Реднап: Ще е нечестно да напусна Тотнъм сега

17:42
Реднап: Ще е нечестно да напусна Тотнъм сега
Хари Реднап заяви, че би било нечестно да напусне Тотнъм преди края на сезона, за да поеме поста на селекционер на Англия, но обяви амбиции да води тима на Евро 2012.

"Има възможност да съвместявам и двете длъжности, но евентуално само по време на Европейското първенство, в дългосрочен план бих поел само единия пост", каза Реднап днес.

"Според мен е невъзможно да си мениджър във Висшата лига и селекционер на Англия едновременно. А да напусна Тотнъм в този момент би било нечестно. Всичко ще се изясни след края на сезона:", каза още наставникът на "шпорите", който е основен кандидат за заместник на напусналия Фабио Капело.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beckham_07
16.02.2012 18:58

Много сложен казус. От една страна да водиш националния е връх в кариерата, от друга в Тотнъм напарви толкова много и има още какво да покаже и даде на клуба. Каквото и да направи няма да сгреши. За съжаление обидени винаги ще има !!!!!!! *devil*

WeAreHotspurs
16.02.2012 19:52

Никой фен на тотнъм няма да му се обиди каквото и да направи *smile*

ceco26
16.02.2012 18:48

Абе дано си заслужава напускането на спърс лятото, а не да стане поредната жертва в треньорският пост на Англия и да остане на сухо...