Бивш футболист на Милан дойде в ЦСКА

10:43
Бивш футболист на Милан дойде в ЦСКА
Уругвайският халф Матиас Кардачио се очаква до часове да пристигне в лагера на ЦСКА в Турция. 24-годишният играч ще изкара пробен период при "червените", информира "Тема Спорт".

Най-големият връх в кариерата на Кардачио е, когато през лятото на 2008 година след добрите му изяви с Насионал в Копа Либертадорес, световният гранд Милан подписва 4-годишен контракт, определяйки го като голям талант. Той взема участие обаче само два мача с екипа на "росонерите" срещу Лацио за Купата и срещу Палермо за Серия "А". По-късно кариерата на Кардачио преминава отново през родината му, играе в мексиканския Атланте, а за последно е в Гърция в тима на Олимпиакос Волос. Както е известно обаче, през миналото лято този тим бе уличен в "черно тото" и изхвърлен от професионалния футбол, като в момента реално не съществува.

Матиас Кардачио е роден на 2 октомври 1987 в столицата Монтевидео, висок е 175 см.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jan4o
10.02.2012 00:26

Напоследък все такива ги чуваме .. От Барселона идвал , От Реал Мадрит идвал , От Милан идвал ... *cool**confused**cigarette**surprized*

aa2
09.02.2012 17:00

Абе глупаци, ми вие какво искате, да купят някакви играчи като Роналдо и Меси ли?За малък отбор това са големи играчи.Все едно отбор от 3-та лига в Испания да купува някакви супер известни играчи.Няма как да се купуват големи играчи, защото първо парите не са малко, второ те няма да искат да дойдат в България.Футбола ни може да се вдига само и единствено като започнат да се взимат залязващи звезди, които да помагат на отборите ни да стигат по-далеч от групите в ЛЕ.

Tzerber
11.02.2012 23:25

Навремето,когато ЦСКА е бил отбор,признат в цяла Европа,кажи ми имало ли е тогава в отбора Ибрахима Гай,Платини,М'боли ???? Имало е само българи,търсили са се истинските таланти,имало е школи тогава..България е произвеждала футболисти като Стоичков,Костадинов..За това и националният ни отбор завърши на 4-то място 94'! За мен проблема е в държавата..Докато татковците даряват топки,екипи и пари на отборите ,за да играят бездарните им деца титуляри,а в същото време истинските таланти пушат цигари и се напиват по заведенията..до като това продължава няма да има футбол в България ! ЦСКА е име,с което Титани,Божковци,Митали и т.н. се гаврят от години насам..Няма оправия тая държава !

vasil1974
10.02.2012 01:17

жоре не ни обиждай бе човеко,ние просто казваме че е смешно?

martin_lfc
09.02.2012 10:53

Какво става все едно ще е някакъв голям футболист. Само като слушам Левски взе футболист на Барса, ЦСКА на Реал Мадрид и повечето футболисти сигурно са дърти пенсии където трябва да ги сменят на 25 минута или някакви млади ,които са за 6-та дивизия на Германия.

betonovoz
09.02.2012 10:48

Кой знае какав е щом от Милан е дошъл в Цска