадиона да каже*lol*а ние 100% ще спечелим и 5те купи.Нормално е да каже,че ще е трудно и то си е така,а отделно доста тъпо е тва,че някои отписаха Ман след тая загуба от Пуул все пак и най-добрите грешат,аз мисля,че имат сили за сичко *wink*

shark2009
19.03.2009 16:30

Вярвам в Юнайтед , и прав си да стигат им шампионската лига и премиер лийг и ще щракат с пръсти . *joking* Ама ме притеснява мястото на Бербатов в този отбор надявам се да се посъвземе и да им навкара яко голове и на челси дет ги мразя много и на ливърпул (където и да ги срещнат) А пък ако бият Барселона напрао , напрао ще се надрискам от кеф.

BUBOLE4O_ME4O
19.03.2009 14:14

Заглавието е написано така, че да привлече погледа ви *wink* Иначе наистина няма нищо общо с изсказването на Фърги. 5 купи не искаме *smile* Стигат ни само ПЛ и ШЛ *thumb_up* *beer*

Kantev
19.03.2009 12:50

Ще им бъде много трудно занапред,но се надявам да се сравят,а с Ливърпул искам реванш на финала в ШЛ *devil*

BoBi_Levskara
19.03.2009 12:03

Заглавието на статията е доста пресилено според мен.Той просто казва, че ще е трудно а не, че е загубил вяра.

tobito
19.03.2009 11:27

Споко ще има късметът който се полага на всеки тим , който се е устремил към 5 титли в един сезон.

torres_222
19.03.2009 11:17

И аз така мисля, загуби вяра ! Определено ШЛ ще бъде спечелена от друг тим ! Надявам се от Ливърпул! А за шампионата .. там вече Манчестър според мен ще успеят да задържат 1вото място и да спечелят титлата.. ако си взимат мачовете, естествено! *smile*