ЦСКА май се размина с Лаборде

09:47
ЦСКА май се размина с Лаборде
Надеждите на ЦСКА да привлече звездата на Анортозис Рикардо Лаборде стават все по-малки, но още ги има. Президентът на кипърския клуб Савас Какос е категоричен, че колумбиецът, който днес навършва 24 години, не е за продан. От думите на боса стана ясно, че червените действително са били готови да платят 1,2 милиона евро за Лаборде.

"От ЦСКА показаха голям интерес към Лаборде и е вярно, че предложиха за него 1,2 милиона евро. Офертата наистина си струваше, но нашият отговор бе отрицателен. Няма как да продадем Лаборде точно сега. Той е най-добрият ни футболист и евентуална раздяла с него ще разбие отбора. Имаме цели, които трябва да изпълним и затова Рикардо ще остане. Ако през лятото получим нова оферта, може и да се разберем", заяви босът на Анортозис.

Преди броени дни Лаборде поднови договора си с кипърския клуб и сегашното споразумение изтича през 2017 година. В него е вписана освобождаваща клауза от 3 милиона евро.

Представители на ЦСКА ще преговарят и днес с Анортозис на кипърска земя. Най-малкото, което ще постигнат червените, е опцията да се ползват с предимство при закупуването на колумбиеца през лятото.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация