Вила не заслужава Шампионската лига

11:01
Вила не заслужава Шампионската лига
Полузащитникът на лондонския Тотнъм Джейми О\'Хара заяви, че Астън Вила не заслужава да играе в Шампионската лига през следващия сезон. В неделя "шпорите" се справиха с тима на Стилиян Петров с 2:1.

" Астън Вила започнаха сезона отлично и продължиха да се представят добре и в последствие. Аз обаче не смятам, че ще заслужат място в първата четворка. Класните отбори трябва да показват постоянство и да се борят за водещите места всеки мач. Нужно е да показваш силна игра няколко сезона поред. Постоянството е главният фактор за успех в Премиършип. Моят отбор опитва със всички сили да се съобразява с този фактор", заяви О\'Хара.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wba
19.03.2009 14:29

Разбирасе че не заслужава.Астън вила е добър отбор,но тяхната е игра е предимно физическа и тичане по топката,с много центрирания.Щом Левски играха в шампионската лига,защо и астон вила да не играят.Ще поживеем и ще видим

rusev11
17.03.2009 13:03

Естественно че не заслужават.Те дори ще бъдат 6-ти в края на сезона.Имат мачове с Ливърпул и Манчо а освен тях и още няколко които няма да са им ваобще лесни а именно с Уесхем Евартан Уиган Болтън Фулам Боро и Нюкясъл.В повечете ще имат проблели и съм сигурен че няма да спечелят една голяма част от тях.Докато Евартън има доста добра програма и дори може да се надява да стигне до топ 4,но ева ли Арсенал ще го позволи.

torres_222
17.03.2009 11:16

С оглед на снощния мач , наистина не заслужават