Стоилов напът да смени Костов в Левски

11:30
Стоилов напът да смени Костов в Левски
Станимир Стоилов е изборът на новите началници в Левски за следващ треньор на "сините", научи "Тема Спорт". По всичко личи, че дните на сегашния наставник Николай Костов са преброени. Иво Тонев и Георги Иванов едновременно използват различни медийни пощенски кутии, с които подсказват, че не са доволни от работата на Костов, а в същото време типично по тодорбатковски отричат, че има разногласия в клуба.

Самият Тодор Батков всеки момент трябва да обяви влизането в сила на договора с новия си партньор "ВТБ", който впоследствие ще превърне адвоката в безгласна буква.

Именно това е условието на Станимир Стоилов, за да се върне като треньор в Левски -Тодор Батков да няма решаваща дума. Двамата не хранят добри чувства един към друг, а адвокатът продължава да дължи на Мъри известна парична сума от влизането в Шампионската лига.

Връщането на Стоилов е фикс идея на Георги Иванов от поне година и половина. За този период той е канил Мъри два пъти, но е срещал отказ. Новият изпълнителен директор Иво Тонев също вече е сондирал подобно развитие на треньорския проблем в Левски. Нищо чудно това да стане, след като спонсорът/купувач "ВТБ" влезе вече официално в "синия" клуб и Тонев няма да съобразява решенията си нито с Батков, нито с Георги Иванов.

Рокадата може да стане съвсем скоро, ако Николай Костов продължи да отправя словесни стрелички към Тонев, каквато бе тази с "нямаме пари, а искаме футболисти". Въпреки че новият началник отрича за напрежение, ясно е, че подобни медийни изхвърляния на треньора не му се харесват.

Не е изключено Костов да бъде уволнен малко преди началото на пролетния дял на първенството, ако "сините" продължават да не показват израстване в играта си. Неговият договор е до края на първенството, като през април той ще реши дали има смисъл да преговаря за удължаването му. Началниците на Левски обаче са коментирали, че на този етап има голямо разминаване между теоретичните познания на Командира и практическите му умения като треньор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mihaileg
09.02.2012 16:58

Тва вече наистина само тука може да се види! Кво е тва, дайте направо да ги сменяме през седмица треньорите! Ей така, за каузата..

celtic
08.02.2012 15:04

Това ще е най-голямата глупост...оставете човека да работи..личи си че я разбира играта и иска да постигне нещо...Стоилов даде на Левски каквото можа...тъпо е толкова често да се сменят треньори

ReliableLive
08.02.2012 12:37

пхаха.Ще уволнят треньора още преди да е изгирал мач от първенеството.Това може да се случи само в България ..

Cristian0
08.02.2012 11:55

Как точно Тодор Батков ще е "безгласна буква" с 90% от акциите на мен лично не ми е ясно...???

wayne_rooney_44
08.02.2012 12:51

ВТБ ще купи 10%, български бизнесмени близки до руската банка ще купят 80%, а Тодор Батков ще остане с 10%.