20 души ще гледат Ел Класико на живо, заради "Еврофутбол"

17:32


20 души ще гледат Ел Класико на живо, заради "Еврофутбол"
20 души ще гледат Ел Класико на най-големия стадион в Европа благодарение на кампанията "На футбол в Европа с Еврофутбол!". Българският букмейкър ще ги изпрати на най-голямото дерби на Стария континент между Барселона и Реал Мадрид, което ще се проведе на 22 април в каталунската столица.

Поредното футболно представление на двата отбора, на което ще станат свидетели 20-те късметлии, ще се изнесе на "Камп Ноу" - стадионът, който е "дом" на ФК Барселона от 1957 г. Той е проектиран от архитектите Франческо Миро и Йозеп Маури и е строен в продължение на две години. Целият проект е струвал зашеметяващите за времето си 288 милиона песети. Общата площ на стадиона е 55 000 квадратни метра, като най-високата му точка е 48 метра. Размерите на игрището са 105 метра дължина на 68 метра ширина, като стадионът има и рекордните 105 изхода. До 2000 г. официалното му име е Estadi del FC Barcelona (Стадион на ФК Барселона), след това управата на отбора гласува за смяна на името на "Камп Ноу" (в превод: нова земя). Съоръжението е оценено е от УЕФА с 5 звезди и е било домакин на множество международни срещи и финали на Шампионската лига, последният от които е през 1999 година. Може да побере близо 100 000 човека, което го прави най-големият стадион в Европа и 11-ти в света.

"Най-големите неща" продължават да се случват с участниците в Еврофутбол - най-голямото футболно дерби в Европа ще се играе именно на този терен, а най-големите късметлии сред тях ще могат да усетят емоцията от това да присъстваш на Ел Класико и то като зрител на "Камп Ноу". Повече информация за кампанията "На футбол в Европа с Еврофутбол!" можете да намерите на www.eurofootball.bg.

Кампанията се провежда от 29.01.2012 г. в продължение на 10 седмици (кръга) и в нея може да участва всеки, който е заложил минимум 6 лева в някоя от програмите на букмейкърската къща. Общо 10 щастливци, които бъдат определени от системата за приемане на залози в края на всеки кръг, ще получат като допълнителна награда екскурзия за двама до Барселона плюс билети за битката между двата гранда. Освен това, във всеки кръг участниците ще имат и възможността да получат и 20 допълнителни печалби от по 500 лева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wilcho_FCB
16.02.2012 20:00

Само да кажа, че Барса не е Меси и Мадрид не е Роналдо!Можехте да сложите друга снимка..

rmadrid_fen
16.02.2012 20:09

и никога не са били! преди Роналдо в Юнайтед искаше да прави всичко само и само да е повече от Меси, но вече и той не е такъв.