Заточиха Живко Миланов да тренира в преспи

11:24
Заточиха Живко Миланов да тренира в преспи
На ставащия традиционно явление в страните от Източна Европа натиск за преподписване на договора стана жертва националът Живко Миланов. Защитникът спешно бе върнат в Румъния от лагера на румънския Васлуй в Анталия, за да преговаря за нов контракт, съобщи пресата в северната ни съседка. Настоящият изтича през лятото, информира "24 часа".

Заедно с Миланов от турския курорт бе откомандирован и сръбският халф Неманя Милисавлевич. По-рано същото се случи и със словашкия халф Павол Фаркаш. Тримата са на един хал и според съобщението в медиите ги чака отлъчване от първия отбор, ако продължават да бъдат вироглави.

Миланов и колегите му по съдба вече започнаха да бъдат тормозени. В кучешки студ от минус 15 градуса тримата бяха пратени да въртят обиколки на засипания със сняг общински стадион във Васлуй. Те обявиха, естествено, че не правят драма от случващото се. Щели да се готвят и ако бъдат нужни, да са на разположение. Това показва, че твърдо отказват да преподпишат. Миланов все пак бе върнат на лагера в Турция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация