Цветанов освободи трима играчи на Етър

15:54
Цветанов освободи трима играчи на Етър
Наставникът на Етър Цанко Цветанов обяви имената на трима футболисти, от които се отказва. Това са защитникът Пламен Костадинов и халфовете Мартин Райнов и Уилфред Н'Теде. В същото време клубът привлича нападателя Борислав Кралев, който досега беше на проби.

Раздялата с Пламен Костадинов (на снимката) е специално събитие. Известният като Зъбчо футболист е доста популярен в търновския регион. Той е юноша на "виолетовите" и почти през цялата си кариера е бил само на стадион "Ивайло". Сега обаче за 30-годишния бранител вече няма място в тима, гонещ промоция в елита. От ръководството благодариха на Костадинов за преданата игра през годините и заявиха, че най-вероятно ще му бъде предложена работа в клуба. Ако реши да прекрати кариерата си, „Етър“ ще го изпрати с бенефисен мач. Младият французин Н'Теде също не влиза в плановете на Цветанов и е свободен.

Игралият досега под наем Мартин Райнов пък е върнат на „Берое“, тъй като на неговия пост има достатъчно играчи, а той не е собственост на „Етър“.

Иначе новото попълнение в атака Борислав Кралев подписа договор за срок от 3 години. Бившият нападател на Марек е роден на 5 септември 1991 г., висок е 175 см и тежи 65 кг.

Днес „Етър“ замина за Бургас, а утре великотърновци ще срещнат водения от Димитър Димитров–Херо състав на Черноморец. Мачът е от 13:00 ч. на изкуствения терен в Поморие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация