"Божинов ми каза, че в Левски е супер"

09:25
"Божинов ми каза, че в Левски е супер"
Играч от Лече подписва с Левски за 2,5 г. , пише на първа страница вестник "7 дни спорт" . Малийският защитник Сюлейман Диамутен пристигна вчера в София с полет от Рим, за да подпише договор с Левски. 29-годишният здравеняк, който има 107 мача и 2 гола в Серия А, ще мине медицински прегледи днес. Ако всичко е наред, малко по-късно ще парафира със сините за 2,5 години.

Диамутен пристигна с доста багаж в София. Високият 1,84 м централен защитник може да играе и като десен бек. След прегледа и подписването на договора с Левски той ще замине за Турция, където са на лагер играчите на Николай Костов.

”Идвам, за да подпиша с Левски. Ще премина медицински прегледи и след това ще сложа подпис. Валери Божинов ми каза, че в Левски е супер”, заяви играчът на Летище София.
Здравенякът, чийто договор с Лече е до 30 юни 2012 г, ще получава около 200 хил. евро на сезон в Левски. Преговорите за трансфера на играча са водили лично директорите на сините Иво Тонев и Георги Иванов.

„Трансферът на Диамутен е почти факт. Казвам почти, защото трябва първо да мине медицински прегледи. Доколкото знам, е в добра форма. Селекцията може скоро да приключи”, коментира Иво Тонев за "7 дни спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари