Сантос си тръгна от Лудогорец

08:38
Сантос си тръгна от Лудогорец
Последният пристигнал в Лудогорец си тръгна първи - бразилецът Уесли Сантос напусна лагера в Белек. 21-годишният ляв бранител дойде в началото на подготовката и игра 45 минути в една от контролите - на резервите с украинския Волин (2:6), но не впечатли. И на тренировките Сантос от клуба на Краля Пеле - Сантуш Сао Пауло, не даде заявка за договор. "Отивам си в Бразилия и не знам къде ще играя", кратко заяви футболистът, цитиран от "Труд".

Най-вероятно до началото на втория полусезон няма да бъдат вземани други футболисти нито на проби, нито направо с договор, обяви клубният бос Кирил Домусчиев. Така селекцията изглежда приключила.

От Турция ще си тръгнат и почти всички останали, но само за два дни - да отпочинат от дългия лагер. След като Домусчиев реши да удължи престоя в Белек до 22-и, на всички играчи бе разрешено да правят каквото искат във вторник и сряда. И повечето от тях си резервираха самолетни билети да се приберат при близки и приятели. Останалите - предимно чужденци, ще го ударят на пълна почивка и екскурзии в Турция. Отборът ще се събере отново в четвъртък вечерта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация