ЦСКА започва преговори за халфове от Франция и Италия

10:47
ЦСКА започва преговори за халфове от Франция и Италия
Халф, който е играл в националния отбор на Франция, може да подсили ЦСКА до часове. Другият вариант е полузащитник от Италия. С двете имена собственикът Димитър Борисов си тръгна от Анталия, за да стартира преговорите за привличането им, съобщава "24 часа".

Днес в лагера на “червените” трябва да се върне мароканецът Хадад, който бе освободен веднъж. Оказа се, че имал сериозни финансови претенции и след като ги намалил, най-вероятно ще подпише договор. Той можел да играе като защитник.

Днес трябва да пристигне и уругваецът с италиански паспорт Матиас Кардасо, който има 2 мача с екипа на “Милан”. И той обаче не е играл 6 месеца, след като Олимпиакос Волос бе изхвърлен от елита на Гърция за уговорени мачове.

С Кардасо в състава отборът се класира дори за участие в евротурнирите, но УЕФА също го санкционира с отстраняване.

Вчера правната комисия на БФС подкрепи становището на спортно-техническата по случая с Абел Анисе. То обаче бе достатъчно объркано, като се твърдеше, че контрактът е прекратен правомерно, но се търсеха някакви спортни причини. Клубът, който го накарал да напусне “Черноморец”, подлежал на санкция. Това обаче е трудно доказуемо.

Карлос Диого трябва да плати 100 000 евро на ЦСКА, за да разтрогне договора си с клуба. До часове трябва да бъде финализирана сделката и за Адемар Жуниор.

Сега вариант за него са отбори от Русия и Китай, след като интересът на румънския Конкордия паднал рязко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf84
10.02.2012 11:10

Те че ни трябват халфове,трябват ни,ама пак ще сърбаме попарата с тея италианци*angry**angry**angry*

gos13
10.02.2012 11:09

Не е конкретно но с тези вносни футболисти ми заприлича на вноса *колите втора употреба**joking*