Пенев: България има нужда от Бербатов

17:48
Пенев: България има нужда от Бербатов
Селекционерът на България Любослав Пенев заяви, че отборът има нужда от завръщането на Димитър Бербатов. Специалистът разкри, че скоро той ще говори по темата с футболиста на Манчестър Юнайтед.

"Не ме изненадва тази информация за Бербатов, аз я знам преди това", заяви Пенев по повод думите на Берба, че е готов да помисли, ако поискат от него да се върне в националния.

"Отборът ни има нужда от всеки един футболист, особено с такива качества като Бербатов", допълва специалистът.

"До края на седмицата ще имаме повече яснота", каза още Любослав Пенев.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FaNaTiKa
08.02.2012 14:24

аз не мисля така, бих тичал от тук без да се обръщам назад, да като гледам националния и аз тръпна, когато Бербатов вкара гол тръпна, радвам се от сърце, но за мен тук живеят страшно злобни и завистливи хора, бих избягал от тук и не бих се върнал. Аз не се гордея, че съм българин, е гордея се, когато Бербатов, Стилян, Мартин ми донесат радост, както и със Стоичков се гордея и с малко неща общо взето .. от София съм, тук съм се родил, мразя този град .. софиянците казват на всеки от друг град - селянин, повярвайте ми от този град по голяма селяния няма, дупки, задръствания, улични кучете и срутени сгради, отврат !

miro211
01.03.2012 10:31

По-полека бре тюфлек*cards*Ти с каква националност се асоциираш?*sad* Кой не прави грешки!? Съра за какво не пуска Митко в игра? Защото Митко се показа слабохарактерен като се отказа от националния- избра лекия път. Но но в цивилизованите държави (към които ние се стремим) държат на морала и духовните ценности. Ето поне за това трябва да се върне да изтрие тая черна точка пред Фергюсън. Желая успех и на Митко и на националния. Само успехи момчета!!!*ball*

Zdr4Maho
08.02.2012 11:01

България няма нужда от никои те трябва да имат нужда от България

Zdr4Maho
08.02.2012 13:54

И пак се гордея че съм Българин без значение кое какво е за мене думата БЪЛГАРИЯ е всичко . Колкото повече хора мислят така толкова по добре за страната повярваи ми

FaNaTiKa
08.02.2012 12:21

стига с това псевдо родолюбство, отворете си очите, всичко тук е отвратително, за какво Бербатов ще има нужда от България ??? Той е тръгнал от тая сган и е стигнал до върха, аз бих бягал сячески от тая мизерия, за какво да се хабя за България, като България от ден на ден умира и става по-зле, не само футбола, ами всичко ..

bradata63
07.02.2012 22:28

Аз съм бил от провинцията а пък съм бил фен на Левски ами теб да те питам от къде си та си се писал фен на Барса и Порто бе чайко?

FaNaTiKa
07.02.2012 22:38

еми за твое сведение съм ходил на мач на Барселона, не се хваля с това, ходил съм точно на 4 мача, но съм фен на Барселона и като имам въмозжност пак ще отида и там бих отишъл да живея, защото е много по-хубаво от тук, но ти си от провинцията + това си фен на софийски отбор в случая Левски (няма нищо лошо нито в едното, нито в другото), но когато са в комплект .. те ти замъгляват мозъка и псуваш, обиждаш и не мислиш трезво, за мен си идиот, гледал съм и въпросния и след това мачовете, аз гледам всеки мач с участие на Бербатов от 6 години първата му секунда както казах в Тотнъм, отменял съм ангажименти за да гледам играта му, а в националния нито приятелски, нито никакъв друг мач не съм изпускал до сега, така че ти мълчи

bradata63
07.02.2012 22:25

Тези измислени контузии може да ти минават на теб,но не и на мен и внимавай с държането си смотаняка смотан!Той си бил казал мнението кой си ти бе смотаняк,че да тизачитам чорбарското мнение!

FaNaTiKa
07.02.2012 22:28

не ми дреме за ЦСКА, грам, нито пък за смешното Левски, благодарен съм на ЦСКА, че са изкарали любимия мои футболисти, като Бербатов, Стоичков, Мартин Петров, Емо Костадинов, Любо Пенев, Стилян Петров и други, но ти си глупак, били измислени контузии, ти тогава сигурно кабелна не си имал бе шемет, аз съм гледал всеки един мач в който Бербатов е участвал още от първата му минута на Острова в Тотнъм и помня, че беше контузен и имаше проблеми с глезените точно след мача със Сърбия, ама какво да ти казвам, ти си говедо тъпо МНОГО ТЪП селски бек, завистлив най-вече

FaNaTiKa
07.02.2012 22:17

ма гледам, че си фен на Гонзалез, нормално е така да мислиш и да пишеш разни глупости, той се е доказал в националния, има 3 гола от 50 мача .. и все важни *lol*

bradata63
07.02.2012 22:14

Да на истина играе с фантазия и финест,но и с досада и надменност и неуважение!Изтеглете си някой мач и се уверете примерно"Сърбия България"

FaNaTiKa
07.02.2012 22:17

циганин, колко говорих за тоя мач, толкова ли не ти влезна нещо в простата глава бе братле .. след онзи мач Бербатов бе контузен цял месец, Меси да беше, Марадона, Кристиано Роналдо, Пеле, Стоичков, Зидан .. при 0-2 в приятелска среща щеше да излезне, а не да рискува да се получи нещо по-сериозно, а него да го обвинявате за онова 1-6, после защо не бил в националния, прости сте и такива ще си останете, когато го осъзнаете, тогава коментирайте, сега нямате право, тъпи сте, точка, особено ти !

FaNaTiKa
07.02.2012 20:45

жалко че пак журналистчетата и псевдофенчетата ще му броят отиграванията на пръсти и ще го следят зорко, а като не бележи голове само ще плюят, бих казал на тези маскари, че една птичка пролет не прави, факт е че Бербатов единственото нещо, което му е липсвало сравнение с другите футболисти, то това е било повечко спортна злоба и хъс (щом е стигнал от Пирин до Ман Ю, значи ги е имал в някакви количества, но при него талантатът е в повече, а хората са казали, че трябват 99% усилия и 1 % талант, при него талантът е повече от усилията), а е чист факт, че Бербатов най-нахъсано е играл с националната фланелка, който не вярва да си изтегли мач, да се абстрахира от това, че Бербатов е нападател и ако не вкара гол значи не си е бил свършил работата, да изгледа някой мач как Бербатов се опитваше всячески да изнесе топката, да накара другите около него да играят, да си я подават и да влагат поне малко интелект, и тогава да дойде да поспорим, няма проблем, няма друг такъв футболист за мен с толкова интелект, както и добър контрол и първо докосване, той играе с фантазия и стил, за мен е велик !

holigan4e
07.02.2012 19:03

Също така много се радвам,че случихме на този тренер.Първо,защото е българин.2-ро имато опит като играч.3-то в Цска добре се доказа като тренер.4-то изисква дисциплина и няма лабаво при него.УСПЕХ !!!!Искам поне за световното да се класираме.Не ми пука дали,ще падаме от Италия,Германия,Англия,Бразилия и други такива големи отбори.Искам само да поджиткаме на световното!!! Бг заслужава.

simon_66
07.02.2012 22:25

Добре,а защо си мислиш,че нямаме класни футболисти-Манолев,Михайлов,Илиев,Тунчев,Гаджев,Ст.Петров,М.Петров,Бербатов,Попов-всеки един от тези футболисти се отнася супер сериозно към националния отбор и разбира каква чест е това нещо.Само от тези играчи може да се направи почти цял състав,който има бъдеще-ясно е,че скоро ще напуснат някои от тях,но според мен футболисти като Симеон Райков и Спас Делев(стига да се стегне и да заиграе,както го правеше в Пирин) могат да бъдат чудесни млади надежди за в бъдеще...просто при Любо няма да е както при предишните трима треньори-тук няма да се сформира национален отбор от по 7-8 играчи на ЦСКА или Литекс-тук ще играят само тези в най-добрата форма...а и изобщо не мисля,че Домовчийски и Божинов са лоши варианти(и двамата могат да бележат стига да са силни психически и да не се влияят от медиите,които постоянно ги плюят-единият изгонен от Матеус,другият от Спортинг)!Говорете каквото искате,но имаме футболисти и лично според мен ще вървим нагоре,стига Берба да заиграе наистина отново в националния отбор.

rooney_fen_10
07.02.2012 20:00

Мда, предполагам че след светоните квалификации, ще кажеш нещо от сорта: "Абе на нас треньора ни е добър ма немаме играчи". Ясни са ми такива като тебе, все още заблуден българи, които си мислят, че имаме футбол. Наистина промяна може да настъпи в българския футбол, но тя ще трае 10-15 години и мноооооого неща трябва да се променят.

simon_66
07.02.2012 19:29

Вземи са прегледай бе,човек...какво по дяволите е това твойто изказване''най-некадърният треньор"...абе това е човек с изключителен опит,играл в Испания и разбиращ играща като петте си пръста...а някакъв лапешник тръгва да го критикува преди даже да сте видели дали е кадърен или не!България си има футболисти,но нямаше свестен треньор...е вече го има,но пък някои хора още трябва да бъдат премахнати(те си знаят кои са оф БФС-то).Не очаквайте чудеса от Любо Пенев,защото той не е магьосник...трябва време за постепенна промяна,а връщането на Бербатов е едно перфектно начало!!!

rooney_fen_10
07.02.2012 19:12

5-то Тоя е най-големия некадърник, който можеше да ни се падне. Няма елементарна култура и познания по футбол. Сигурно като почнем да падаме от "грандовете" Люксембург, Сан Марино, Малта и Лихтенщайн, изказванията му ще са нещо от сорта: "Който не ни харесва да духа супата". Той е най-некадърния треньор, който можеше да ни се падне. Дори при Матеус бяхме по-добре, поне човека успя да ги дисциплинира, а тоя нищо няма да направи. Предпочитах Балъков да поеме националния, много кадърен човек.

scouser_pool
07.02.2012 19:09

Хаха , с какво пък го заслужава България?С това , че само затъваме и никой нищо не прави по въпроса , а точно обратното , всякакви изроди влошават нещата в тази държава с всеки ден!Ако се класираме за световно (колкото и да ми се иска) ще стане още по-лошо , всички чакат на готово някой да им го направи и за още по-големи богове ще се вземат кукличките и мутрите , ще си повярват , че без да правят нищо става работата и ше продължи да бъде натъпкано с лекета в тази страна , единствените свестни хора бягат в чужбина или не получават шанса да се докажат и издигнат , малко са успелите и заслужилите , които продължават да вършат добра работа тук , но така или иначе ние няма да се класираме на световно!Просто няма начин!

ManUnitedfan07
07.02.2012 18:39

Не заслужават футболист от класата на Митко.

ManUnitedfan07
07.02.2012 22:29

Да прав си, но все пак Бербо напусна отбора заради мишките от БФС.

holigan4e
07.02.2012 19:01

Напротив! Заслужават го,защото и в него има българска кръв и с него няма да ни бият Корсика и някакви безименни отборчета.Барбуков е номер 1.Трябва и Домовчийски също да върнат и гледайте кво става.