Дзола: Джовинко ще бъде наследникът на Дел Пиеро

16:35
Дзола: Джовинко ще бъде наследникът на Дел Пиеро
Себастиан Джовинко ще бъде наследникът на Алесандро Дел Пиеро в Ювентус, смята бившият италиански футболист Джанфранко Дзола.

Ветеранът в състава на "старата госпожа" играе последния си сезон с екипа на гранда от Торино.

Джовинко, който е известен с прякора си "атомната мравка", пък е юноша на "бианконерите", а в момента рита за Парма. Дуковете притежават 50% от правата му, но през лятото Юве може да си го върне. Преди време футболистът напусна "старата госпожа", тъй като не получаваше достатъчно шансове за изява. За да се върне в тима, Себастиан иска гаранции, че ще играе редовно. 

"Според мен Джовинко ще наследи Алесандро Дел Пиеро. Когато бях в треньорския щаб на младежкия отбор си мислех, че ще изпитам трудности в намирането на класически реализатор, но Джовинко има класа и креативност. Той израсна много и не само създава положения, но също така вече знае как да вкарва попадения. Той се превърна в един отличен втори нападател", сподели Дзола.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
15.02.2012 17:15

Много, много талант има в това момче, който го следи знае за какво говоря.Ще стане голяма звезда и съм сигурен, че ще се върне в Торино, защото е един от нас и обича отбора *smile*