Домусчиев: С тези момчета ще гоним титлата. Селекцията приключи

08:32
Домусчиев: С тези момчета ще гоним титлата. Селекцията приключи
Отборът на Таврия успя да ядоса с груба игра Лудогорец и си изпати. Само за едно полувреме украинците отнесоха четири гола, а до почивката водеха с 2. Двата отбора изиграха контрола в Белек, Анталия. Мачът завърши 4:2 в полза на "орлите" и това е първата победа от изиграните контроли на турска земя. Собственикът на лидера в "А футболната ни група Кирил Домусчиев остана доволен от успеха и заяви, че зимната селекция е приключила.

"Доволен съм. Получи се здрав мач. Виждате, че колегите от Украйна не се шегуват. Чест прави на момчетата, че не се притесниха от грубата игра и се стегнаха, за да направят пълен обрат.

Виждате, че се стремим да играем със сериозни съперници. Срещнахме се с тимове, които са в топ 4 на Полша и Украйна. Завършихме наравно в първия в Румъния. Нормално е да се натрупа умора в момчетата, като се има предвид и че тренираме двуразово.

Селекцията в Лудогорец приключи. Няма да има повече текучество на футболисти. Това е съставът, с който ще гоним титлата. Гледаме си нашата подготовка и не ни интересуват другите. Оставаме до първия кръг тук. След това летим до Пловдив, бием на "Лаута" и се прибираме", заяви Кирил Домусчиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bos
14.02.2012 19:47

Ще играят в Уефа защото са достойни за там пък по напред ако продължават да се развиват в същият дух и шампионска лига

zipovic
14.02.2012 19:45

Лудогорец мачка мн са добри дано да са шампиони тази година

marinov_user
14.02.2012 12:34

Успех и от мен, не съм фен на Лудогорец, но много ги харесвам как играят и им пожлавам класиране и достойно представяне в шампионската лига. Фен съм на ЦСКА, но при нас от край време само долни боклуци ни управляват.

berbatoglu
14.02.2012 08:49

най-класния тим в България! дано поне те пробият в европа