Георги Иванов – Гонзо подписа с Видима Раковски

14:53
Георги Иванов – Гонзо подписа с Видима Раковски
Видима Раковски ще направи петдневен лагер в Кресна през новата седмица. Отборът ще отпътува от Севлиево във вторник и ще се завърне в събота. Предварителните планове бяха футболистите на Костадин Ангелов да се готвят изцяло в домашна обстановка, но тежката зимна обстановка и невъзможността да се водят нормални тренировки наложиха промяната.

По време на краткия лагер, Видима Раковски ще изиграе три контролни срещи. Старши треньорът Костадин Ангелов вече е договорил във вторник севлиевският тим да срещне бившия му отбор Пирин, на който той беше наставник през миналата година. В четвъртък съперник за спаринга ще бъде Пирин Гоце Делчев, а преди отпътуването за Севлиево, в събота, най-вероятно Видима-Раковски ще срещне отново благоевградския Пирин. Севлиевският отбор ще отседне в хотелски комплекс "Бриони", в гр. Кресна.

След последната контролна среща стана ясно, че на лагера с отбора ще тръгне защитникът Георги Иванов – Гонзо, който беше на проби, но вече подписа договор с клуба. Футболистът носи името и прякора на спортния директор на Левски.

До началото на зимната подготовка Иванов е носил екипа на Монтана. Другият футболист, който беше тестван през изминалата седмица – Никола Минков е освободен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stakata_boy
12.02.2012 15:46

ако не беше заглавието на статията,никой нямаше да я прочете пфффффф *thumb_down**thumb_down**thumb_down*

devillinside
12.02.2012 16:34

напално правилно

greenhool
12.02.2012 15:00

Футболистът носи името и прякора на спортния директор на Левски. - Не носи прякора на Майк Тайсън

efc27
12.02.2012 14:56

Помислих си,че ще бъде новият спортен директор *lol*

Chelsea_FanBlue
12.02.2012 15:35

И аз нещо подобно си помислих. Пък и почти цялата статия засяга ФК Раковски, но заглавието е насочено към някакъв анонимник. *thumb_down* за статията!