Пълна промяна в националния

11:34
Пълна промяна в националния
Първият списък на Любослав Пенев като селекционер бележи пълната промяна в националния отбор ба България. Потвърди се новината на “Труд” отпреди седмица - за контролата с Унгария на 29 февруари липсват “трите коня”, теглили по думите на Димитър Бербатов каляската на тима. Положението с отказалия се от националния голмайстор на Висшата лига е непроменено и след разговорите по телефона със селекционера по темата. Ясна е обаче позицията на Пенев - ако Бербатов поиска да се върне, вратите на националния са отворени за него.

Мартин Петров и Стилиян Петров също не са повикани за проверката. Липсва и четвърти тартор от последните години - Благой Георгиев, който сам обяви отказване преди няколко месеца.

Нападателят на “Лече” Валери Божинов е в списъка. Нападателят има труден сезон, след като “Спортинг” го извади от отбора и преотстъпи на “Лече” заради дисциплинарно нарушение по време на мач.

Вместо тримата от Англия Пенев покани петима от лидера в “А” група “Лудогорец” - Йордан Минев, Светослав Дяков, Михаил Александров, Емил Гъргоров и Иван Стоянов. От ЦСКА са призовани Иван Бандаловски и Борис Галчев, а от “Левски” само Владимир Гаджев.

Легионерите са деветима, а играчите от българското първенство - 13. Сред представителите на “А” група е и 35-годишният вратар Стоян Колев, който прави един от най-силните сезони в кариерата си. Стражът на “Черноморец” заключи вратата си през есента и не е допуснал гол в 8 поредни шампионатни мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sunfreak
15.02.2012 13:53

Според мен ако Пенев неможе да ни оправи , никой неможе.

tymypa
15.02.2012 11:44

аххахаха мале мале как ще ни бият и тези келеши