Скандал на \"Емирейтс\", Фабрегас плюе по треньор

10:49
Скандал на \"Емирейтс\", Фабрегас плюе по треньор
Мениджърът на Хъл Сити Фил Браун обвини капитана на Арсенал Франсеск Фабрегас, че е оплюл неговия асистент по време на вчерашната среща между двата тима от турнира за ФА Къп. Испанският национал не игра в срещата, която топчиите спечелиха с 2:1, заради продължителната си контузия, но това явно не му пречи да бъде сред най-дейните лица на "Емирейтс Стейдиъм".

Другата много спорна ситуация, но вече на терена, бе отбелязването на победното попадение на Арсенал от Уилям Галас, който бе в очевидна засада при получаване на топката към него.

"Не мога да ги разбера, след като получиха победата след много съмнителен гол, а след това са недоволни. Видях Фабрегас, той оплю моя асистент в тунела. Това е техният капитан, надявам се е горд от себе си", заяви Браун след мача, което вероятно ще предизвика разследване от Футболната федерация.

"Категорично отричам да съм оплюл някой след мача. Никога не съм го правил през цялата си кариера на терена, защо да го правя сега, когато дори не играя", оправда се от своя страна Фабрегас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

henryal
18.03.2009 18:27

100% си прав, още на живо по тв се видя

paunQ
18.03.2009 18:13

Заповядайте http:// www.goalcentre. com/arsenal-vs- hull-city-live- highlights-fa- cup/ . Гледайте третото клипче и сами преценете дали вратаря не играе последен с топката. Аз съм сигурен, че не съм сляп..

brisi
18.03.2009 16:49

Ами,като му гледам физиономията на Сеск на снимката и пак не вярвам,че е способен на такова нещо.Победата е за нас точка по въпроса.Засада не засада,т'ва е.henryal не се връзвай на такива,като на сезонния любовник,че няма смисъл.Ти само,като му чуеш ника и се сещаш,че не разбира от мачове,та камо ли да ми пише за АРСЕНАЛ.Дано поне от презервативи да разбира ...... хахахахахахаха *devil*

sasho75
18.03.2009 16:03

henryal ,все от някъде трябва да се почне все пак *wink* ,а и добре че си взехте мача(заслужено),че можеше да ви стане доста натоварена програма с този Х -към,който вървеше мача.Честит Ви полуфинал с Челси-все пак това е купата на Англия.

henryal
18.03.2009 15:23

sasho75 предпочитам да ни подпират в ШЛ и ВЛ, а не срщу Хъл за ФА...де*а и простия SuMmErLoVe де*а
*evil*

Castello
18.03.2009 13:26

В момента на подаването от центъра Галас не е в засада така че ако вратарят е играл с топката последен реферите правилно са разтълкували ситуацията, ако обаче топката е докосната от играча на Арсенал (когото не ми се заниава да търся кой е ..) е налице грешка на съдийската бригада.Не е нужно да се обиждате за да стигнете до истината ..

gocktherock
18.03.2009 13:24

Засада определено имаше, вратаря не игра последен с топката, а другия нападател на Арсенал. Преди малко гледах репортажа от мача по Нова, ясно се вижда това. За плюването, не знам. Те там си знаят, ще се направи разследване и ще се разбере

sasho75
18.03.2009 13:15

Пауне,стига рева-засада имаше 101%,то на повторенията не се вижда па камо ли страничния да види кой играе последен,дори и така да е трябва да се счита за рикошет,при който пак Галас е в засада,т.е от застраховка трябваше да си вдигне баряка,но нека малко и вас да подпрат,че все ревете *wink*

paunQ
18.03.2009 12:08

Каква засада? Последен с топката игра вратаря на Хъл. Не знам дали си сляп или говориш наизуст! Виж ситуацията и тогава пиши!

footskater_sam
18.03.2009 10:54

стига простотии оная мърша сигурно си е заслужила храчката.