Херо: Гледах мачове на Левски и ЦСКА, имам представя за играта им

10:25
Херо: Гледах мачове на Левски и ЦСКА, имам представя за играта им
"Загубата от Добруджа в последната ни контрола не ме притеснява. Съвсем нормално е да допуснем и поражения по време на подготовката, за да видим къде грешим. В интерес на истината обаче срещу Добруджа играхме по-добре от мачове, в които победихме до тук“, заяви пред "Тема Спорт' старши треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров-Херо.

Наставникът на бургазлии взе отношение и по въпроса с евентуалното отлагане на първия пролетен кръг, заради лошото време в страната.

"Аз съм за провеждането на мачовете при нормални условия. Ако е като сега – замръзнали терени и много сняг и студ по-добре да не се играе. БФС трябва по-рано да реши, за да знаят клубовете какво да правят", добави опитният специалист.

Относно селекцията при "акулите" той каза.

"Нямам време вече за нови играчи. Каквото сме взели това е. Склонен съм да предложа договор на Боли, но не зная дали ще се разберем за условията. Притесняваме и факта, че Мелконян още не е при нас, заради проблеми с работната му виза. Така после ще му е нужно повече време за адаптация. Доволен съм от Преслав Йорданов. Момчето се справя бележи доста, но е единственият ни вариант в атака. За това искам да задържим Боли", каза Херо.

Относно представянето на конкурентите до тук – Лудогорец, ЦСКА, Левски и Литекс той сподели.

"До колкото мога следя какво правят. Благородно им завиждам, че могат да тренират при нормални условия в Турция. Селекциите на водещите ни отбори – ЦСКА, Левски и Лудогорец сега са по-добри, отколкото тези, които направиха през лятото. Гледах им вече няколко мача на ЦСКА и Левски, така че имам представя за играта им", завърши Херо

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация