Мениджърът на Гаджалов: Радуканов постъпи некоректно спрямо клиента ми

11:14
Мениджърът на Гаджалов: Радуканов постъпи некоректно спрямо клиента ми
Десният бек на Ботев Пловдив Костадин Гаджалов се е срещнал вчера със спортния директор Марин Бакалов. Защитникът е искал да разбере какво ще бъде бъдещето му, след като наставникът Милен Радуканов изненадващо не го взе на лагера 6 Дишалия и се отказа от него.

Според източник от клуба играчът е бил повече от бесен и изнервен след края на срещата си с Бакалов, като е псувал и обиждал Радуканов. „Тема Спорт" потърси Гаджалов за коментар, но той не вдигаше телефона си. Затова решихме да се свържем с агента му Саша Вукоевич. Ето какво сподели той:

„Това е крайно некоректно, непрофесионално и долно отстрана на треньорите към играча. Той има 17 мача през есента, но начинът, по който му е било съобщено, че няма да пътува с отбора, е скандален.

Нито Радуканов, нито асистентът му Светльо Петров са се обадили на Гаджалов, за да го уведомят. Накарали са административния директор Коце Костадинов да му каже по телефона. Това го няма и в аматьорски отбор.

Самият факт, че треньорите не са имали куража да му кажат в очите, говори, че съвестта им не е чиста. Сега какво да прави момчето, след като вече всички отбори са направили селекциите си, а и пазарите почти навсякъде вече са затворени?", недоволен бе Вукоевич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cheman
08.02.2012 18:38

Ето това е най-голямата издънка в трансферите - махаме Гаджалов - твърд титуляр през есента на 21-2 години ; взимаме Радо Бачев - 31 годишен махнат от Монтана - така не става