Мишел Платини вече е продаден на Динамо Букурещ?

10:30
Мишел Платини вече е продаден на Динамо Букурещ?
Шефовете на ЦСКА са продали Мишел Платини на Динамо Букурещ, твърди румънското спортно издание "ProSport". Ръководството на Динамо си е харесало бразилския нападател по време на мача между двата отбора по време на зимната им подготовка в Турция, и е направило всичко по силите си, за да привлече футболиста.

ProsSport твърди, че двата състава са договорили вече всичко по трансфера на играча, и описва кариерата му.

Платини направи впечатление и с бойните си умения, по време на контролата между ЦСКА и Динамо, когато предизвика масово сбиване на терена. След мача обаче страстите се успокоиха, и нападателят на „червените” се сдобри с футболистите от Букурещ, на които ще става съотборник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sandokana
14.02.2012 09:27

хахаха еи тва е,,... два три тупаника ите купуват *lol**joking*

mostwanted1986
13.02.2012 16:00

Абе хора, кво се впрягате. Престанете да ги гледате и да ходите на мачовете им ако могат така да се нарекат и лека по-лека те ще видят, че няма интерес и дано най-после се сетят да спрат това смешно първенство!!! Гледайте си европейските мачове и ви дреме на.... за тези лайна!!!

holigan4e
13.02.2012 18:05

и аз така смятам баце...българското е пълна дупка

dimitar326
13.02.2012 15:37

4естита титла на лудогорец,тия само за пари мислят кои остана в нападение???????????????????????????*wonder**wonder**wonder*

gerrard9000
13.02.2012 14:50

ако искат есенния полусезон да играят с 1 отбор, а пролетния с друг.толкова футболисти минаха, без нищо да дадат на отбора.толкова ли са зле тези собственици.продават, купуват....тва да не е столичния боклук да го транспортират където им скимне.цялото ни първенство е една центрофуга за некадърници.на новите футболисти тъкмо им запомним имената и вече е дошло времето да си тръгват.не се прави така отбор.за това и националния ще е този хал.сега вместо някой българин ще играе нджого и куп други незнайни войни.после се чудим защо никой не гледа първенството и стадионите са празни.ако някой ми даде една добра причина да отида на мач, моля да каже.за какво ли се ядосвам само.

FaNaTiKa
13.02.2012 12:26

Абе тия само пари правят от отбора *lol* вече са ми безразлични... никакво бъдеще и настояще нямат, само история на фона на другите бг смешници си е доста силна, ама кой го топли миналото както се казва ..

vasil1974
13.02.2012 14:02

от 4-5 месеца викам по-форумите по тази тема.до когато са тия двамата шефове нищо добро не ни чака.....погледни само;стадион НЯМА-база;НЯМА-школа;НЯМА...........ми то кво има?само си првят пари от Цска.....щом видят камера веднага застават пред нея.да си виждал някой сериозен шеф да излиза пред камерата./чакай че забравих те ония са европеици,а не селяни/