Стоилов: Наско Сираков има право да критикува ръководството на Левски

11:30
Стоилов: Наско Сираков има право да критикува ръководството на Левски
Още една водеща фигура на Левски от близкото минало разкритикува остро спортния директор Георги Иванов-Гонзо.

Станимир Стоилов, който изведе "сините" до най-големите им успехи този век, не спести остри думи към бившия нападател заради конфликта с Наско Сираков.

Иванов и Сираков отново започнаха медийна война, като определенията помежду им не бяха особено приятни.

"Оправданията на Гонзо и ръководството са жалки. Не само Наско Сираков, а всеки фен и журналист има правото да изказва мнението си за клуба. Хората, които работят там, трябва да се защитават с играта си на терена. Не мисля, че критиката на Сираков е била злобна или обиждаща. Напротив, смятам, че беше градивна. Когато някой критикува, по какъв начин пречи на треньора и директора да работят? Мен като са ме критикували, съм се амбицирал", заяви Мъри пред "Меридиан Мач".

Стоилов изказа мнение и за новия футболист в редиците на "сините" Кристовао Рамос. Той му е бил треньор в Анортозис и познава отлично качествата му.

"Аз съм пристрастен в случая, но когато съм му бил треньор, той е нямал слаби мачове. Много добър футболист е, но трябва да се има предвид, че идва при съвсем различни условия. В Кипър терените са много добри, а тук ще трябва да свиква с нашите.

Отделно, и той, и Присо в ЦСКА, не са играчи, от които трябва да се очаква сами да печелят титли и мачове. Ще дам пример с Гара Дембеле, който вкара 25-26 гола миналия сезон, но те не стигнаха за титла", сподели още Стоилов пред вестника.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари